Destinatii populare cand locuiesti in sectorul 6

Destinații populare la care ai acces facil când locuiești în sectorul 6

Într-un oraș ca Bucureștiul, este greu să te plictisești, pentru că întotdeauna există ceva de făcut, în special dacă locuiești într-o zonă centrală sau semicentrală. De exemplu, sectorul 6 poate fi perfect pentru tine dacă îți dorești o viață activă, din care nu-ți lipsește nimic: cultură, distracție, relaxare, evenimente sportive și shopping. Vrei să afli mai multe despre atracțiile la care ai acces facil din zona Drumul Taberei - Ghencea? Citește în continuare și vei descoperi!

Unde poți face shopping când locuiești în sectorul 6

În ziua de astăzi, mallurile reprezintă cea mai simplă și comodă modalitate de a face cumpărături. Un singur loc reunește zeci de magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, mobilă, jucării, cărți, precum și supermarketuri. Prin urmare, accesul facil la un mall înseamnă că-ți poți planifica oricând sesiunile de shopping. Dacă locuiești în sectorul 6, în special în zona Drumul Taberei - Ghencea, poți ajunge rapid nu la unul, ci la două malluri mari din capitală: AFI Cotroceni și Plaza. În apropiere ai și centrul comercial Drumul Taberelor, în care găsești magazine, supermarket, bancomate și sedii bancare, locuri de joacă, restaurante, cofetării și cafenele. 

În cazul în care preferi magazinele mici de cartier și piețele cu produse comercializate direct de producători, în sectorul 6 vei avea și această opțiune. Poți merge oricând la Piața Orizont, Piața Drumul Taberei, Piața Gorjului sau Piața Crângași. 

Citește și Apartamente noi cu 5% TVA. Oferte speciale până la sfârșit de an

Unde îți petreci timpul liber când locuiești în sectorul 6

Cu toții ne dorim să ne bucurăm din plin de timpul liber, însă fiecare dintre noi are propriile sale preferințe. Când locuiești în sectorul 6, vei observa că ai la dispoziție suficiente variante pentru a alege în funcție de starea de spirit sau de planurile familiei tale. Poți merge la film în cinematografele din malluri, dar și la spectacolele de la Teatrul Masca. Iar dacă vrei să ajungi la unul dintre cele mai impresionante muzee din capitală, poți vizita Muzeul Cotroceni, cu programare prealabilă. Dacă preferi evenimentele sportive, poți ajunge ușor la stadionul Ghencea. Tot aici, în cadrul complexului sportiv Steaua – Ghencea, există posibilitatea de a-ți înscrie copiii la antrenamente pentru scrimă, gimnastică, tenis, înot, polo, rugby și fotbal. 

Îți dorești să te bucuri de o cafea delicioasă sau de o seară la restaurant cu prietenii? Ai la dispoziție numeroase variante populare - de la cafenelele și fast food-urile aflate în incinta mallurilor, până la restaurante precum Kaboo, Hanul Drumețului, Cocoșul Roșu, Weiss Beer Garden, La Cave, Trattoria Roma sau Trattoria Monza.

Bineînțeles, din sectorul 6 poți ajunge ușor și la restaurantele sau cluburile din centrul capitalei. Fie că mergi cu mașina personală sau preferi transportul public - metrou, troleibuz, tramvai sau autobuz - viața trepidantă a Bucureștiului îți este întotdeauna aproape, mai ales dacă locuiești într-o zonă ca Drumul Taberei - Ghencea.

Citește și Investiții de viitor: de ce merită să te muți într-un cartier în plină dezvoltare

Cum te relaxezi când locuiești în sectorul 6

Se spune că relaxarea începe de acasă, iar acest lucru este cu adevărat posibil când apartamentul tău îți oferă confort, intimitate și spațiu. Dacă vrei ca viața ta activă din capitală să se împletească perfect cu momentele de relaxare, un apartament precum cele din Stellaris Residencias reprezintă cea mai bună opțiune. Locuințele sunt nu doar spațioase și bine compartimentate, ci sunt completate și de terase cu dimensiuni generoase. În plus, sunt izolate fonic și termic, dispun de finisaje de înaltă calitate și de încălzire prin pardoseală, asigurată de propria centrală de apartament - ce îți poți dori mai mult pentru a te simți mereu în largul tău acasă?

Iar pentru că relaxarea de acasă merită completată și de plimbări pline de farmec, sectorul 6 îți oferă numeroase zone verzi, în care te poți bucura de natură. Grădina Botanică, Parcul Drumul Taberei, Parcul Liniei, Lacul Morii și Parcul Crângași sunt cele mai populare locuri în care îți poți planifica o plimbare.

Așa cum observi, viața în sectorul 6 nu va fi niciodată plictisitoare. Ai la dispoziție suficiente opțiuni și te afli într-o zonă din care ajungi ușor în orice parte a Bucureștiului. Îți dorești să afli mai multe despre cartier, dar și să descoperi blocurile cu apartamente noi? Te invităm în showroomul Hercesa, pentru a-ți povesti totul despre noul nostru complex, Stellaris Residencias.


 

New call-to-action

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole