Cum arata viata unui locatar dintr-un complex rezidential

O zi din viața unui locatar dintr-un complex rezidențial: cum arată rutina și beneficiile unei vieți moderne

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi viața ta dacă ai locui într-un complex rezidențial cu apartamente noi? Dacă răspunsul tău este da, ți-am pregătit o surpriză: oportunitatea de a arunca o privire asupra unei zile trăite în Vivenda Residencias. Te invităm să îți pregătești o cafea sau un ceai aromat, să te așezi comod și să citești povestea unuia dintre locatarii complexului.

Ziua începe mai plăcut într-un apartament situat lângă metrou

Atunci când locuiești într-un apartament din Vivenda Residencias, viața curge într-un ritm mult mai plăcut. De exemplu, dimineața nu trebuie să te trezești cu două ore înainte de a fi la birou, pentru că blocul se află la doar câteva minute de mers pe jos de metrou. Dacă totuși preferi să iei mașina, nu trebuie să-ți aduci aminte unde ai parcat-o: o găsești pe propriul tău loc din parcarea complexului, unde te așteaptă în siguranță.

Înainte de a pleca spre muncă sau spre școala celor mici, poți savura împreună cu familia micul dejun și cafeaua în bucătăria spațioasă sau chiar pe terasă. Ai uitat să iei cafea, lapte sau zahăr? Nicio problemă, în apropierea blocului ai magazine și supermarketuri, așa că poți să-ți cumperi rapid ce îți trebuie. 

Dacă poți lucra de acasă, apartamentul tău din Vivenda poate fi mai confortabil decât orice birou. Ai suficient spațiu, iar camerele sunt bine compartimentate, deci vei găsi ușor un loc în care să-ți amenajezi biroul de acasă. În plus, blocul este bine izolat fonic, așa că agitația capitalei nu te va deranja. Iar pentru a adăuga un plus de confort, te vei bucura să afli că indiferent de vremea de-afară, în locuința ta temperatura este mereu una optimă, datorită centralei de bloc. De asemenea, echipa Hercesa te poate ajuta contra cost cu instalarea aerului condiționat - tot ce trebuie să faci pentru asta este să le soliciți personalizarea apartamentului.

Citește și Sfaturi de la designerii și arhitecții Hercesa: idei pentru amenajarea unui apartament de vis

Timpul liber capătă mai multă valoare când locuiești în Vivenda Residencias

Fiecare persoană are propriile sale preferințe, însă îți garantez că localizarea complexului Vivenda Residencias împacă toate gusturile. La finalul zilei sau într-o zi de weekend, poți alege să te relaxezi în parcul IOR-Titan, locul perfect pentru adulți și copii deopotrivă. Iar prin relaxare se înțeleg toate activitățile pe care le poți face în parc: plimbare, jogging, jocuri cu cei mici în zonele special amenajate sau pur și simplu câteva minute de liniște pe o bancă. 

Dacă preferi să faci shopping, să bei o cafea bună sau să vezi un film la cinema, tot ce ai de făcut este să mergi în mallul Park Lake, care și el este aproape de Vivenda Residencias. Vrei să îți iei și câteva obiecte de decor pentru apartamentul tău nou, dar nu ai găsit nimic care să te inspire în mall? Din Vivenda ajungi rapid la unul dintre cele mai apreciate magazine de mobilier și accesorii, Ikea Pallady.

Pentru a încheia ziua cu stil, poți merge la un spectacol la Teatrul Metropolis, unde ajungi cu mașina în mai puțin de 20 de minute. După teatru, îți poți oferi încă un mic răsfăț: o cină la unul dintre restaurantele din zona IOR - Titan.

Bineînțeles, viața nu se rezumă la parcuri, malluri, restaurante și spectacole de teatru și film. Uneori simți nevoia să îți crești adrenalina la un meci sau să trăiești muzica la un concert live. Și, ghici ce: când locuiești în Vivenda, ești aproape de Arena Națională, așa că poți merge ușor la competițiile sportive sau concertele care te interesează.

Dacă ai copii și îți aduci aminte de vremurile în care te jucai în jurul blocului și îți făceai amici de vârsta ta, în Vivenda Residencias vei regăsi acel sentiment al comunității. Și nu e vorba doar de zonele verzi și locurile de joacă, în care cei mici își vor găsi rapid prieteni, ci și de faptul că în Vivenda întreaga comunitate este ca o a doua familie. Bineînțeles, asta nu te obligă la socializare, mai ales dacă ești genul introvertit, însă întotdeauna e plăcut să ai opțiunile deschise.

Indiferent de modul în care preferi să îți petreci ziua, cel mai plăcut moment este acela în care revii acasă. Ți se pare greu de crezut? Poate că nu ai simțit încă din plin confortul unui apartament nou, în care fiecare lucru este așezat la locul său, ai suficient spațiu și suficientă intimitate. 

Dacă îți dorești ca povestea pe care ai citit-o să devină și povestea ta, te așteptăm în showroomul Vivenda Residencias. Este momentul perfect să o faci, pentru că am pus în vânzare locuințele din noul bloc D. Acesta dispune de studiouri și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe între 45.60 și 82 mp. Programează o vizită în showroom și hai să descoperi locul pe care l-ai putea numi în curând acasă!

b2re

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole