apartamente-noi-vanzare-drumul-taberei-sector-6-bucuresti

5 caracteristici cheie de luat în considerare la achiziționarea unui apartament nou

Imaginează-ți că tocmai ai avut o zi lungă și obositoare, iar tot ce îți dorești este să te întorci acasă, în liniștea și confortul locuinței tale. Apartamentul tău este locul în care îți regăsești echilibrul, așa că este important ca acesta să răspundă cu adevărat nevoilor tale, îmbunătățindu-ți totodată stilul de viață.

Oferta de locuințe din București este una diversă, așa că alegerea nu este întotdeauna simplă. Chiar dacă știi deja zona în care vrei să locuiești și cauți, de exemplu, apartamente noi în Drumul Taberei sector 6, București ai la dispoziție diferite opțiuni - cum te asiguri însă că optezi pentru cea mai bună variantă?

Dacă te-ai săturat să răsfoiești la nesfârșit listele de anunțuri imobiliare, în căutarea apartamentului ideal, ți-am pregătit o surpriză: o listă a caracteristicilor cheie de care este bine să ții cont atunci când îți achiziționezi o locuință.

1. Locația - de ce merită să te orientezi către apartamentele noi din sectorul 6

Când vine vorba de apartamentul perfect, există o regulă de aur: locația. Gândește-te că dimineața te trezești fără stresul de a parcurge un traseu interminabil spre birou. Pe drum te poți opri să-ți cumperi o cafea aromată sau o gustare, iar la finalul zilei te poți relaxa într-un parc din apropiere sau poți merge la shopping și la film în mall.

Locuind într-o zonă bine conectată la restul orașului, te poți bucura de toate avantajele unui stil de viață modern și activ. Fiind aproape de metrou, economisești timp prețios și eviți stresul traficului la ore de vârf. Îi poți conduce pe cei mici la școală fără deranjul navetei, iar centrele comerciale, supermarketurile și locurile de divertisment din apropiere sunt mereu la îndemâna ta.

De exemplu, apartamentele noi din Drumul Taberei sector 6, din complexul rezidențial Stellaris Residencias, îți oferă liniște, confort și acces la toate facilitățile orașului. Fiind la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Parc Drumul Taberei, dar și de stația liniei 41, vei ajunge rapid în orice zonă a Bucureștiului, chiar și la orele de vârf.

De asemenea, ai în apropiere parcul Drumul Taberei, mallurile AFI și Plaza, grădinițe, școli, licee și centrele comerciale Auchan, Kaufland, Lidl, Profi și Dedeman.

Citește și: Apartamente de vânzare cu 2 camere în Drumul Taberei sector 6 București: creează spațiul de vis cu personalizari potrivite ție

2. Dimensiunea și compartimentarea apartamentului

Atunci când te întorci acasă după o zi obositoare, îți dorești să te relaxezi într-un living confortabil, să petreci câteva momente pe terasă sau să pregătești o masă delicioasă într-o bucătărie spațioasă. De aceea, este esențial să acorzi atenție dimensiunii și organizării apartamentului, pentru a te asigura că îți oferă confortul pe care îl meriți.

Fie că îți cauți o locuință doar pentru tine sau ai deja o familie, un apartament perfect organizat din punct de vedere al spațiului te va ajuta să te poți bucura cu adevărat de fiecare metru pătrat.

Locuințele moderne, precum apartamentele noi din sectorul 6 București, din complexul rezidențial Stellaris Residencias, sunt nu doar spațioase, ci și bine compartimentate. Totodată, ai la dispoziție locuințe cu 2, 3 sau 4 camere, pentru a putea opta pentru varianta care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață.

Când alegi apartamentul, ia în considerare și rutina ta zilnică, hobby-urile sau nevoile specifice. Dacă lucrezi de acasă, îți este necesară o cameră suplimentară, pe care să o poți transforma în birou. Dacă obișnuiești să îți inviți prietenii și familia extinsă în vizită, un living generos este de asemenea o adevărată necesitate.

Nu uita și de o terasă sau un balcon cu suficient spațiu pentru a-ți permite să îți bei cafeaua în diminețile însorite sau să îți amenajezi o zonă cu ghivece de flori.

Citește și: Te muți în București? Ia în considerare apartamentele noi din Sectorul 6

3. Dotările și facilitățile locuinței

Atunci când ești în căutarea apartamentului ideal, e important să iei în considerare facilitățile și dotările care îți pot îmbunătăți viața. În ziua de astăzi, ansamblurile rezidențiale îți oferă mai mult confort decât cartierele clasice, formate din blocuri vechi.

Fie că vrei să ai acces facil la un teren de sport, la spații de joacă sau la supermarketuri, un cartier modern trebuie să răspundă nevoilor tale. Locul de parcare este un alt aspect esențial, având în vedere faptul că în capitală parcarea este o provocare.

Apartamentele noi din sectorul 6 București, din complexul Stellaris Residencias, îți pun la dispoziție facilitățile necesare unei vieți confortabile. Locuitorii ansamblului au acces la spații verzi de peste 3000 mp și spații de relaxare în incinta complexului rezidențial, zonă sportivă cu teren de baschet și loc de joacă.

În plus, când locuiești în Stellaris parcarea nu reprezintă o problemă - poți achiziționa un loc în parcarea subterană.

Citește și: Apartamentele din complexurile de blocuri noi din București: soluția pentru facturi scăzute și confort termic

4. Măsurile de securitate și siguranță

Un alt aspect important, care nu trebuie niciodată neglijat, este cel legat de securitate și siguranță. Locuința ta trebuie să fie un loc în care te simți largul tău și în același timp protejat. Siguranța zonei reprezintă o caracteristică vitală pe care trebuie să o iei în considerare atunci când îți alegi apartamentul.

Totodată, un sistem de intrare bine conceput, cu acces controlat, garantează că doar persoanele autorizate pot intra în bloc, oferind un nivel suplimentare de protecție. Sistemele de supraveghere joacă, de asemenea, un rol semnificativ în securitatea apartamentului.

Camerele de supraveghere cu circuit închis, poziționate strategic în întreaga incintă, acționează ca un factor de descurajare pentru potențialii intruși și oferă dovezi valoroase în cazul oricărui incident de securitate.

În complexul rezidențial Stellaris Residencias, accesul este controlat și restricționat, pentru a vă oferi ție și familiei tale un plus de siguranță. Iar pentru că aminteam de zona în care se află blocul, este bine să știi că apartamentele noi din Drumul Taberei sector 6, București sunt preferate de familii și de persoanele care sunt în căutarea unei vieți cât mai liniștite.

Citește și: Cauți apartamente cu 4 camere în sector 6 – Drumul Taberei? Iată ce elemente de construcție sunt importante în alegerea ta

5. Costurile și modalitatea de achiziție

Factorul financiar este întotdeauna important când vine vorba de o investiție cu valoare ridicată, precum un apartament. De aceea, îți recomandăm ca atunci când evaluezi costurile presupuse de noua locuință, să iei în calcul toate aspectele, nu doar prețul inițial.

În cazul în care optezi pentru un apartament vechi, ține cont de faptul că acesta poate presupune investiții suplimentare - repararea instalațiilor, zugrăvirea camerelor, schimbarea gresiei și faianței sau a parchetului sunt doar câteva dintre ele.

Gândește-te de asemenea la cheltuielile lunare de întreținere - un bloc nou, bine izolat și realizat din materiale de calitate te va ajuta să îți optimizezi facturile și să te bucuri de mai mult confort termic.

Dacă apartamentul este dotat și cu centrală, cu atât mai bine - vei putea ține cheltuielile sub control și, în același timp, nu te vei teme de lipsa încălzirii și a apei calde. Apartamentele noi din complexul rezidențial Stellaris, sectorul 6, dispun de încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală și aer condiționat preinstalat.

Modalitatea de achiziție a apartamentului este un alt aspect esențial. Dacă nu plănuiești să cumperi locuința cu plata integrală, trebuie să cauți cea mai convenabilă opțiune de creditare. Apartamentele din Stellaris Residencias pot fi achiziționate cu eșalonarea avansului pe perioada construcției, pentru a-ți oferi cât mai multă flexibilitate financiară.

Acum știi care sunt cele cinci caracteristici cheie pe care e recomandat să le iei în considerare înainte de a achiziționa o locuință.

Dacă vrei să afli mai multe despre apartamentele noi din sectorul 6, nu ezita să ne contactezi. Unul dintre specialiștii Stellaris Residencias îți poate oferi toate detaliile de care ai nevoie!

New call-to-action

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole