ansamblu-rezidential-sector2-bucuresti-metrou

Plănuiești o investiție imobiliară în București? Alege un apartament în bloc nou, în sectorul 2

Piața imobiliară a crescut constant în ultimii ani, reflectând dorința oamenilor de a-și direcționa banii către o investiție sigură. Sectorul imobiliar își va continua ascensiunea și în 2022, dar, chiar si in aceste condiții, întrucât o serie de fluctuații ale pieței imobiliare sunt întotdeauna posibile, este în continuare important să alegem cu atenție locuința achiziționată.

Un apartament într-un ansamblu rezidențial din București va fi o investiție valoroasă pentru tine. Specialiștii sunt de acord că apartamentele de calitate aflate în zone bune, își vor păstra valoarea în timp. Nu întâmplător investițiile imobiliare sunt considerate printre cele mai sigure investiții posibile.

Cum alegi zona în care este amplasat apartamentul?

Unul dintre cele mai cunoscute sfaturi ale agenților imobiliari, de inspirație americană, este acela de a lua în considerare trei criterii atunci când alegi apartamentul sau casa pe care o cumperi. Acestea sunt: „location, location, location”.

Cu siguranță că vei avea în vedere mai multe criterii atunci când alegi apartamentul potrivit, dar localizarea acestuia va rămâne unul dintre cele mai importante. Un apartament într-o zonă bună a Bucureștiului, într-un ansamblu rezidențial aproape de metrou, va fi mereu o investiție bună pentru tine.

Cum alegi însă zona potrivită pentru apartamentul tău? Pornește de la nevoile actuale ale familiei tale, în primul rând, dar ia în considerare și o serie de criterii generale, întrucât planurile de moment se pot schimba. Poți decide la un moment dat să dai în chirie apartamentul tău situat într-un ansamblu rezidențial la metrou.

Sau poți să te hotărăști să vinzi apartamentul la un moment dat – poate că familia se va mări și veți avea nevoie de mai mult spațiu. Alegând un apartament într-o zonă bună, te vei bucura de tot confortul atunci când îl vei locui și îți vei putea schimba cu ușurință planurile oricând, investiția ta fiind apreciată și de un eventual viitor chiriaș sau cumpărător.

Ai mai jos câteva lucruri de care să ții cont la alegerea zonei în care se află viitorul tău apartament – fie că vorbim despre un apartament elegant într-un ansamblu rezidențial din sectorul 2 sau 3 al Capitalei sau de unul micuț și cochet, aflat într-un bloc ceva mai vechi, dar într-o zonă apreciată.

1. O zonă liniștită, dar cu toate avantajele unui cartier modern

Cu toții ne dorim liniște și confort atunci când suntem acasă. Pentru a ne odihni, pentru a ne reîncărca bateriile, dar și pentru a munci, în multe cazuri.

Iar copiii noștri au nevoie de toate acestea pentru a putea învăța și a-și face temele. În același timp, ne dorim ca locuința noastră să fie la doi pași de atracțiile orașului și să ajungem cu ușurință acolo unde ne propunem. O zonă liniștită, aflată însă într-un cartier modern, cosmopolit, cu acces facil către centrul orașului, îndeplinește toate aceste cerințe.

Citește și: Cinci motive pentru a achiziționa un apartament într-un bloc nou în apropiere de Parcul Titan 

2. Ce facilități ai la dispoziție? Cât de accesibile îți sunt centrele comerciale și sanitare, școlile sau grădinițele?

Într-o zonă bună ajungi cu ușurință atât la centre comerciale mari și parcuri, cât și la școli, grădinițe sau unități sanitare. E important să te afli în apropierea tuturor centrelor de interes pentru tine – fie că vorbim despre cele de relaxare sau cele necesare vieții de zi cu zi.

3. În ce zonă lucrezi? Cât de bine comunică zona aleasă cu centrul orașului?

Ești fericit dacă ai un apartament la doi pași de locul de muncă, dar acest lucru e dificil, mai ales în București. Aici, te poți considera norocos dacă ajungi rapid la serviciu – cu mașina personală sau cu mijloacele de transport în comun. În egală măsură este important să alegi un apartament cu acces facil către centrul orașului și celelalte puncte de interes pentru tine.

Chiar dacă nu ajungi în centru zilnic, o vei face adesea. Așadar, te va avantaja alegerea unui apartament într-un ansamblu rezidențial aproape de metrou. Poate că nu toți membrii familiei pot folosi mașina în orice moment, iar metroul te ajută să ajungi rapid oriunde dorești.

4. Vei fi aproape de parcuri? Ce posibilități de petrecere a timpului liber ai în cartier?

În timp ce este important să ajungi cu ușurință în centrul orașului, la fel de important este să ai diverse posibilități de petrecere a timpului liber la doi pași de tine. Parcuri, locuri de joacă, centre educaționale - ia-ți timp pentru a analiza zona în care intenționezi să te muți și din acest punct de vedere. Viața ta va fi mai ușoară dacă ai totul la îndemână. Mai ales în București, unde distanțele pot fi intre lungi și foarte lungi, e foarte important să ai totul aproape de tine.

Citește și: După amiază de weekend în apropierea Vivenda Residencias, ansamblul rezidențial modern din sectorul doi

Alege, așadar, un apartament amplasat într-o zonă bună și realizat cu materiale și finisaje de calitate. Te invităm la o vizionare în ansamblul rezidențial Vivenda Residencias București, situat la doi pași de metrou.

Ansamblul de blocuri noi este amplasat în sectorul 2, într-o zona în creștere, bună de locuit, având în apropiere mall-uri precum Park Lake sau Mega Mall, dar și Parcul IOR-Titan sau zona Arenei Naționale.

Vei găsi aici apartamente construite cu grijă, bine compartimentate, cu finisaje de calitate și o serie de opțiuni de personalizare oferite de dezvoltator. În plus, vei avea șansa să te integrezi într-o comunitate frumoasă și veselă, regăsind aici cu siguranță oameni cu preocupări comune.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole