apartamente-noi-vanzare-2 camere-bucuresti-sector2

Cinci lucruri pe care să le analizezi atunci când cumperi un apartament de două camere în bloc nou

Te-ai hotărât să achiziționezi un apartament de două camere în București, într-un bloc nou? Suntem siguri că, în timp, te vei felicita pentru alegerea făcută. Într-un bloc nou te poți muta imediat ce ai achiziționat mobila, fără a trece întâi printr-un proces de renovare, consumator de timp, energie și bani. În plus, aici spațiile sunt gândite de arhitecți pentru a corespunde cerințelor unei familii contemporane. Vei avea, cel mai probabil, toate ingredientele unui trai urban confortabil, pentru tine și familia ta.

Totuși, pentru a te asigura că ai făcut cea mai bună alegere a apartamentului nou de două camere de vânzare din București, este necesar să iei în considerare câteva aspecte. Nu toate blocurile noi sunt la fel și nu greșești dacă analizezi mai întâi cu atenție investiția pe care dorești să o realizei. Achiziția unui apartament este o cheltuială importantă pentru orice familie, așa că este esențial să te asiguri că ai făcut alegerea potrivită.

1. Alege un dezvoltator cunoscut, cu o bună reputație pe piață

Un dezvoltator cunoscut, cu activitate îndelungată pe piața românească, îți va oferi seriozitatea și profesionalismul pe care ți le dorești pe întreg procesul de achiziție al apartamentului tău. De la echipele cu care lucrează, la materialele folosite și la respectarea angajamentelor asumate, experiența pe piață își va spune cuvântul.

Un dezvoltator cunoscut va avea cunoștințele necesare pentru a interveni agil pe parcursul întregului proiect imobiliar. Astfel, timpii de execuție și de reacție vor fi optimizați, iar problemele punctuale, ce pot interveni în orice moment pe perioada construcției, vor fi rezolvate prompt. Alege un dezvoltator care a primit validarea pieței, dar și a clienților săi.

Experiența sa pe piață va fi o garanție a calității execuției și a desfășurării fără incidente a întregului proces de achiziție a apartamentului.

Citește și: 7 motive pentru a opta pentru Vivenda Residencias, unul dintre proiectele imobiliare de prestigiu din București 

2. În ce zonă se află imobilul?

Pentru mulți oameni, regula numărul unu atunci când vorbim despre investiții imobiliare, este localizarea apartamentelor. O zonă bună înseamnă un plus de confort pentru tine, dar și garanția că investiția ta își va păstra, în timp, valoarea.

Cum definești însă, o zonă bună? Gândește-te în primul rând la confortul tău și al familiei tale. Ajungi cu ușurință în centru, atât cu mașina personală, cât și cu mijloacele de transport în comun? Ai în apropiere toate facilitățile de care ai nevoie pentru un trai urban confortabil? Este o zonă liniștită, bună de locuit, pe care ai putea-o numi fără ezitare „acasă”?

Luând în considerare toate aceste aspecte, un apartament de două camere în Titan  sau în apropiere ar putea fi alegerea optimă pentru tine. Cartierul este recunoscut ca unul dintre cele mai liniștite ale Capitalei, cu zone verzi și multe spații de joacă pentru copii, centre comerciale, școli și grădinițe, dar și parcuri și unități sanitare.

Aici se află și ansamblul imobiliar Vivenda Residencias realizat de Hercesa, unde poți achiziționa unul dintre apartamentele de două camere din sectorul doi din București, la doi pași de Parcul Titan și de alte centre de interes ale zonei.

Este o zonă bună, în creștere, unde ai metrou, dar și mall-uri, școli sau grădinițe. În plus, foarte aproape de ansamblul Vivenda se află și ieșirea către autostrada Soarelui, așa că de aici ajungi la mare mult mai repede decât din alte zone ale Bucureștiului.

Iar la întoarcere, poți face cumpărături în MegaMall, în Park Lake sau în complexul Cora, centre comerciale ce includ mai multe hypermarketuri cunoscute, dar și magazine de mobilier, de jucării, de haine sau de bricolaj.

Citește și: Patru motive pentru care merită să cumperi un apartament într-un bloc nou din București 

3. Comunitatea căreia i te alături

În momentul în care decizi să cumperi un apartament într-un complex rezidențial, ai toate șansele să întâlnești aici persoane tinere, cu preocupări asemănătoare cu ale tale. Acesta este și cazul ansamblului rezidențial Vivenda din sectorul 2, din București.

În Vivenda Residencias – complexul nostru rezidențial din apropierea parcului Titan - s-a sudat în timp o comunitate veselă, în care mai mult de 800 de familii se bucură de facilitățile complexului și ale zonei. Aici vei întâlni familii cu preocupări comune, iar dacă ai un micuț, acesta își va găsi cu siguranță prieteni și parteneri de joacă în zonă.

În plus, în zona complexului există zone de relaxare, dar și spații verzi sau locuri de joacă pentru copii. Un astfel de ansamblu rezidențial cu mai multe blocuri, gândit special pentru confortul locatarilor săi, este cu siguranță o alegere bună.

4. Ce finisaje are apartamentul? Ai posibilitatea personalizării acestuia?

Finisaje de calitate înseamnă nu doar un aspect elegant, ci și rezistența în timp a acestora. Un alt aspect important este posibilitatea de a personaliza finisajele, în limitele opțiunilor oferite de dezvoltator. Interesează-te dacă ai această posibilitate și în cazul apartamentului de două camere pe care îl achiziționezi. Te vei simți mai bine în casa ta atunci când ai avut mai multe opțiuni pentru gresie, faianță sau parchet.

Citește și: Cât de mult contează eficiența energetică când cumperi un apartament nou? 

5. Ce costuri adiacente de întreținere vei avea?

Interesează-te de costurile medii de întreținere ale imobilului pe care vrei să îl cumperi.  Aici ar putea intra administrarea blocului, întreținerea liftului, pază, întreținerea spațiilor verzi. Situația este diferită în cazul fiecărui dezvoltator în parte, iar tu ar fi bine să cunoști aceste costuri.

Dacă ești în căutarea unui apartament de două camere în sectorul 2 al Bucureștiului sau în împrejurimi, programează o vizionare în Vivenda Residencias! Vom fi încântați să îți prezentăm tipurile de apartamente pe care le avem în vânzare și să îți răspundem la întrebările pe care le ai în legătură cu acestea.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole