Apartamente noi 2 camere langa parcul IOR, București. Vivenda

Oaza ta de liniște în București: apartamentele noi cu 2 camere de lângă parcul IOR

Bucureștiul este un oraș ofertant din toate punctele de vedere: aici poți găsi numeroase oportunități profesionale, te poți bucura de o viață socială bogată, ai acces la cultură și numeroase variante pentru educația celor mici.

Totuși, orice capitală presupune și agitație, aglomerație și zgomot, aspecte care pot fi epuizante. De aceea, când vine vorba de locuința în care trăiești, este bine să te asiguri că aceasta îți poate oferi liniștea de care ai nevoie pentru a te relaxa și a-ți încărca bateriile. Un apartament nou lângă parcul IOR poate fi alegerea cea mai bună, așa cum vei descoperi în continuare.

De ce merită să alegi un apartament nou în apropierea parcului IOR

Parcul IOR - Titan reprezintă locul perfect pentru relaxare, sport sau pur și simplu timp petrecut în aer liber. Fiind unul dintre cele mai mari și frumoase parcuri din București, îți oferă suficient spațiu pentru a te îndepărta de agitația orașului și a te bucura de liniște și natură. Pe lângă spațiile verzi, aici găsești și zone de joacă pentru copii, terase, un lac uriaș și benzi de alergat.

Apartamentele noi de lângă Parcul IOR, cum ar fi cele din ansamblul rezidențial Vivenda Residencias, îți oferă acces rapid la aceste facilități. Dacă ești deja în căutarea unui apartament nou cu 2 camere în București sau îți dorești o locuință cu 3 sau 4 camere, vei găsi astfel de opțiuni în blocurile din Vivenda.

Cum ar fi să îți începi fiecare dimineață cu o jumătate de oră de jogging? Dar să închei o zi agitată cu o plimbare pe malul lacului, uitând de zgomotul capitalei și bucurându-te de verdeață? Astfel de momente nu au de ce să rămână la stadiul de simple vise, atâta timp cât optezi pentru un apartament cu 2 camere în ansamblul rezidențial de lângă IOR.

Citește și: Ce tipuri de apartamente îți pune la dispoziție complexul rezidențial Vivenda Residencias?

Vivenda Residencias București - ansamblul rezidențial de lângă IOR unde îți regăsești echilibrul

Pe lângă faptul că se află în proximitatea parcului IOR, apartamentele din complexul rezidențial Vivenda Residencias București sunt construite ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât să îți ofere zi de zi confortul și liniștea de care ai nevoie.

De exemplu, tâmplăria exterioară la ferestre și uși de balcon este realizată din PVC cu sticlă termoizolantă, cu 2 foi de sticlă și cameră de aer izolantă. Proiectarea fațadelor permite atingerea unor valori de izolare acustică și termică excelente.

Totodată, pentru un plus de confort, compartimentările interioare ale apartamentelor sunt realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie. Pereții despărțitori dintre apartamente sunt construiți din cărămidă, BCA sau beton armat, placați cu ghips carton, iar pereții despărțitori din cadrul apartamentelor dispun de structură metalică și plăci de gipscarton, obținând astfel un grad mai mare de planeitate în finisaje si valori de izolare acustică foarte ridicate.

Fie că optezi pentru un apartament nou cu 2 camere într-un ansamblu rezidențial lângă IOR, sau ai nevoie de o locuință cu 3 sau 4 camere, în blocurile noi Vivenda Residencias București vei găsi varianta potrivită pentru tine și familia ta. Toate apartamentele din complexul rezidențial Vivenda sunt spațioase și bine compartimentate, optimizate, cu spații lipsite de stâlpi, grinzi și alte elemente interioare ce ar putea limita modalitățile de amenajare.

Citește și: Apartamente cu 3 camere de vânzare în București - alege locuința perfectă pentru întreaga familie

Locuind în Vivenda Residencias vei avea acces atât la facilitățile necesare unui stil de viață activ, cât și la relaxarea pe care ți-o dorești la finalul unei zile încărcate. Dacă lucrezi de acasă, apartamentul tău va fi suficient de liniștit pentru a reprezenta spațiul ideal în care să amenajezi un birou.

În cazul în care alegi un apartament în noul bloc L, care urmează să fie finalizat în 2024, vei avea parte de un avantaj suplimentar: clădirea beneficiază de un concept exclusivist, având doar două apartamente pe etaj, pentru a-ți pune la dispoziție și mai multă intimitate.

Vrei să afli mai multe despre apartamentele noi cu 2 camere din complexul rezidențial din Vivenda Residencias și să profiți de ofertele pe care ți-o punem la dispoziție? Ia legătura chiar acum cu unul dintre consultanții Hercesa sau programează o vizită în showroomul nostru, pentru a-ți oferi toate detaliile necesare.

New call-to-action

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole