Alege o garsonieră în blocurile noi Vivenda București

5 motive pentru care merită să te muți singur într-o garsonieră după terminarea facultății

Termini în curând facultatea și ți-ai dori ca pe viitor să nu mai împarți spațiul de locuit cu nimeni, pentru a te putea bucura de liniște și intimitate? Îți surâde ideea de a locui în garsoniere noi în București, pentru a-ți începe cu dreptul noua ta viață de adult?

Dacă locuiești momentan cu colegii de facultate sau cu părinții, dar ți-ar plăcea să te muți singur în viitorul apropiat, iată câteva motive care te pot încuraja să iei acesată decizie și să investești într-o garsonieră.

Îți organizezi cum vrei programul și poți avea musafiri oricând dorești

Presupunem că te-ai lovit și tu de situația în care trebuia să înveți pentru sesiune sau să lucrezi în lliniște pentru a finaliza proiectele pentru facultate, însă colegii de apartament făceau gălăgie și aveau chef de petrecere chiar atunci. Sau poate că voiai tu să îți chemi în vizită, dar nu puteai din cauza colegilor sau a părinților. Ei bine, dacă locuiești singur într-o garsonieră în bloc nou din București, planurile tale depind doar de tine și de nimeni altcineva.

Poți organiza liniștit seri tematice sau petreceri în living cu prietenii, fără să-ți faci griji că deranjezi sau că incomodezi pe cineva. Desigur, ideal ar fi să nu exagerezi cu volumul muzicii, dacă nu îți dorești probleme cu vecinii, dar totuși te poți bucura de un grad de libertate pe care nu l-ai avea la cămin sau în casa părintească.

În plus, dacă ai și o saltea de rezervă sau o canapea, îi poți lăsa pe prietenii tăi să doarmă la tine peste noapte și să continuați distracția și a doua zi de dimineață. Pe de altă parte, un alt aspect important de luat în considerare este faptul că viața de adult vine la pachet și cu mai multe responsabilități. De aceea, după o zi obositoare de muncă, vei avea nevoie de liniște și odihnă, ceea ce este un pic mai greu de obținut atunci când împarți locuința cu alte persoane.

Iar dacă ai un program mai neobișnuit sau ai timp doar spre seară să te ocupi de activități casnice, cum ar fi gătitul sau datul cu aspiratorul, când locuiești singur o vei putea face liniștit, fără să-ți faci griji că vei trezi sau deranja pe altcineva.

Citește și: Zece aspecte de luat în considerare atunci când achiziționezi garsoniera în care vei locui în următorii ani

Poți decora garsoniera după bunul tău plac

Dacă ai o mulțime de hobby-uri și interese, dar niciodată nu ai avut suficient loc să te desfășori sau să te ocupi de ele, acum e momentul să schimbi asta. Alege garsoniere noi în București și bucură-te de libertate maximă! Piața imobiliară curentă îți oferă o varietate de garsoniere finisate modern, compartimentate inteligent, cu living care poate fi separat de spațiul de dormit, bucătărie, baie, balcon și spațiu pentru amenajarea unui mic dressing.

În plus, uneori ai și opțiunea de a-ți alege finisajele. Spre exemplu, dacă alegi o garsonieră în proiectul Vivenda Residencias București din sectorul 2, în funcție de stadiul în care se găsește construcția, poți selecta culoarea dorită pentru vopseaua lavabilă, precum și modelul de parchet sau ceramică pentru baie.

Dacă locuiești singur, ai posibilitatea de a-ți decora spațiul după bunul tău plac, să îți dedici un colț al camerei de zi pentru a cânta la chitară, să-ți înșiri toate figurinele Star Wars pe noptieră sau să îți amenajezi un spațiu de pictat în fața geamului spre terasă din sufragerie.

Poți să-ți personalizezi garsoniera așa cum simți, pentru a o face cât mai primitoare și adecvată nevoilor tale. Fie că asta înseamnă că vrei să o decorezi cu elemente punk și gothice, să-ți faci un colț dedicat pentru gaming sau să îți instalezi o bibliotecă mare plină de cărți în living, nimeni nu îți poate spune ”NU”. Alegerea e a ta!

Citește și: Stilul industrial versus stil clasic: idei de amenajare pentru o garsonieră nouă

Faci curățenie rapid și o menții cu ușurință

Spre deosebire de apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere, într-o garsonieră în bloc nou din București poți face curățenie destul de rapid. Dacă îți dorești ca locuința ta să fie mereu pusă la punct, e suficient să igienizezi totul o dată pe săptămână, să ștergi praful și să cureți toate suprafețele din încăpere, iar în rest doar să menții ordinea zi de zi.

Nu mai trebuie să îți faci griji pentru vasele murdare lăsate în chiuvetă de colegi, iar părinții nu îți mai pot impune să faci curățenie în cameră când consideră ei cel mai potrivit. Locuind singur, poți să-ți organizezi singur programul de ordine, după bunul tău plac.

Citește și: 7 motive pentru a opta pentru Vivenda Residencias, unul dintre proiectele imobiliare de prestigiu din București

E o experiență de maturizare

Locuitul pe cont propriu este o experiență puternică de maturizare pentru orice tânăr. Astfel, vei observa cât de mult te va ajuta să locuiești singur și în alte aspecte ale vieții de adult.

Fiind nevoit să te descurci singur, să-ți gestionezi finanțele, să plătești facturi, să te întreții și să te ocupi de mentenanța garsonierei în care locuiești (cum ar fi să chemi instalatori sau electricieni să-ți repare lucruri prin casă), vei vedea că nimic nu e atât de complicat precum pare. Și toate aceste lucruri te vor ajuta să te dezvolți pe plan personal, să evoluezi și să devii mai încrezător în propriile tale forțe.

Ești pregătit să locuiești singur și te tentează garsoniere noi în București? Te invităm să descoperi Vivenda Residencias, un complex rezidențial de blocuri noi aflat în sectorul 2, în zona Titan. Programează o vizită și descoperă toate avantajele acestor garsoniere!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole