Apartamente noi în București - apartamente 3 camere, avantaje

Apartamente cu 3 camere de vânzare în București - alege locuința perfectă pentru întreaga familie

Cauți un apartament cu 3 camere în București, pentru tine și cei dragi? Dacă da, cu siguranță îți dorești ca locuința pe care o alegi să fie pe placul fiecărui membru al familiei și să devină rapid acel loc în care vă simțiți cu adevărat acasă.

Pentru a lua cea mai bună decizie, ți-am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta să găsești apartamentul perfect, de care te vei bucura alături de întreaga familie.

Avantajele apartamentelor cu 3 camere de vânzare în blocuri noi, în București

Un apartament cu 3 camere poate fi ideal atât pentru o familie cu copii, cât și pentru un cuplu care dorește să aibă la dispoziție mai mult spațiu. Pe lângă dormitor și camera de zi, a treia încăpere poate fi amenajată pentru cei mici sau poate fi un birou excelent, în cazul în care lucrezi remote.

Apartamentele cu 3 sau 4 camere în blocuri noi sunt foarte ofertante din punct de vedere al posibilităților de amenajare. În cazul în care te gândești și la posibilitatea de a fructifica ulterior investiția, e bine să știi că apartamentele cu 3 camere de vânzare în blocuri noi în București sunt în general la mare căutare.

De asemenea, un astfel de apartament poate fi închiriat la un preț atractiv, așa că va fi întotdeauna o investiție inspirată. Hai să vedem însă care sunt caracteristicile care transformă un apartament de 3 camere în alegerea ideală pentru toți membrii familiei.

Citește și: Apartamente de vânzare la metrou, în sectorul 2, București 

Intimitatea oferită de apartamentele cu 3 camere în blocurile noi Vivenda București

Cu toții ne dorim să ne bucurăm de suficient spațiu personal, iar dacă ai deja copii știi asta mai bine ca oricine: părinții și cei mici au deopotrivă nevoie de intimitate, ceea ce înseamnă că apartamentul trebuie să fie spațios și bine compartimentat.

Compartimentările apartamentelor din blocurile noi Vivenda București sunt realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie, optimizate, cu spații lipsite de stâlpi, grinzi și alte elemente interioare care pot limita modalitățile de amenajare. Prin urmare, spațiul este valorificat din plin și ai libertatea de a amenaja locuința astfel încât fiecare membru al familiei să se simtă confortabil.

Tot la capitolul intimitate este important să acorzi atenție și izolării fonice. O viață liniștită presupune ca sunetele din stradă sau din apartamentele vecine să fie cât mai puțin deranjante, pentru a nu te împiedica să te odihnești sau să lucrezi.

Pereții despărțitori dintre apartamentele noi din Vivenda Residencias București sunt realizați din cărămidă, BCA sau beton armat și placați cu ghips carton, iar pereții construiți pentru compartimentările interioare ale locuințelor au structură metalică și plăci de gipscarton. Astfel, tu și familia ta vă puteți bucura de un grad de izolare acustică foarte ridicat.

Citește și: 5 moduri prin care îți poți face apartamentul mai primitor. Apartamente cu 3 camere, București

Confortul termic pe care ți-l oferă un apartament în bloc nou

Pentru a le asigura celor dragi cele mai bune condiții, ai nevoie de un apartament într-un bloc nou, care să ofere suficient confort termic. În același timp, este necesar să ții cheltuielile sub control, ceea ce înseamnă că locuința ar trebui să fie bine izolată și să se încălzească ușor în timpul sezonului rece.

Apartamentele cu 3 camere din blocurile noi Vivenda București îți oferă confort sporit printr-o serie de elemente menite să asigure temperatura ideală: încălzirea în pardoseală, stratul de izolare a pereților, ferestrele cu suprafețe generoase și tehnologia termopan.

Totodată, fațada blocurilor dispune de elemente de închidere din beton și bloc ceramic sau BCA, cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem format din izolație din polistiren si vată minerală, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă.

Pentru că apa caldă și căldura au reprezentat în ultimii ani un punct sensibil în multe zone ale Bucureștiului, încălzirea apartamentelor noi din Vivenda București se face cu centrală individuală. Distribuția interioară a agentului termic se realizează prin distribuitor, până la circuitele pentru încălzirea în pardoseală, cu conducte tip PEX sau similar.

Citește și: De ce să alegi un ansamblu rezidențial nou în București. Mediul în care locuiești și calitatea vieții 

Accesul la facilitățile importante pentru fiecare membru al familiei

Chiar dacă sunteți o familie unită, este firesc ca fiecare persoană să aibă propriile preferințe și preocupări. De aceea, când consulți oferta de apartamente cu 3 camere de vânzare în București, trebuie să te asiguri că alegi o variantă care împacă toate dorințele familiei: de exemplu, copiii au nevoie să fie aproape de școală, dar și de parc sau de locurile în care ies cu prietenii.

Pe lângă aceste facilități, părinții își doresc să ajungă rapid la supermarketuri și mall, la restaurante și - bineînțeles - la locul de muncă. Atunci când am proiectat blocurile de apartamente noi Vivenda Residencias în sectorul 2 din București, am luat în calcul aceste aspecte și am găsit zona perfectă pentru o viață urbană.

Din blocurile noastre ai acces rapid la:

  • Școli, licee și grădinițe, cum ar fi International School of Bucharest (ISB), Liceul Teoretic Nichita Stănescu, Colegiul Național Eugen Lovinescu, Colegiul Național Grigore Moisil, Școala Iancului, Școlile Naționale nr. 80, 56, 79, Școala și Grădinița Germană Zeppelin Schule
  • Parcurile IOR-Titan și Morarilor
  • Supermarketuri precum Lidl și Mega Image
  • Mallul Park Lake
  • Arena Națională
  • Magazinul Ikea Pallady
  • Restaurante și terase precum Il Giardino, 3F Genuine Romanian Cuisine, Stradivari's sau Minish.

Titan este unul dintre cele mai apreciate cartiere, datorită poziției sale și a facilităților disponibile în zonă. În plus, stațiile de metrou, tramvai și autobuz sunt la doar câteva minute de mers pe jos de bloc, oferindu-ți conexiuni cu restul orașului. Centrul capitalei este și el accesibil, atât cu mașina proprie, cât și cu transportul în comun.

Citește și: Apartamente noi în București - 5 trenduri care influențează alegerea unui apartament

Personalizarea apartamentelor noi din Vivenda București

Care este acel ingredient magic care transformă un simplu apartament cu 3 camere în București în locul pe care tu și familia ta îl veți numi acasă? Simplu: amenajarea conform nevoilor și preferințelor voastre.

Implică fiecare membru al familiei în procesul de decizie, astfel încât apartamentul să vă reprezinte pe toți și să vă ofere bucurie încă din prima clipă când vă mutați. Copiii își pot da și ei cu părerea în ceea ce privește camera lor - fie că preferă un covor de o anumită culoare, o veioză veselă sau o etajeră pentru cărți, se vor bucura să știe că își pot decora camera.

Dacă achiziționezi un apartament nou în sectorul 2, București - Vivenda Residencias, ai posibilitatea să alegi gratuit vopseaua aplicată pe pereți, tipul de parchet, ușile interioare, gresia și faianța băilor.

În plus, echipa noastră de experți te poate ajuta cu opțiuni de personalizare contra cost, instalându-ți aer condiționat, prize și termostat în sistem Smart Home, spoturi LED, rulouri electrice, dulapuri încastrate și sertare modulare, mobilier pentru baie și paravane de sticlă.

Surprizele nu se opresc aici: alege-ți un apartament de 3 sau 4 camere în noul bloc L, care va fi finalizat în 2024, iar noi îți oferim gratuit personalizarea!

Ce spui, ți-ar plăcea să locuiești alături cei dragi în apartamentul vostru de vis? Vino în showroom-ul Vivenda și vom discuta împreună despre varianta care se potrivește cel mai bine familiei tale.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole