Apartament nou în complex rezidențial București

De ce un complex rezidențial nou în București este alegerea ideală pentru familiile cu copii

Familia ta este pe cale să întâmpine un nou membru și te gândești să achiziționezi un apartament mai spațios, care să se plieze pe nevoile tale? Ai deja unul sau mai mulți copii, însă ți-ai dori un spațiu mai mare și mai potrivit pentru întreaga familie? Ei bine, noi îți sugerăm să alegi un complex rezidențial din zona Titan, în sectorul 2 din București pentru a le oferi celor mici cele mai bune condiții de locuire.

Familiile cu copii au deseori alte nevoi față de cuplurile fără copii, iar alegerea apartamentului ideal se face după criterii diferite, așa că e bine să ții cont de următoarele aspecte.

Un apartament bine compartimentat pentru o familie fericită

Dacă alegi să locuiești într-un complex rezidențial din București împreună cu familia ta, e bine de știut că apartamentele în blocuri noi sunt mult mai bine compartimentate decât cele din blocuri vechi. În prezent, dezvoltatorii imobiliari aleg să folosească inteligent întreaga suprafață, pentru a satisface nevoile de depozitare ale locatarilor și pentru un maxim de funcționalitate.

Astfel, ar fi bine să alegi un apartament cu 3 sau cu patru camere pentru a putea amenaja camera copilului separat de dormitorul vostru. Îți recomandăm să optezi pentru această variantă, dacă îți dorești un somn odihnitor, liniște și intimitate.

În complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București vei descoperi apartamente bine compartimentate, luminoase și finisate modern. Iar asta îți va permite să-i pregătești cea mai frumoasă cameră celui mic, decorată după gusturile și preferințele voastre, unde el să poată dormi liniștit, să se poată juca și să-și creeze propriul univers creativ.

De asemenea, știm că viața cu copii mici presupune munți de haine, scutece, medicamente, jucării și multe altele. Prin urmare, vei avea nevoie de suficient spațiu de stocare și depozitare, pentru ca toate acestea să nu vă încurce viața de zi cu zi și să nu fie nevoie să sacrificați spațiul alocat altor activități (muncă, relaxare etc.). Ar fi ideal să rezervi o secțiune din camera de zi sau din living pentru cel mic, ca acesta să se poate distra în voie.

Aici el va putea să coloreze, să citească basme sau să asambleze seturi Lego, în timp ce voi vă ocupați de activitățile obișnuite. Astfel, veți petrece timp de calitate împreună pe tot parcursul zilei, mai ales dacă lucrați de acasă. E bine să iei în calcul și amenajarea unei zone de luat masa pentru întreaga familie.

Un spațiu armonios, cald, în care să te bucuri de cele mai gustoase preparate culinare alături de cei dragi, este cheia unui cămin fericit. Duminicile în care toată familia se bucură de clătite la micul dejun, sărbătorile petrecute cu bunicii și prietenii la masă, ritualul de a-i pregăti celui mic prânzul pe când se întoarce de la școală. Toate aceste clipe speciale au în comun latura culinară și bucuria pe care o aduce aceasta în viața noastră.

Așadar, îți recomandăm să alegi un apartament cu o suprafață generoasă și bine compartimentat, cum sunt apartamentele de 4 camere din Vivenda Residencias, care să-ți ofere toate aceste condiții și să vă facă viața mai frumoasă.

Citește și: 5 avantaje de a locui într-un apartament cu 4 camere dintr-un ansamblu rezidențial 

Un ansamblu rezidențial cu o comunitate unită și tânără

Un apartament nou într-un complex rezidențial din București vine la pachet cu numeroase avantaje. Pe lângă beneficiile de a avea o locuință spațioasă și modernă, merită menționat și faptul că veți putea face astfel parte dintr-o comunitate solidă. Într-un ansamblu de blocuri noi veți avea ocazia să interacționați cu alte cupluri similare vouă, cu valori și gusturi comune.

Prin urmare, veți putea socializa și vă veți putea face prieteni cu ușurință. Cei mici se vor bucura mult să se joace împreună cu alți copii de vârsta lor, iar părinții se pot ajuta și sprijini reciproc.

În Vivenda Residencias locuiesc deja sute de familii mulțumite, deci șansele de a întâlni persoane pe aceeași lungime de undă cu voi sunt foarte mari. Iar complexul a fost gândit în așa fel încât locatarilor să le fie foarte ușor să creeze conexiuni, prin existența spațiilor comune de joacă, relaxare și agrement din exterior.

Citește și: Plănuiești o investiție imobiliară în București? Alege un apartament în bloc nou, în sectorul 2

Zona Titan – Morarilor, un cartier sigur și cu multe facilități în apropiere

Îngrijirea unui copil mic necesită multă atenție și răbdare, iar timpul liber al părinților se reduce considerabil, mai ales în primii ani de viață ai acestuia. Multe familii caută constant soluții pentru a nu irosi timpul inutil și pentru a-și putea îndeplini cu brio mare parte dintre activitățile zilnice.

Dacă te regăsești în situația asta, știi cât de obositor și stresant este să pierzi ore întregi în trafic, mai ales în București. Astfel, în loc să petreci mult timp pe drumuri, alege să locuiești într-un complex rezidențial nou, cum ar fi Vivenda Residencias, situat foarte aproape de numeroase puncte de interes ale orașului.

Fiind poziționat într-un cartier verde, foarte bine cotat, în zona Bulevardului Burebista din Titan, vei fi aproape de numeroase magazine, mall-uri, farmacii, spitale și parcuri. Deci vei putea ajunge cu ușurință oriunde ai nevoie, chiar dacă nu ai mașină.

Proximitatea față de stațiile de metrou și autobuz este, de asemenea, un mare atu al complexului de apartamente noi Videnda Residencias. În acest fel, vei economisi timp valoros pe care îl vei putea petrece cu cel mic. În plus, un aspect foarte important pe care ar trebui să-l iei în considerare este cât de aproape se află apartamentul de unitățile de învățământ.

Copilul va crește și va merge la creșă, la grădiniță, la școală, la liceu și așa mai departe. Alege o zonă sigură, în care să se afle grădinițe și școli pentru cel mic. Orientează-te către un complex rezidențial conectat cu restul cartierelor din oraș, astfel încât copilul tău să poată ajunge rapid la școală și să se bucure de activități distractive alături de colegii lui, fie că va fi pasionat de baschet, skateboarding, dansuri sau înot.

Citește și: Cinci motive pentru a achiziționa un apartament într-un bloc nou în apropiere de Parcul Titan

Sperăm că te-au ajutat sfaturile noastre și că îți va fi mai ușor să iei o decizie. Între timp, te invităm să descoperi apartamentele din complexul rezidențial Vivenda Residencias și toate avantajele pe care acestea le oferă!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole