cumparare apartament dezvoltator Bucuresti - Vivenda Residencias

Ce avantaje ai când alegi cumpărarea apartamentului de la dezvoltator

Multe persoane care își doresc să cumpere o locuință își pun în primul rând o întrebare menită să le ușureze decizia: ar fi mai bun un apartament nou, achiziționat direct de la dezvoltator sau un apartament mai vechi, cumpărat de la un alt proprietar? Dacă și tu te întrebi același lucru, ți-am pregătit un articol în care vei descoperi ce avantaje ai atunci când alegi varianta de cumpărare a apartamentului de la dezvoltator.

Ai la dispoziție mai multe variante de apartamente, în funcție de preferințe și de buget

Dacă decizi să te muți într-un complex rezidențial nou, ai posibilitatea de a opta pentru tipul de apartament care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. De exemplu, în blocul nou construit din Vivenda Residencias găsești variante de garsoniere și apartamente cu două camere, astfel încât să faci alegerea în funcție de spațiul care îți este necesar, dar și de bugetul de care dispui.

Citește și: Vino și tu în comunitatea Vivenda Residencias - alege din 88 de locuințe noi

Cumpărarea apartamentului de la dezvoltator îți oferă mai mare libertate în personalizarea locuinței

Apartamentele achiziționate de la un proprietar anterior au finisajele deja alese de persoana care a locuit acolo înaintea ta, ceea ce înseamnă că fie va fi necesar să le păstrezi așa cum sunt, fie vei investi bani și timp în a le înlocui. Apartamentele cumpărate de la dezvoltator, precum cele din complexul Vivenda Residencias, vin cu diferite variante de finisaje de calitate, pentru ca tu să îți poți personaliza viitoarea locuință potrivit gusturilor tale.

Ești primul locatar și nu este necesar să recurgi la reparații și modificări

Un apartament deja locuit îți poate oferi de multe ori surprize neplăcute, cum ar fi probleme la instalațiile de apă și gaze, pe care vei fi nevoit să le rezolvi pe cont propriu după achiziționare. În schimb, în apartamentul cumpărat de la dezvoltator te poți muta fără griji, știind că ești primul proprietar și ai totul nou nouț, fără probleme și semne de uzură. În Vivenda Residencias folosim doar materiale de cea mai bună calitate, pentru a ne asigura că odată ce te muți te așteaptă o viață frumoasă și confortabilă.

Citește și: Garsonieră sau apartament de două camere?

WhatsApp Image 2019-05-17 at 15.28.15 (1)


Cumpărarea apartamentului de la dezvoltator îți aduce mai multă flexibilitate în privința metodelor de plată

Dacă alegi să cumperi un apartament în Vivenda Residencias, ai posibilitatea de a achita 11% din prețul apartamentului în momentul semnării antecontractului, urmând ca ulterior să achiți 4% din preț în rate lunare la dezvoltator, fără dobândă, pe perioada construcției și restul de 85% la momentul predării. De asemenea dezvoltatorul imobiliar va discuta cu tine despre metodele de achiziție a apartamentului, astfel încât la finalizarea apartamentului să poți decide care este varianta ce te avantajează cel mai mult - programul prima casă, credit ipotecar etc.

Comunicarea cu dezvoltatorul imobiliar poate fi mai deschisă și mai transparentă decât cea cu proprietarii

Când alegi să cumperi un apartament de la un dezvoltator de încredere, ai garanția unei comunicări deschise pe tot parcursul procesului de vânzare, ceea ce te ajută să afli rapid orice detaliu de care ai nevoie și să pui întrebările care te interesează. La Vivenda Residencias îți suntem alături încă din prima clipă, pentru ca întregul proces de achiziție să fie unul simplu și transparent. De la discuții și vizionări până la serviciile post achiziție, poți conta oricând pe noi.

Citește și: Ce să întrebi când cumperi un apartament

Cumpărarea apartamentului de la dezvoltator - concluzii

Așa cum observi, a cumpăra un apartament direct de la dezvoltator înseamnă mai multă libertate, mai puțin efort și un capital mai mare de încredere. În plus, senzația pe care o vei avea mutându-te într-un apartament nou va fi cea mai bună dovadă că ai făcut alegerea perfectă.

Te așteptăm la o vizionare pentru a te convinge și a afla mai multe detalii.

 

New call-to-action

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole