apartamente în din blocuri noi Vivenda București: construcție și finisaje

Vivenda Residencias - toate detaliile pe care vrei să le știi despre construcție și finisaje

Atunci când achiziționezi un apartament, atenția ta ar trebui să se îndrepte în primul rând către calitatea materialelor de construcție și a finisajelor. În afară de un exterior cu aspect plăcut, un bloc în care merită să locuiești are nevoie de o fundație rezistentă și de finisaje de calitate superioară, astfel încât să îți ofere siguranța și confortul de care ai nevoie.

Vivenda Residencias București este exemplul perfect de complex rezidențial de blocuri noi fără compromisuri. Am avut grijă încă de la început să alegem materialele potrivite, să punem accentul pe durabilitate și, totodată, să creăm un spațiu vesel și modern, de care tu și familia ta să vă bucurați din plin. Iată în continuare tot ce ți-ai dori să știi despre ceea ce vei găsi în Vivenda Residencias din punct de vedere al construcției:

Structură puternică, perfectă pentru siguranța familiei tale

Știm cât de important e să simți că locuința ta e una durabilă și sigură, așa că structura blocurilor noastre este de tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale. Fundația de tip radier general, planșeele tip dală groasă și grosimea pereților exteriori, care au nu mai puțin de 30 de cm, sunt garanții ale faptului că vei locui într-un bloc solid, proiectat după cele mai noi standarde de calitate.

Fațada fiecărei clădiri din complexul de blocuri noi are elemente de închidere din beton și bloc ceramic sau BCA, cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem, format din izolație din polistiren sau vată minerală, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă.

De asemenea, pentru că ne-am gândit la trecerea timpului, dar și la posibilele intemperii, am proiectat acoperișul blocurilor cu atenție la cele mai mici detalii. Acoperișul este de tip terasă plană și înglobează termoizolația, betonul de pantă, sistemul hidroizolant și protecția pentru hidroizolație, realizată cu pietriș sau șapă de protecție.

Citește și: Ce facilități îți oferă complexul rezidențial Vivenda Residencias București

Tâmplărie exterioară și interioară realizată cu grijă pentru confortul tău

Tâmplărie exterioară și interioară realizată cu grijă pentru confortul tău Tâmplăria exterioară a blocurilor noi din Vivenda Residencias este din PVC, cu sticlă termoizolantă cu 3 foi de sticlă și cameră dublă.

Am luat în calcul confortul tău din toate punctele de vedere, așa că am am proiectat fațadele astfel încât să atingă valori de izolare acustică şi termică excelente. Tâmplăria interioară cuprinde uși cu foi de ușă pline, lise, finisate cu materiale de primă calitate.

De altfel, vei observa că pervazul și tocurile pentru uși au și ele finisaje similare cu foaia de ușă. Nu în ultimul rând, ușa de la intrarea în locuință este durabilă și are închidere de siguranță.

blocuri noi in Bucuresti - complexul Vivenda Residencias

Apartamente noi în București, cu finisaje de calitate superioară

Ne asigurăm că finisajele pereților şi holurilor satisfac orice exigență, așa că folosim vopsea lavabilă și finisaj mat în culoarea aleasă de tine. Pardoselile sunt acoperite cu parchet laminat din clasa de trafic 32, cu finisaj în 3 variante de nuanțe, montat flotant peste folie dedicată. Băile au pardoseli din plăci ceramice, iar balcoanele sunt prevăzute cu gresie antiderapantă pentru exterior. Conductele de scurgere și evacuare sunt și ele alese cu grijă, fiind din materiale de primă calitate.

Nu în ultimul rând, ceramica cu care dotăm băile din proiectul Vivenda Residencias este achiziționată întotdeauna de la cei mai buni producători, pentru a îți asigura o calitate corespunzătoare. De asemenea, din punct de vedere al finisajelor finale, îți poți personaliza apartamentul fără costuri suplimentare.

Citește și: 5 motive pentru care merită să locuiești în ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias, București

Astfel, vei avea de ales între trei modele de parchet, trei culori de vopsea lavabilă, trei tipuri de uși interioare și două variante de cera mică în băi, din variantele puse la dispoziție de către dezvoltatorul Hercesa.

Compartimentări interioare realizate prin sisteme moderne

Compartimentările interioare sunt realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie. Pereții despărțitori dintre apartamente sunt construiți din cărămidă, BCA sau beton armat și placați cu gips carton.

Pentru compartimentarea interioară a apartamentului am ales pereți despărțitori cu structură metalică și dublă placare cu plăci de gips carton despărțite de vată minerală, datorită cărora am obținut un grad mai mare de planeitate în finisaje, precum și valori de izolare acustică foarte ridicate.

Citește și: Ce este mai important, când achiziționezi un apartament nou în București: compartimentarea sau suprafața?

Așa cum observi, fiecare detaliu din complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București e gândit în funcție de patru factori la care ținem în mod deosebit: siguranță, rezistență, confort și calitate de durată.

 

Discuta-cu-un-consultant

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole