Oferte apartamente noi sector 6 București - dezvoltator Hercesa

Avantajele unui apartament nou, de la dezvoltator, în București. Stellaris Residencias – sector 6

Piața imobiliară din București a cunoscut o creștere semnificativă de 13% în 2022 față de 2021, conform ANCPI, iar în rândul celor mai populare locuințe se numără apartamentele noi cu vânzare directă de la dezvoltator.

Apartamentele noi, cumpărate direct de la dezvoltator, îți aduc multiple avantaje. Pe lângă faptul că atunci cand te muți într-o locuință nouă ești primul proprietar, ți se poate oferi și posibilitatea personalizării. În plus, un dezvoltator de încredere îți garantează o construcție de calitate și finisaje alese cu grijă.

Blocurile noi sunt de obicei situate astfel încât să îți ofere o localizare excelentă, aproape de toate facilitățile necesare unei vieți în mediul urban. Citește mai departe și vezi care sunt avantajele unui astfel de apartament, direct de la dezvoltator și spre ce proiecte imobiliare merită să îți îndrepți atenția.

Ce avantaje ai dacă achiziționezi un apartament nou direct de la dezvoltator

Atunci când cumperi un apartament nou, direct de la dezvoltator, beneficiezi, în primul rând, de garanția construcției și nu trebuie să îți faci griji cu renovări structurale, care îți pot afecta bugetul. Dacă alegi un dezvoltator cu experiență și cu un istoric bun , atunci investiția ta este una sigură.

De îndată ce ai semnat contractul, poți să te muți în noul tău apartament, fără a fi necesare alte modificări. Mai mult, beneficiezi și de opțiunea personalizării finisajelor. De exemplu, în blocurile de apartamente noi Stellaris Residencias, din sector 6 – Drumul Taberei, București, îți poți personaliza, fără costuri extra, ceramica, grupurile sanitare, vopseaua lavabilă, parchetul și ușile de interior.

Vei avea la dispoziție o echipă dedicată care îți va amenaja apartamentul așa cum îți dorești. Mai mult, în funcție de nevoile tale, te vei putea bucura de o ofertă exclusivă la achiziția unui apartament în noul complex rezidențial dezvoltat de Hercesa:

  • Recompartimentare gratuită a apartamentului;
  • Proiectare și design interior gratuite, cu arhitectură personalizată și instalații complete;
  • Preinstalare gratuită a sistemului de aer condiționat în sufragerie.

Un alt avantaj al achiziționării unui apartament nou în București direct de la dezvoltator este faptul că îți poți personaliza forma de plată a avansului pe perioada construcției, cum se întâmplă și în cadrul proiectelor Hercesa. De asemenea, te bucuri de suportul consultanților și post-vânzare, spre deosebire de blocurile vechi, unde orice situație dificilă trebuie rezolvată pe cont propriu.

Citește și: Apartamente în blocuri noi în Bucuresti lângă Auchan, Drumul Taberei – Ghencea

Diferența de costuri: apartamente la dezvoltator vs apartamente vechi în București

Prețul unui apartament în București variază în funcție de mai mulți factori: starea acestuia, anul construcției, locația, proximitatea față de facilitățile urbane și mijloacele de transport în comun.

Comparativ cu alte orașe mari din Europa, prețurile apartamentelor din București sunt considerate relativ accesibile, conform unui studiu publicat anul trecut. Atunci când decizi să achiziționezi o locuință în capitală, poți pune în balanță costurile pe care le implică apartamentele vechi și cele noi, direct de la dezvoltator.

Deși prețul unui apartament vechi poate fi mai mic, costurile asociate cu renovarea și întreținerea pot crește considerabil în funcție de starea acestuia. Fie că este nevoie să faci modificări structurale mari sau dorești să renovezi fiecare cameră, pe rând, vei avea nevoie de mult timp și numeroase resurse financiare pentru a duce proiectul la bun sfârșit.

În schimb, în cazul unui apartament nou, ai garanția construcției (materiale de calitate, de ultimă generație) și posibilitatea de a personaliza finisajele și design-ul, fără alte costuri suplimentare. Mai mult, dacă alegi o locuință nouă, în apropierea unei stații de metrou, vei economisi banii pe care i-ai consuma pe combustibil, pentru a face naveta către serviciu sau școala copiilor.

De exemplu, apartamentele noi din complexul Stellaris București, dezvoltat de Hercesa în Drumul Taberei, sector 6, îți oferă liniștea și confortul de care ai nevoie, și, în același timp, acces ușor la toate facilitățile orașului.

Iată la ce prețuri poți achiziționa o locuință în acest complex rezidențial:

  • Apartamentele de 2 camere încep de la 86.700 euro + TVA
  • Apartamentele de 3 camere încep de la 127.500 euro + TVA
  • Apartamentele de 4 camere încep de la 178.400 euro + TVA

Proiecte imobiliare în București - oferte de apartamente noi, direct la dezvoltator

Dacă ești în căutarea unor apartamente noi în Drumul Taberei – sector 6, București, direct de la dezvoltator, proiectul imobiliar Stellaris Residencias poate fi cea mai inspirată opțiune.

  • Ai acces rapid la numeroase mijloace de transport, cum ar fi metroul, tramvaiul sau autobuzul, astfel încât să te poți deplasa fără griji către orice zonă a Bucureștiului.
  • Te bucuri de spații de relaxare generoase, locuri de joacă și un teren exterior de baschet, utilizate exclusiv de persoanele care locuiesc în cadrul complexului. În plus, am amenajat și parcări subterane, ce pot fi achiziționate contra cost.
  • Vom dedica peste 1.800 de metri pătrați spațiilor comerciale, astfel încât să poți face cumpărături comod și rapid, fără a fi necesar să te deplasezi departe de casă.
  • Toate apartamentele din Stellaris sunt bine compartimentate, au terase generoase, suprafețe vitrate mari, spații ample și multiple locuri de depozitare.
  • În fiecare proiect Hercesa punem accent pe calitate, ceea ce se observă atât la nivelul execuției, cât și în ceea ce privește materialele de construcție și finisajele alese.
  • Apartamentele beneficiază de încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală, aer condiționat preinstalat în sufragerie și tâmplărie exterioară din PVC.
  • Accesul în complex este controlat și restricționat, pentru a fi mereu în siguranță.
  • Îți poți personaliza forma de plată a avansului pe perioada construcției.

Citește și: Ansamblu rezidențial în Drumul Taberei - apartamente noi direct la dezvoltator 

Cumpărarea unui apartament nou, direct de la dezvoltator, poate fi o opțiune avantajoasă, dacă îți dorești o viață modernă și confortabilă. Iar dacă ai pus pe listă Drumul Taberei ca zonă în care ți-ar plăcea să locuiești, te invităm să descoperi complexul Stellaris Residencias, cu apartamente noi de vânzare cu 2, 3 și 4 camere, aproape de toate facilitățile orașului și stația de metrou Parc Drumul Taberei.

Bucură-te de toate avantajele oferite de apartamentele noi, cumpărate direct de la dezvoltator și află mai multe despre Stellaris Residencias.

Surse info:

Piața locuințelor din București – Economica 

Apartamentele din București, printre cele mai accesibile din Europa

 

cta-stellaris-apartamente-drumul-taberei-bucuresti

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole