Avantaje apartamente noi - sector 6 București, Stellaris Residencias

Te muți în București? Ia în considerare apartamentele noi din Sectorul 6

Atunci când ești în căutarea unor apartamente noi în București, zona în care ți-ai dori să locuiești este unul dintre principalele criterii de selecție. În apropiere de locul de muncă sau de universitatea pe care vrei să o urmezi, viitoarea ta locuință trebuie să îți ofere acces la toate facilitățile vieții urbane.

Apartamentele noi în sectorul 6 din București, într-un ansamblu rezidențial nou, reprezintă o opțiune pe care din ce în ce mai mulți o iau în considerare: atât pentru durata de viață mare a imobilului și beneficiile oferite de o astfel de proprietate, cât și datorită opțiunilor diverse din zonă. Citește mai departe motivele pentru care să cauți apartamente noi de vânzare în București, sector 6.

Sectorul 6, verde și plin de viață

Sectorul 6, situat în vestul capitalei, este al doilea sector ca mărime din București, principalele cartiere fiind Drumul Taberei, Militari, Giulești și Crângași. Dacă până de curând o parte a sectorului suferea de lipsa infrastructurii de metrou, după toamna lui 2020 lucrurile s-au schimbat prin deschiderea magistralei 5, cu cele mai noi și moderne stații.

Acest lucru a impulsionat nu doar migrarea în zonă a multor familii tinere, ci și demararea a diverse proiecte precum noi centre de birouri. Deși în cadrul sectorului 6 nu există gări sau aeroporturi, acesta se află foarte aproape de:

  • Gara Basarab și Gara de Nord, aflate la 500 metri de limita de nord a sectorului;
  • Aeroportul Otopeni, la 15 km de limita nordică.

În mare parte, cetățenii sectorului 6 locuiesc în blocuri de 4-10 etaje, în timp ce, în zonele periferice, se locuiește la casă.

Citește și: Apartament de la dezvoltator în București: cum îți alegi cartierul rezidențial în care vei locui

Avantajele de care se bucură locuitorii sectorului 6

  • Shopping centers moderne. În sectorul 6 există peste 10 centre comerciale, cele mai importante fiind: AFI Mall, Plaza România, Cora, Metro, Carrefour, BricoDepot, Praktiker, Expo Construct Militari, Dedeman, Billa, Complexul Comercial Sir și peste 1200 de magazine. Mai mult, sectorul 6 beneficiază și de piețe agroalimentare, concentrate în cartierele Drumul Taberei (5), Militari (2) și Crângași (2);
  • Acces la educație până la cel mai înalt nivel. Pentru familiile cu copii sau pentru cei care doresc să urmeze învățământul superior, o locuință în sectorul 6 oferă acces la centre de educație în proximitate. Astfel, 27 de școli generale, două școli speciale, șase licee teoretice, cinci grupuri școlare, un colegiu și două cluburi pentru copii deservesc locuitorii sectorului. Tot aici au sediul Universitatea Politehnică Bucureşti, Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport și Institutul Teologic Penticostal;
  • Clinici și spitale publice. În speranța că nu vei avea nevoie, dar este bine să fie în apropiere, în sectorul 6 sunt trei spitale importante (Universitar, Witting și Giulești). Există totodată trei policlinici, o casă de bătrâni și patru dispensare.
  • Transport urban. Asigurat de STB, transportul urban de suprafață acoperă întreaga suprafață a sectorului. Transportul subteran cuprinde 3 magistrale: M3 magistrala Eroilor – Preciziei, M2 magistrala Dristor 1 – Gara de Nord – Republica și cea mai nouă linie deschisă, M5 magistrala Eroilor 2 - Râul Doamnei/Valea Ialomiței.
  • Pentru relaxare, parcuri și spații verzi. Suprafața parcurilor a crescut în ultimii ani în sectorul 6 unde sunt trei parcuri mari (Parcul Crângași, Parcul Drumul Taberei, renovat recent și Parcul Giulești), dar și multe alte parcuri mici și locuri de joacă. De menționat și Grădina Botanică, o atracție pentru bucureșteni și turiști.
  • Film, teatru și biblioteci. Cinema City (IMAX) în AFI, Movieplex în Plaza sau clasicul Favorit care urmează să se redeschidă în sector sunt cele 3 opțiuni de cinematografe. Teatrul Masca, Opera Comică pentru copii, muzeul Cotroceni și cele cinci biblioteci publice, filiale ale Bibliotecii Metropolitane București sunt opțiuni de culturalizare în sectorul 6.

Citeste și: Cât de mult contează eficiența energetică când cumperi un apartament nou?

Apartamente noi de vânzare în București, sector 6

Dezvoltatorul Hercesa România lansează Stellaris Residencias, un ansamblu de apartamente noi în sectorul 6 - București, în zona Ghencea, lângă noul stadion polivalent Steaua. Complexul rezidențial va avea 482 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, primele urmând a fi date în folosință în ultimul trimestru al anului 2024.

Printre avantajele date de locuitul în sectorul 6 al capitalei, dacă vei achiziționa un apartament nou în complexul rezidențial Stellaris, te vei bucura și de:

  • Zone verzi de peste 3000 mp și spații de relaxare în incinta complexului rezidențial, zonă sportivă cu teren de baschet și loc de joacă;
  • Apropiere de metrou Parc Drumul Taberei; 
  • Standarde superioare de calitate: terase generoase, parcări subterane și arhitectură modernă și inovatoare;
  • Apartamente cu încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală, aer condiționat preinstalat și personalizări fără costuri extra;
  • Modalitate de plată accesibilă prin care poți eșalona avansul în perioada construcției și servicii pre și post-vânzare;

Citește și: Cum să evaluezi ofertele de apartamente noi din București

Apartamentele de 2 camere vor avea suprafețe totale utile începând de la 55,7 mp cu prețuri de lansare de la 86.700 €+TVA, iar cele de 3 camere cu suprafețe totale utile începând cu 78,4mp și prețuri de lansare de la 127.500€+TVA.

Apartamentele de 4 camere vor avea suprafețe totale utile începând cu 107,85 mp și prețuri de lansare începând cu 178.400€+TVA.

Dacă vrei să faci parte din comunitatea Stellaris Residencias și să te bucuri de toate avantajele sectorului 6 și a apartamentelor noi din Stellaris Residencias, contactează-ne.

 

cta-stellaris-apartamente-drumul-taberei-bucuresti

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole