Vânzări apartamente 2 camere Drumul Taberei. Stellaris

Apartamente de vânzare cu 2 camere în Drumul Taberei sector 6 București: creează spațiul de vis cu personalizări potrivite ție

Te-ai gândit deja de nenumărate ori la viitorul tău apartament, imaginându-ți cum va arăta odată ce te muți și termini amenajarea acestuia? Dacă da, cu siguranță ți-ar plăcea ca totul să decurgă cât mai simplu, fără mult efort sau timp pierdut.

Din fericire, acest lucru nu trebuie să rămână doar un vis: tot ce ai de făcut este să optezi pentru un apartament nou, cu opțiuni de personalizare, cu ajutorul cărora vei putea crea spațiul care să te reprezinte cu adevărat. Află în continuare mai multe despre personalizarea apartamentelor cu 2 camere din București, Drumul Taberei.

Apartamentele cu 2 camere de vânzare în sectorul 6 București: de ce merită să cumperi o locuință nouă

Oferta de apartamente de vânzare în Drumul Taberei, mai ales când vine vorba de locuințe cu 2 camere, este una variată. Cartierul cuprinde atât blocuri vechi, cât și construcții noi, cum ar fi viitorul complex rezidențial Stellaris Residencias.

Dacă te orientezi către un apartament vechi, trebuie să ții cont de faptul că, în afară de prețul inițial al locuinței, vei investi cel mai probabil o sumă consistentă în amenajare și reparații, astfel încât totul să fie conform nevoilor tale. Pe de altă parte, dacă alegi să fii primul proprietar, cu achiziție direct de la dezvoltator, lucrurile pot fi mult mai simple: atât timp cât dezvoltatorul este unul de încredere, precum Hercesa, ai garanția că apartamentul tău este realizat cu materiale și finisaje de primă calitate.

În plus, beneficiezi de garanție post vânzare, ceea ce înseamnă și mai multă siguranță. Apartamentele cu 2 camere de vânzare în sectorul 6, situate în complexul rezidential Stellaris Residencias București, mai au un avantaj important. Odată ce ai cumpărat locuința, poți începe să te gândești la cum vrei să arate și nu trebuie să îți faci griji pentru mobilierul lăsat de fostul proprietar, parchetul uzat sau culoarea pereților.

Nu doar că vei avea un apartament nou-nouț, gata să fie decorat conform planurilor tale, dar specialiștii Hercesa te pot ajuta să îl personalizezi, astfel încât acesta să devină locul în care te simți acasă din prima zi.

Citește și: Avantajele apartamentelor noi de vânzare din București, în sectorul 6 

Cum poți personaliza apartamentele din complexul rezidențial de blocuri noi Stellaris Residencias

Odată ce decizi să locuiești în complexul de apartamente noi Stellaris Residencias București, ai posibilitatea să îți amenajezi apartamentul conform preferințelor tale. În primă instanță, poți alege fără niciun cost suplimentar finisajele pe care să le folosim: îți punem la dispoziție trei modele de parchet, trei nuanțe de vopsea lavabilă și trei culori pentru ușile de interior.

Totodată, ai de ales între 2 modele de ceramică pentru grupurile sanitare, ambele de primă calitate. Amenajarea noului tău apartament nu se oprește aici: pentru a simplifica totul și a te scuti de efort și decizii dificile, echipa noastră de experți, formată din arhitecți, ingineri și designeri interiori, este gata să te ajute încă din timpul perioadei de execuție a apartamentului.

Astfel, îți oferim personalizarea contra cost a locuinței până în cel mai mic detaliu, montând elementele de care ai nevoie pentru ca locuința să corespundă exigențelor și dorințelor tale:

  • Montarea paravanelor de sticlă, prin care să izolezi cabina de duș, pentru un plus de eleganță și confort.
  • Montarea oglinzilor și a mobilierului pentru baie. Folosim obiecte realizate din materiale de calitate, care rezistă și oferă un aer modern încăperii
  • Preinstalarea aerului condiționat multisplit, pentru a crește confortul termic al locuinței. Sistemul multisplit presupune o singură unitate de aer condiționat exterioară, indiferent de numărul de aparate interioare. Bineînțeles, apartamentul tău va dispune și de centrală termică, însă aerul condiționat îți va oferi acel extra confort necesar pe timpul verii.
  • Montarea dulapurilor încastrate, prin care vei câștiga mai mult spațiu, precum și a sertarelor modulare, pentru a-ți putea organiza cât mai ușor lucrurile.
  • Instalarea spoturilor LED, a prizelor de voce și date sau a prizelor suplimentare. Spoturile LED asigură o rezistență crescută, se aprind rapid și te ajută să economisești energia electrică.

Citește și: Ansamblu rezidențial în Drumul Taberei - apartamente noi direct la dezvoltator

Mutarea într-un nou apartament și amenajarea acestuia nu ar trebui să fie o sursă de stres, ci o experiență care să îți aducă bucurie. Prin personalizarea locuinței, poți câștiga timp prețios, pe care să îl folosești pentru a-ți alege mobila preferată și a decora apartamentul cu detaliile finale.

Lăsând deoparte efortul fizic, timpul pierdut și stresul, te poți bucura cu adevărat de momentul în care faci cunoștință cu noua ta casă.

Dacă îți dorești să beneficiezi și tu de aceste avantaje, te invităm în showroom-ul nostru, pentru a discuta despre viitoarea ta locuință și despre soluțiile de personalizare a acesteia.

Fie că te interesează oferta de apartamente cu 2 camere de vânzare în sectorul 6 sau ai nevoie de o locuință cu 3 ori 4 camere, în complexul rezidențial de blocuri noi Stellaris Residencias București avem varianta potrivită pentru tine!

New call-to-action

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole