Avantaje apartamente 4 camere în Vivenda Residencias

5 avantaje de a locui într-un apartament cu 4 camere dintr-un ansamblu rezidențial

Dacă îți dorești confort maxim în locuința ta, îți recomandăm să te îndrepți spre apartamente noi cu 4 camere într-un ansamblu rezidențial din București.

Îți surâde ideea de a cumpăra un apartament într-un bloc nou? O alegere excelentă este ansamblul rezidențial Vivenda Residencias. Aceste proprietăți oferă câteva avantaje greu de trecut de vederea, care îți vor face șederea în București cu mult mai plăcută, atât ție, cât și familiei tale.

Construcții la standarde superioare

Dacă alegi să locuiești într-un ansamblu rezidențial nou realizat de un dezvoltator de încredere, te vei bucura de facilități de cea mai înaltă calitate și de dotări pe măsură. În acest sens Hercesa, dezvoltatorul proiectului Vivenda Residencias, folosește pentru proiectele sale materiale de construcție la standarde superioare de calitate, pentru a crea proiecte durabile, confortabile și rezistente în timp.

În plus, apartamentele cu 4 camere de vânzare în blocuri noi în Vivenda Residencias, București îți oferă o serie de finisaje personalizate, pentru a-ți putea pune amprenta personală asupra locuinței. În complexul rezidențial Vivenda Residencias se poate observa atenția acordată și celor mai mici detalii. Pentru un confort sporit, apartamentele au compartimentări funcționale, optimizate, cu spații lipsite de stâlpi, grinzi și alte astfel de elemente interioare care ar putea limita modalitățile de amenajare, sunt luminoase, cu spații vidrate generoase și sunt dotate cu încălzire în pardoseală, instalații sanitare eficiente, precum și multe alte facilități de la furnizori de renume.

O zonă bună, unde te poți simți în siguranță

Știm că ți-ar plăcea să locuiești într-o zonă bună din București, în care să te poți simți în siguranță. Astfel, e bine de știut că în complexul rezidențial Vivenda Residencias ai acces controlat, cu circuit închis, în orice clădire.

Apartamentele se află într-o zonă centrală, în proximitatea multor puncte de interes din sectorul 2. În apropierea complexului rezidențial se află numeroase centre comerciale, supermarket-uri, grădinițe și școli, ceea ce îți acordă toate facilitățile unei viețe urbane confortabile, dar fără gălăgia și agitația zonelor aglomerate super centrale, zona în care se găsește proiectul Vivenda fiind totuși o zonă liniștită și intimă.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii

În apartamentele noi din Vivenda Residencias, București ai toate condițiile pentru o viață confortabilă

Cuplurile și familiile tinere se vor integra perfect în acest ansamblu rezidențial din capitală. Apartamentele noi cu 4 camere din ansamblul Vivenda Residencias București oferă toate condițiile necesare pentru a îmbina în mod armonios viața personală cu cea profesională.

Compartimentarea eficientă și optimizarea spațiului le oferă locatarilor ocazia de a îmbina perfect utilul cu plăcutul. Vorbim despre apartamente cu suprafețe generoase, care permit delimitarea facilă a spațiilor de muncă, recreere, sport sau odihnă.

Astfel, poți avea o mini sală de fitness, un birou, un dormitor și un loc de joacă pentru copii, toate în confortul propriei case. În plus, într-un astfel de ansamblu rezidențial ai șansa de a face parte dintr-o comunitate, deci vei putea socializa și îți vei putea face noi prieteni cu ușurință.

Iar dacă ești mereu pe picior de plecare și ai un stil de viață extrem de activ, locația complexului rezidențial este excelentă în acest sens. În vecinătate se află Arena Națională, Parcul IOR, Mega Mall, Park Lake, deci este un cartier bine cotat, potrivit pentru familiile care își doresc o calitate ridicată a vieții.

Citește și: Ce apartament de patru camere din Vivenda Residencias se potrivește familiei tale?

Nu trebuie să-ți faci griji în privința transportului

Fie că trebuie să mergi la muncă, ai de rezolvat diverse lucruri prin oraș sau vrei doar să te întâlnești cu prietenii, îți va fi foarte ușor și rapid să te deplasezi oriunde ai nevoie.

Complexul rezidențial de apartamente noi Vivenda Residencias se află la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului. Astfel, nu vei mai pierde timp valoros în trafic.

De asemenea, nu va trebui să-ți faci griji nici în privința locurilor de parcare, proiectul Vivenda Residencias fiind dotat cu locuri de parcare atât supraterane, cât și subterane. Acesta este un mare atu pentru o capitală europeană, unde locurile de parcare sunt greu de găsit, mai ales în zonele centrale ale orașului. Iar dacă nu ai mașină, nu e nicio problemă.

Complexul de apartamente noi Vivenda Resindencias București se află lângă stația de metrou Costin Georgian, dar și în apropierea mai multor stații de tramvai și autobuz.

Faci o investiție pe termen lung

Atunci când alegi un apartament cu 4 camere într-un ansamblu rezidențial, faci o investiție pe termen lung.

De aceea, este bine să te asiguri că vei colabora cu un dezvoltator imobiliar de încredere, care te va ajuta să-ți aduci la viață căminul primitor în care vei locui alături de cei dragi. Vivenda Residencias face parte din portofoliul grupului Hercesa Imobiliare, o companie puternică, cu experiență și reputație solidă în domeniul imobiliar, care activează de peste 40 de ani pe piața imobiliară în mai multe țări de pe tot mapamondul (Spania, Portugalia, Maroc, Mexic etc.).

Citește și: Ce pași urmezi pentru a-ți cumpăra un apartament în Vivenda Residencias

Dezvoltatorii proiectului Vivenda Residencias București s-au adaptat mereu la cerințele pieței și au creat proprietăți de calitate care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților lor. Până în prezent, au fost finalizate peste 800 de apartamente în acest ansamblu rezidențial, care sunt acum deținute de proprietari fericiți și mulțumiți de alegerea făcută, care recomandă proiectul în continuare.

Îți recomandăm să alegi apartamente noi cu 4 camere în ansamblu rezidențial Vivenda Residencias, pentru a te bucura de toate aceste beneficii și multe altele.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole