Ce facilitati trebuie sa aiba un apartament modern si confortabil

Vrei să te muți într-un apartament modern și confortabil? Iată ce detalii trebuie să verifici

Calitatea vieții noastre de zi cu zi depinde în mare măsură de spațiul în care trăim. Dacă locuința ta îți oferă confort, liniște și siguranță, te poți bucura mai mult de fiecare moment petrecut acasă. Cum alegi însă un apartament care să vină în întâmpinarea nevoilor tale? Descoperă în continuare ce detalii ar trebui să verifici înainte de a decide să faci o achiziție imobiliară.

Compartimentarea noului apartament

O viață confortabilă înseamnă nu doar o locuință cu dimensiuni generoase, ci și o bună delimitare a încăperilor, astfel încât spațiul pe care îl ai la dispoziție să fie cu adevărat funcțional. Compartimentarea inteligentă a spațiului poate face minuni în acest sens, pentru că îți permite să îți amenajezi locuința în funcție de necesitățile tale și îți oferă suficientă intimitate. 

Dacă ai la dispoziție un spațiu bine compartimentat, poți găsi mai ușor locul necesar pentru a-ți primi invitații sau pentru a-ți amenaja un birou de unde să lucrezi de acasă. În plus, fiecare membru al familiei se poate bucura de mai multă autonomie. Am ținut cont de acest aspect atunci când am proiectat apartamentele din Vivenda Residencias, fie că vorbim de studiouri sau apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Citește și Ce facilități trebuie să ofere un complex rezidențial pentru a fi potrivit pentru o familie

Confortul termic și eficiența energetică

Temperatura din locuință este extrem de importantă, în special în sezoanele cu variații extreme - cum ar fi iarna și vara. Asigură-te că te muți într-un bloc bine izolat și că apartamentul tău dispune de un sistem de încălzire eficient și ușor de controlat. Dacă nu vrei să depinzi de condițiile meteo și de agentul termic furnizat la nivel local, este bine ca locuința să dispună de centrală de apartament sau de bloc. Pentru sezonul cald, poți instala un sistem de climatizare sau poți întreba dezvoltatorul imobiliar dacă te poate ajuta cu acest detaliu - de exemplu, în Vivenda Residencias te putem ajuta contra cost cu instalarea aerului condițional.

Avantajele unui sistem de climatizare modern nu se opresc însă la confortul de zi cu zi. Când locuiești într-un bloc bine izolat din punct de vedere termic și ai la dispoziție soluții prin care să controlezi temperatura și consumul energetic din locuință, facturile tale vor fi mult mai mici, deci vei face economii pe termen lung.

Iar dacă vorbim de izolația termică, merită să o amintim și pe cea fonică. Oricât de mult ai iubi agitația mediului urban, atunci când te afli în propriul apartament probabil că îți dorești să te bucuri de liniște și intimitate. Verifică dacă grosimea pereților și calitatea ușilor și ferestrelor țin zgomotul la distanță.

Citește și Viitorul locuințelor eco-friendly - tendințele în ceea ce privește sustenabilitatea și eficiența energetică

Spațiile de depozitare disponibile

Știi acel moment în care începi să despachetezi cutiile și sacii cu lucruri pe care i-ai adus în noul apartament? Imaginează-ți cum ar fi să nu dispui de suficient spațiu pentru a aranja hainele, cărțile, cosmeticele, pantofii și restul obiectelor personale. În cazul în care apartamentul este deja mobilat, încearcă să-ți dai seama de la vizionare unde ai putea depozita toate lucrurile pe care le ai. Dacă te muți într-un apartament nou, orientează-te în funcție de structura locuinței și identifică acele locuri în care poți instala biblioteca, dulapurile, noptierele și alte piese de mobilier care-ți vor face viața mai ușoară. 

Dacă alegi un apartament nou din Vivenda Residencias, te putem ajuta cu personalizarea acestuia contra cost, inclusiv pentru spațiile de depozitare. De exemplu, putem monta dulapuri încastrate, realizate din materiale de calitate, precum și sertare modulare. De asemenea, pentru baie te putem ajuta cu montarea pieselor de mobilier, a oglinzilor și a paravanelor pentru cadă sau duș. În situația în care vrei și mai mult spațiu de depozitare, poți achiziționa și propria ta boxă, odată cu apartamentul.

Calitatea finisajelor din întregul apartament

Îți dorești o locuință care să arate bine și să aibă nevoie de cât mai puține reparații? Verifică finisajele cu atenție, pentru a te asigura că acestea sunt de calitate și nu îți produc pe parcurs surprize neplăcute. În cazul în care te muți într-un apartament nou, întreabă dezvoltatorul dacă poți alege chiar tu culoarea pereților, modelul de gresie și faianță, precum și alte mici detalii care te vor ajuta să te simți din prima zi acasă.

În Vivenda Residencias îți oferim opțiunea de a realiza personalizările de bază fără costuri suplimentare. Poți să optezi pentru unul dintre cele 3 modele de parchet, iar pentru pereți ai posibilitatea de  alege dintre 3 culori de vopsea lavabilă. Îți oferim variante și în materie de uși interioare și ceramică pentru baie, astfel încât totul să fie pe gustul tău. Totodată, te asigurăm că toate finisajele pe care le folosim sunt de înaltă calitate, pentru a-ți garanta rezisența lor în timp.

Dacă deja te gândești la achiziționarea unui apartament, te invităm să descoperi noul bloc D din Vivenda Residencias. Acesta dispune de studiouri și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, spațioase și bine compartimentate, cu suprafețe între 45.60 și 82 mp. Dorești mai multe detalii despre caracteristicile apartamentelor noi, avantajele acestora și oferta de preț? Programează o vizită în showroom, pentru a discuta cu unul dintre consultanții noștri.

b1re

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole