stelaris-5-tva

Apartamente noi cu 5% TVA. Oferte speciale până la sfârșit de an

În Stellaris Residencias, proiectul pe care Hercesa România îl dezvoltă în cartierul Drumul Taberei, lângă stadionul Steaua, ÎNCĂ poți achiziționa un apartament cu valoare maximă de 600.000 lei, plătind cota redusă de 5% TVA! Pentru a beneficia de această facilitate este important să semnezi până la sfârșit de an o promisiune de vânzare – cumpărare. Prima etapă a proiectului va fi livrată până la finalul anului 2024!

Amplasată într-o zonă cu acces facil la mijloacele de transport în comun (tramvaiul 41, metrou Parc Drumul Taberei), la parcuri, la unități de învățământ și centre comerciale, prima fază a Stellaris Residencias va beneficia de facilități precum 3.000 de metri pătrați de spații verzi, terenuri de baschet, zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii, toate acestea destinate exclusiv rezidenților.

De ce merita sa te muti intr-un cartier in dezvoltare

Apartamentele din prima fază a Stellaris Residencias dispun de terase generoase, parcări subterane, încălzire prin pardoseală, centrale termice individuale, aer condiționat preinstalat în sufragerie. În această perioadă poți beneficia de consultanța și asistența arhitecților care au proiectat Stellaris Residencias în privința compartimentării și amenajării apartamentelor, în anumite limite determinate de soluția constructivă. În plus, finisajele apartamentelor pot fi personalizate în timpul unei vizite în showroom, fără costuri suplimentare, în funcție de opțiunile disponibile.

r4r3

 

r1r2



De la lansarea proiectului și până în prezent am realizat excavațiile, structura de rezistență din beton armat a blocului până la etajul 2 inclusiv și fundațiile la clădirea parcare și elementele verticale aferente subsolului -2. În prezent lucrăm la umpluturi cu pământ pentru aducerea perimetrului la nivelul din proiect, elementele verticale ale structurii de rezistență din beton armat la etajul 3, cofrare și armare planșeu peste nivelul -2. Până la finalul anului structura blocului va ajunge la elementele verticale ale etajului 5. Vor fi demarate lucrările de zidărie pentru compartimentările dintre apartamente, care vor fi realizate integral până la nivelul etajului 2 și concomitent vor fi demarate lucrările de instalații sanitare și instalații pentru prevenirea incendiului aferente subsolurilor.

Profită de ocazie să îți alegi apartamentul dorit! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

Ne poți vizita la biroul de vânzări din bulevardul Ghencea nr.77, cu o programare prealabilă la 0731.707.352!

New call-to-action

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole