apartamente in blocuri noi Vivenda Residencias Bucuresti

5 motive pentru care merită să locuiești în ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias, București

Te-ai hotărât să te muți la casa ta sau să renunți la locuința actuală în favoarea unui apartament nou care să corespundă nevoilor întregii tale familii? Atunci, întrucât achiziția unei locuințe reprezintă o investiție pe termen lung, va trebui să te asiguri că faci alegerea cea mai bună și că apartamentul ales va fi cel potrivit pentru tine și cei dragi.

Iar din această perspectivă, cu greu vei putea găsi o variantă mai potrivită pentru tine și familia ta decât ansamblul rezidențial Vivenda dezvoltat de Hercesa.

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias a fost proiectat și realizat de o așa manieră încât să îți ofere toate avantajele pe care le meriți, fie că te muți singur, fie cu familia, tocmai pentru că știm cât de mult contează să ai încă de la început toate facilitățile necesare unei vieți moderne și comode.

Iată 5 motive care îi fac pe proprietarii apartamentelor noi din complexul Vivenda Residencias să fie fericiți de alegerea făcută:

1. Apartamentele Vivenda Residencias București sunt noi, materialele folosite sunt de calitate, iar fiecare locuință e bine compartimentată și personalizată

Te poți gândi că apartamente noi de vânzare în București sunt destul de multe, însă câte dintre ele vin și cu o construcție de calitate și finisaje pe măsură?

În complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București am pus accentul încă din prima zi pe materiale solide și durabile, pentru ca tu și familia ta să vă simțiți în siguranță.

De asemenea, pentru că ne dorim să poți profita din plin de spațiul pe care îl ai la dispoziție, fiecare apartament de 2, 3 sau 4 camere este bine compartimentat, oferindu-ți posibilitatea de a-l amenaja cât mai eficient.

Nu în ultimul rând, vei putea să-ți personalizezi apartamentul încă dinainte să te muți, potrivit opțiunilor puse la dispoziție de dezvoltator - astfel, vei putea sa îți alegi parchetul, vopseaua lavabilă, ușile și ceramica din băi.

Citește și: Ce facilități îți oferă complexul rezidențial Vivenda Residencias București

apartamente noi la metrou - Vivenda Bucuresti

2. Blocurile noi Vivenda Residencias sunt situate aproape de centrul orașului, cu acces facil la mijloacele de transport în comun

Atunci când te gândești la apartamente noi în București, este bine să iei în considerare zona în care acestea sunt situate. Iar aceasta dintr-un motiv cât se poate de simplu: dacă te muți la marginea orașului, viața de zi cu zi va deveni, cu siguranță, mult mai complicată.

Oricât de mică ar părea distanța, adevărul e că un bloc aflat la periferia orașului te va obliga să petreci timp prețios în trafic, pe drumul spre și dinspre birou.

Mai mult decât atât, vei avea acces mult mai greu la toate facilitățile oferite de capitală, la spectacole de film și teatru, la plimbări în parc, sau la ieșiri cu prietenii la un restaurant sau un pahar de vin în oraș.

Și nu în ultimul rând, va trebui să iei în considerare și drumul copiilor tăi la școală. Poate că în prezent copiii merg la o școală sau la o grădiniță situată în apropiere de casă, dar ce vei face când copiii vor crește și vor vrea să meargă la un liceu anume din oraș? Vor trebui și ei să petreacă mult timp inutil în trafic, timp pe care l-ar putea dedica în schimb studiului sau hobby-urilor lor.

Toate aceste griji nu există însă în ansamblul de locuințe noi Vivenda. Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias din București este situat la doar câteva minute de centrul capitalei și în imediata apropiere a tuturor mijloacelor de transport în comun - metrou, troleibuz și tramvai - cu care vei putea ajunge rapid oriunde vei avea nevoie.

ansamblu de blocuri noi Vivenda Residencias - sector 2 Bucuresti

3. Parcurile și mall-urile din apropierea ansamblului de blocuri noi Vivenda sunt o garanție pentru o viață plăcută și activă

Complexul Vivenda Residencias se află la doar câteva minute distanță de unul dintre cele mai frumoase parcuri bucureștene, parcul IOR - Titan. Vei avea astfel oricând acces facil la o modalitate plăcută de a-ți petrece timpul liber; vei putea să te relaxezi, să faci sport, sau pur și simplu să ieși la o plimbare în natură cu cei mici.

De asemenea, în complexul de apartamente noi Vivenda Residencias ești la mică distanță de mall-urile Park Lake și Mega Mall, ceea ce înseamnă că ai toate facilitățile și confortul la îndemână. Vei putea să ieși oricând la shopping, să mergi cu familia la un film la cinematograf, sau să îți planifici oricând ieșiri cu prietenii la o cafea.

Iar pentru cumpărăturile urgente, ai la dispoziție chiar lângă complexul rezidențial mai multe supermarketuri precum Mega Image și Lidl, de la care te vei putea aproviziona oricând simplu și rapid.

Nu uita, de asemenea, că pe lângă avantajele de mai sus, atunci când achiziționezi un apartament într-un bloc nou în Vivenda Residencias, poți să optezi și pentru un loc de parcare, astfel încât să nu îți faci griji pentru siguranța mașinii tale.

De asemenea, ai posibilitatea să achiziționezi și o boxă, pentru a te bucura de mai mult spațiu de depozitare.

Vivenda Residencias - blocuri noi in apropiere de parcul IOR - Titan

4. În apropierea complexului rezidențial de blocuri noi se află școli și grădinițe la care îți poți duce copiii fără să pierzi mult timp în trafic

Dacă ești părinte, știi deja cât de important este ca grădinița sau școala copiilor tăi să fie aproape de casă, pentru ca nici tu, nici micuții tăi să nu fiți nevoiți să pierdeți mult timp pe drum, timp pe care l-ați putea petrece în schimb jucându-vă sau plimbându-vă împreună, sau făcând orice altceva.

De aceea, când vine momentul să-ți alegi noul apartament, este bine să iei în calcul proximitatea noii tale locuințe față de școli și grădinițe, pentru confortul și siguranța familiei tale. Iar ansamblul rezidențial Vivenda răspunde și acestor nevoi ale tale.

În apropierea ansamblului de blocuri noi Vivenda Residencias București vei găsi grădinițe, școli, spații de joacă și zone verzi, astfel încât micuții tăi să se bucure de copilăria pe care o merită.

Citește și: 5 criterii importante pentru achiziția unui apartament nou în București

Vivenda Residencias Bucuresti – blocuri noi in apropiere de gradinite, scoli

5. Comunitatea din complexul de locuințe noi Vivenda Residencias este ca o a doua familie

Mutarea într-un complex rezidențial de blocuri noi din București presupune și un nou început, o oportunitate să cunoști multe persoane de vârste apropiate cu tine, care îți împărtășesc pasiunile și preocupările și cu care vei putea lega prietenii durabile. Iar pentru copiii tăi, presupune șansa de a avea mulți tovarăși de joacă, pentru o copilărie cât mai frumoasă.

Ori din această perspectivă, credem noi că vei găsi cu greu o comunitate mai bună decât cea a complexului Vivenda Residencias. În ansamblul Vivenda avem foarte mulți oameni frumoși, care au legat prietenii durabile și cu care ne simțim ca în familie la fiecare din evenimentele organizate de Hercesa.

Mai mult decât atât, clienții din complexul Vivenda Residencias și-au adus și prietenii și familia să locuiască în apartamentele noi din complex, creând astfel o comunitate cât mai unită și închegată.

Așa cum observi, în complexul rezidențial Vivenda Residencias București primești tot ce îți dorești - și chiar mai mult decât ai crede. Fă-ne o vizită în showroom și te vei convinge!

Discuta-cu-un-consultant

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole