Apartamente noi dezvoltator București

De ce să achiziționezi apartamente noi direct de la dezvoltator în București?

Spre deosebire de achiziția unor apartamente vechi de la foștii proprietari, imobilele noi cumpărate direct de la dezvoltatorul imobiliar îți oferă o serie de avantaje de care merită să profiți.

Există mai multe motive pentru care e indicat să te îndrepți mai degrabă către apartamente noi direct de la dezvoltator în București, în special dacă nu-ți dorești să faci compromisuri în ceea ce privește locația, confortul sau facilitățile moderne. Pe lângă faptul că vei fi primul proprietar și vei avea ocazia să-ți creezi căminul visurilor tale într-un apartament nou-nouț, mai sunt și alte beneficii, pe care le vom detalia în acest articol.

Apartamente noi create pentru un stil de viață modern. Dezvoltator Hercesa

Îți cauți o locuință care să-ți ofere toate facilitățile unui stil de viață modern? Ți-ar plăcea să te bucuri de o suprafață generoasă, spații verzi, loc de parcare, dar și o comunitate de vecini bine închegată, compusă din oameni cu gusturi și interese similare cu ale tale?

Cel mai probabil vei descoperi că apartamentele noi de la dezvoltator îți pot oferi toate acestea și chiar mai mult decât atât. În complexul rezidențial Vivenda din București realizat de dezvoltatorul Hercesa, vei găsi apartamente bine compartimentate, potrivite pentru un stil de viață urban, contemporan.

Acestea sunt proiectate cu gândul în general la clienți tineri, cupluri și familii moderne, care folosesc tehnologia în favoarea lor și țin la echilibrul dintre viața personală și cea profesională, drept pentru care au nevoie de spații care să le faciliteze productivitatea și creativitatea. Blocurile vechi au fost construite cu altă abordare în minte.

Așadar, dacă locuiești într-un astfel de apartament, e posibil să te lovești de diverse impedimente. De exemplu, discuții neplăcute cu vecinii, lipsa locurilor de parcare sau izolații termice prost executate, care duc la cheltuieli mari pe timp de iarnă.

Îți poți amenaja apartamentul nou după propriile tale preferințe

Dacă alegi să colaborezi cu un dezvoltator imobiliar, există opțiunea de a alege unele finisaje, pentru a se potrivi cât mai bine cu gusturile tale. În plus, nu achiziționezi o locuință deja mobilată, așa că ai mai multă libertate de exprimare și te poți ocupa mai ușor de amenajarea spațiului.

Dacă optezi să cumperi un apartament nou de la dezvoltatorul Hercesa, în complexul Vivenda Residencias din București, vei putea alege din gama disponibilă, modelul de parchet, uși interioare și ceramică pentru baie sau vopseaua lavabilă. Poți alege din gama de finisaje gratuite sau din opțiunile de personalizare contra cost a apartamentelor noi oferite de Hercesa.

De la aceste mici detalii mai e doar un pas spre a te gândi cum vrei să arate viitoarea locuință și a o mobila în funcție de gusturile tale.

Locuiești într-o zonă cu multe facilități urbane

Dezvoltatorii imobiliari aleg deseori cele mai populare zone, în plină dezvoltare, pentru a-și implementa proiectele rezidențiale. Astfel, te poți bucura de prețuri accesibile în zone care sunt bine localizate,aproape de centru, și bine conectate, aproape de metrou și de alte mijloace de transport în comun.

Apartamentele noi nu se mai construiesc doar la periferie sau în afara orașului. Acum dezvoltatorii optează pentru a construi complexe rezidențiale cu blocuri noi lazone bine cotate din București, în apropierea stațiilor de metrou,a parcurilor, mall-urilor și altor facilități similare, pentru a asigura o excelentă calitate a vieții.

Citește și: Cinci idei pentru o după amiază de weekend în apropierea Vivenda Residencias, ansamblul rezidențial modern din sectorul 2 

Economisești bani pe termen lung

Fiind prima persoană care va locui în apartament, totul este complet nou, astfel încât poți fi convins că toate vor funcționa cum trebuie. În plus te vei putea muta în noul apartament direct după cumpărare, fărăsă-ți faci griji că va trebui să investești suplimentar în renovări sau reparații, lucru care se întâmplă deseori în cazul apartamentelor care au mai fost locuite în trecut.

Nu în ultimul rând, e bine de luat în calcul și faptul că la un apartament nou vei avea în general cheltuieli mai mici cu întreținerea. Apartamentele de vânzare din blocurile vechi, însă, vin în multe cazuri la pachet cu cheltuieli destul de mari la curent, gaze sau întreținere. Iar să încerci să reduci aceste cheltuieli schimbând sursa de încălzire, instalând geamuri termopan sau izolând adiționalpereții poate fi un proces destul de dificil și costisitor.

Pe de altă parte în apartamentele din blocuri noi poți beneficia de instalații moderne, ecologice, care nu consumă mult și îți oferă maxim de confort. Poate fi vorba de sisteme de climatizare smart, de spoturi LED care economisesc energie, de încălzire în pardoseală, sau de tehnologii moderne de izolare termică, pentru un plus de eficiență și costuri reduse.

Citește și: Apartament în bloc nou, în bloc vechi sau o casă în apropierea Bucureștiului?

Beneficiezi de un nivel ridicat de comunicare și încredere

Dacă alegi apartamente noi direct de la dezvoltator în București, șansele să te trezești cu surprize neplăcute sunt foarte reduse, mai ales dacă dezvoltatorul ales e unul de încredere.

Aceasta pentru ca atunci când lucrezi cu dezvoltatori de încredere, se pune accentul pe calitatea construcției, materialelor și finisajelor utilizate și te bucuri de transparență maximă, având acces la toate informațiile relevante despre proprietate mai înainte de a face o achiziție.

E important, prin urmare , să lucrezi cu dezvoltatori care țin la reputația lor și care au certificările necesare. Iar pentru a face asta, e bine să verifici istoricul lor, precum și părerile clienților care au colaborat cu ei în trecut, pentru a-ți putea face o părere obiectivă și bine informată.

Spre exemplu, Hercesa Imobiliara, dezvoltatorul proiectului imobiliar Vivenda Residencias, a dezvoltat și predat la nivel mondial peste 28.000 de apartamente. Este un dezvoltator cu experiență de peste 45 de ani pe piață, care colaborează doar cu furnizori de încredere și pune accentul pe sustenabilitate în construcții.

Citește și: Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

Dacă îți dorești să cumperi apartamente direct de la dezvoltator în București, te invităm să descoperi ansamblul rezidențial de blocuri noi Vivenda Residencias din sectorul 2!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole