Ansamblu rezidențial Stellaris, Drumul Taberei. Dezvoltator Hercesa

Ansamblu rezidențial în Drumul Taberei - apartamente noi direct la dezvoltator

De ce să alegi un ansamblu rezidențial în Drumul Taberei, București

Căutarea unui apartament nou poate fi un proces de lungă durată, cu suișuri și coborâșuri, multe întrebări și încercări. În procesul tău de căutare, suntem siguri că ți-ai pus întrebarea: să aleg un apartament într-un ansamblu rezidențial sau un apartament într-un bloc obișnuit? Citește mai departe articolul și vezi care sunt beneficiile unui apartament într-un ansamblu rezidențial din Drumul Taberei și de ce această alegere este una inspirată!

Apartament nou în ansamblu rezidențial versus apartament vechi. Ce alegi?

Fie că sunt apartamente noi sau vechi, fiecare are propriile avantaje și dezavantaje. Însă doar tu ești cel mai în măsură să optezi pentru varianta potrivită. Dacă încă nu ai decis, îți prezentăm în cele ce urmează caracteristicile fiecărui tip de apartament.

Zonă centrală sau apropierea de metrou este adesea principalul avantaj al unui apartament vechi. Însă acest lucru vine la pachet cu un preț inițial mai piperat, la care se adaugă costuri noi dacă dorești o renovare parțială sau completă.

Dezavantajul major este chiar vechimea imobilului care poate presupune nu doar multă muncă în interior (zugrăvit, schimbat instalații electrice sau sanitare etc.), ci și vecini mai tipicari, modalități mai dificile de plată a întreținerii și incapacitatea de a defini interesul comun la nivelul blocului.

Achiziția unui apartament înseamnă și acceptul tacit al coabitării, la nivelul spațiilor comune, cu vecini de toate tipurile. În ceea ce privește apartamentele noi, chiar dacă uneori sunt poziționate în zone mai puțin centrale, au alte avantaje care le fac atractive:

  • spațiu de parcare/posibilitatea de achiziție directă a locului de parcare
  • materiale de calitate
  • camere mai mari, zone largi deschise, spații de lucru sau pentru dressing, toate proiectate special pentru nevoile familiei de azi.

Mai mult, costurile apartamentelor noi nu implică renovarea, instalarea de prize suplimentare sau aer condiționat. Dezvoltatorii imobiliari au identificat în ultimii ani terenuri în zone foarte bune pentru construcția ansamblurilor rezidențiale, un exemplu fiind Stellaris Residencias, complex de apartamente noi în Drumul Taberei.

De ce să alegi un apartament într-un ansamblu rezidențial din Drumul Taberei, București

Un apartament într-un ansamblu rezidențial de blocuri noi, cum este Stellaris Residencias din Drumul Taberei, dezvoltat de Hercesa, poate fi alegerea potrivită atât pentru persoanele singure sau cupluri, cât și pentru familiile cu copii.

  • Compartimentarea superioară. Blocurile noi din ansamblu rezidențial Stellaris Residencias din Drumul Taberei sunt foarte bine compartimentate: întreaga suprafața este inteligent folosită, astfel încât să existe un maximum de funcționalitate. Fie că lucrezi de acasă, primești pe cineva în vizită sau vezi primii pași ai copilului tău, vei putea să faci toate aceste lucruri într-un spațiu armonios și cald.
  • Comunitate unită și tânără. Este foarte important să ai vecini similari ție, cu care poți să te înțelegi, să vă ajutați reciproc sau chiar să legați prietenii. Un ansamblu rezidențial îți oferă oportunitatea de a interacționa cu persoane care au aceleași gusturi și valori ca tine.
  • Stil de viață modern. De la modalitățile de plată a utilităților și până la suprafețele generoase, spațiile verzi, locurile de parcare, terenuri pentru sport, locuitul într-un ansamblu rezidențial nou înseamnă economie de timp, acces la zone de relaxare pe gustul tău și o comunitate cu care împărtășești mai mult decât scara blocului. În plus, vei fi în continuare aproape de toate facilitățile orașului.
  • Amenajare cum îți dorești, cu costuri zero. Fie că alegi dintre finisajele gratuite cum sunt la ansamblul rezidențial Stellaris Residencias din Drumul Taberei sau alegi să investești bani suplimentari, detaliile de interior pot transforma o simplă locuință în acasă.
  • Acces la toate facilitățile urbane. Chiar dacă nu toate apartamentele noi sunt situate în zone ușor accesibile, există ansambluri rezidențiale precum Stellaris Residencias unde ai parte de opțiuni pe gustul tău în zone bine cotate ale Bucureștiului, în apropiere de metrou, parcuri sau mall-uri.
  • Economii consistente pe termen lung. Apartamentele dintr-un ansamblu rezidențial nou nu necesită renovări sau reparații și au, de obicei, cheltuieli mici de întreținere. Un imobil construit recent beneficiază de instalații moderne, ecologice, care nu consumă mult și care oferă un maximum de confort.
  • Nivel ridicat de comunicare și încredere. Un dezvoltator imobiliar serios va pune întotdeauna accentul pe calitatea construcției, a materialelor și a finisajelor folosite. Hercesa, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Stellaris Residencias din Drumul Taberei comunică transparent și oferă toate informațiile relevante despre proprietare, înainte de a face achiziția.

Cu peste 28.000 de apartamente predate la nivel mondial și cu peste 45 de ani de experiență, Hercesa asigură o colaborare doar cu furnizori de încredere și pune accentul pe sustenabilitatea construcțiilor.

Citește și: Cauți o nouă locuință? Pune pe listă apartamentele noi din Drumul Taberei

Apartament nou în ansamblu rezidențial în Drumul Taberei - o opțiune din ce în ce mai căutată

Dacă până acum câțiva ani zona Drumul Taberei era ocolită de mulți tineri din cauza lipsei metroului, în ultima perioadă cartierul a cunoscut un boom de interes datorită îmbunătățirii infrastructurii subterane și de suprafață și a prețurilor accesibile, în apropierea tuturor facilităților vieții urbane.

Nu doar un nivel sub medie al zgomotului definește Drumul Taberei drept cel mai liniștit cartier din București, ci și densitatea mai redusă a populației și blocurile mai ”aerisite”.

Dacă îți place liniștea, dar cauți, în același timp, confortul unui apartament nou, un ansamblu rezidențial din Drumul Taberei precum Stellaris Residencias poate fi o alegere ideală.

Dacă ești pasionat de cumpărături, ansamblul dezvoltat de Hercesa în Drumul Taberei este în apropierea a două mall-uri (Plaza România și AFI Palace Cotroceni), oferind acces la o serie de magazine moderne, hipermarketuri și centre de mobilă. Drumul Taberei pune la dispoziție o mulțime de spații verzi, printre care și Parcul Drumul Taberei, cu o suprafață de 30 de hectare, recent modernizat și reamenajat.

Dacă îți plac ieșirile în natură sau obișnuiești să ieși cu copiii afară, acest cartier al Bucureștiului ar putea fi o alegere potrivită. Cartierul Drumul Taberei dispune, totodată, de o rețea de transport foarte bine pusă la punct. De la linia de metrou M5 la linia rapidă de tramvai 41, accesul către diferite zone ale Bucureștiului a devenit extrem de facil.

Citește și: Te muți în București? Ia în considerare apartamentele noi din Sectorul 6

Ansamblu rezidențial Stellaris, Drumul Taberei – blocuri cu apartamente noi

Blocurile noi din ansamblurile rezidențiale au o mulțime de beneficii, iar poziționarea și avantajele locuirii în Drumul Taberei sunt evidente.

Ansamblul rezidențial Stellaris Residencias din București este o opțiune de luat în calcul dacă îți cauți apartament nou în Drumul Taberei, direct la dezvoltator, datorită localizării excelente și a infrastructurii de transport, educație, sănătate și relaxare, fiind un complex gândit pentru a facilita un stil de viață urban, dinamic și confortabil.

Aflat la câteva minute de mers pe jos până la stația de metrou Parc Drumul Taberei, proiectul integrează arhitectura inovatoare, precum și standarde superioare pentru acces și securitate, sustenabilitate și dotări interioare.

Toate apartamentele vor avea terase generoase, încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală, aer condiționat preinstalat în sufragerie și tâmplărie exterioară din PVC.

Dacă ești în căutarea unor apartamente noi în București, într-un ansamblu rezidențial în Drumul Taberei, contactează-ne!

 

cta-stellaris-apartamente-drumul-taberei-bucuresti

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole