Apartamente noi și garsoniere în blocuri noi – București

De ce merită să achiziționezi apartamente noi în București?

Dacă îți dorești să faci o investiție imobiliară și nu știi exact spre ce proprietăți să te îndrepți, noi zicem că cea mai bună decizie este să cumperi apartamente noi în București.

Capitala României oferă numeroase oportunități, iar deținerea unei proprietăți în acest oraș vine cu avantaje pe măsură.

Bucureștiul este un oraș atractiv, în plină dezvoltare

Multe persoane care vor să se dezvolte pe plan personal și profesional aleg să se mute în București, datorită oportunităților pe care le oferă capitala. Deseori, dacă îți dorești să-ți depășești limitele și să excelezi în domeniul tău, te ajută foarte mult conexiunile pe care le creezi, iar șansele tale de a reuși cresc exponențial într-un oraș mare.

Astfel, mulți artiști vin în București să se afirme în muzică, cinema sau teatru, datorită evoluției scenei culturale din capitală. De asemenea, numeroși specialiști aleg să lucreze în multinaționalele din București, în detrimentul altor orașe, pentru a avea șansa de a evolua profesional și de a avansa în poziții mai înalte.

Salariile sunt competitive, piața muncii este în plină expansiune, iar șansele de a prinde un job bun sunt mai mari în orice domeniu activezi. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Bucureștiul este o destinație atractivă pentru tot mai mulți români și nu numai.

Din acest motiv, atât din perspectiva unui investitor, cât și din perspectiva unei persoane care vrea să-și asigure un viitor prosper în capitală, achiziția de apartamente noi în București devine o alegere înțeleaptă.

Dacă achiziționezi pentru tine un apartament sau o garsonieră într-un bloc nou din București, investești în viitorul tău, îți oferi șansa de a evolua pe toate planurile și de a-ți construi o carieră solidă în domeniul tău de activitate.

Dacă însă ai fonduri disponibile pentru o investiție și vrei să faci tranzacții imobiliare, de asemenea este o idee bună, deoarece îl vei putea vinde mai apoi la un preț mai mare sau îl vei putea închiria altor persoane, primind astfel un venit suplimentar în fiecare lună.

Din orice unghi ai privi situația, achiziția unui imobil în București poate să-ți aducă doar beneficii pe termen mediu și lung și îți oferă o plasă de siguranță financiară pe viitor.

Citește și: 5 motive să renunți la chirie și să cumperi un apartament într-un ansamblu rezidențial din București

Proprietățile imobiliare sunt cele mai bune investiții în 2022

E bine de reținut faptul că piața imobiliară se apreciază tot mai mult de la an la an. Prețurile de achiziție a apartamentelor cresc, chiriile cresc, iar valoarea proprietăților crește constant. Prin urmare, statutul de proprietar vine cu beneficii considerabile.

Pentru a te bucura de aceste avantaje pe deplin, îți recomandăm să alegi cu atenție apartamentele în care investești. De exemplu, există o cerere foarte mare pe piață pentru imobilele situate în zone bune ale orașului, aproape de metrou, care oferă acces facil și rapid spre orice colț al Bucureștiului.

Complexele rezidențiale noi, cu dotări moderne și spații verzi, sunt de asemenea la mare căutare, fiind preferate de către proprietari și chiriași deopotrivă.

Dacă alegi să locuiești într-un astfel de apartament în blocuri noi, te vei putea bucura de maxim de confort și siguranță, și vei duce un trai liniștit și plăcut în capitală. Iar dacă alegi să-l închiriezi, nu vei duce lipsă de doritori, ci vei putea să-l ocupi cu mare ușurință.

Spre exemplu, apartamente noi în București găsești în complexul Vivenda Residencias, situat în zona Titan, lângă Parcul IOR, Mega Mall și Park Lake.

Acest ansamblu rezidențial oferă apartamente cu 2 camere, cu 3 sau cu 4 camere, precum și garsoniere, ce pot fi cumpărate direct de la dezvoltator.

Printre beneficiile principale ale acestui proiect rezidențial se numără localizarea excelentă, proximitatea de mall-uri, magazine și centre de agrement, accesul facil la mijloacele de transport în comun, finisajele moderne, de cea mai bună calitate, compartimentarea inteligentă și o comunitate unită de peste 800 de familii.

Citește și: Apartamente noi în București - 5 trenduri care influențează alegerea unui apartament

Merită să investești în viitorul tău

Achiziția de apartamente noi în București este un pas important pentru cei care nu au mai deținut proprietăți imobiliare până acum.

Pe lângă investiția financiară, vorbim și despre impactul emoțional pe care îl poate avea ideea de a fi proprietar, dar și bucuria de a te muta în casa ta, de a o modela după gusturile tale și de a-ți lăsa amprenta asupra ei.

După ce te muți în apartamentul tău, nu mai trebuie să-i dai socoteală nimănui, ai libertatea de a-ți organiza locuința după bunul plac, iar posibilitățile devin nelimitate.

Poți să-ți amenajezi un birou și să lucrezi remote, poți să pornești o afacere din confortul propriei case, poți să-ți desemnezi un colț din casă pentru hobby-urile și pasiunile tale.

Citește și: 5 motive pentru care merită să te muți singur într-o garsonieră după terminarea facultății

Atunci când locuiești într-un spațiu confortabil, plăcut, adecvat nevoilor tale, simți că poți muta munții din loc, prinzi mai mult curaj și încredere, ceea ce te poate ajuta să progresezi pe plan profesional și să îți îndeplinești visele.

Te invităm să programezi o vizită la Vivenda Residencias, să descoperi avantajele acestui proiect rezidențial și să afli de ce merită să investești într-un apartament nou din sectorul 2.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole