Apartament nou in Bucuresti - Vivenda Residencias

Ce facilități îți oferă complexul rezidențial Vivenda Residencias București

Atunci când te gândești să-ți cumperi o locuință, nu iei decizii grăbite și nici nu alegi fără a lua în calcul toate detaliile. Un apartament, mai mult decât orice alt bun, este acea parte din viața ta în care îți imprimi personalitatea și care îți oferă siguranță, confort și liniște. Este normal, prin urmare, să îți dorești un spațiu modern, bine alcătuit și dotat cu toate elementele de care ai nevoie.

Complexul Vivenda ține cont de toate acele detalii care transformă un simplu apartament în locul pe care ajungi să-l numești acasă. Iată pe ce poți conta când alegi una dintre locuințele din complex:

Localizarea apartamentului îți permite un stil de viață activ și confortabil – acces la metrou, linii de tramvai și de autobuz

Nimănui nu îi place să piardă ore bune în trafic în drumul spre muncă sau să renunțe la ieșirile în oraș din cauza distanțelor. Știi foarte bine cât de important este să stai într-o zonă accesibilă și conectată la mijloacele de transport în comun.

Proiectul de locuințe noi Vivenda Residencias este situat în sectorul 2, la câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului și este perfect conectat la toate mijloacele de transport în comun: metrou Costin Georgian, mai multe linii de tramvai și de autobuz.

harta noua blog-1

Calitatea materialelor de construcție și a finisajelor

Apartamente noi la standarde superioare de calitate

 

Când vine vorba de o locuință în care vei trăi ani de zile sau chiar o viață întreagă, nu ești dispus să faci economie la calitate, pentru că îți dorești un apartament sigur, confortabil și durabil. Exact ceea ce caracterizează proiectul rezidențial Vivenda dezvoltat de Hercesa.

În Complexul Vivenda Residencias apartamentele sunt realizate la standarde superioare de calitate. Structura clădirilor este din beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale, iar pereții exteriori au o grosime de 30 de centimetri.

De asemenea, în noul tău apartament vei avea tâmplărie PVC cu sticlă termoizolantă în trei straturi, încălzire în pardoseală, instalații electrice Schneider și obiecte sanitare Ideal Standard, Grohe sau din game similare.

Apartament nou la metrou - Vivenda Residencias

Acces la toate elementele necesare unei vieți moderne

Imaginează-ți o viață în care ai la îndemână toate lucrurile de care ai nevoie. Poți ajunge în doar 10 minute într-unul din cele mai frumoase parcuri din București, IOR (Titan). Faci cumpărături și te distrezi lângă casă, în centre comerciale precum Park Lake sau Mega Mall.

Găsești oricând produsele necesare pentru viața de zi cu zi, doar făcând câțiva pași, la unul dintre supermarketurile din imediat apropiere, Mega Image și Lidl. Îți duci copiii la o grădiniță sau o școală situată la câteva minute de locuința ta, iar în weekend sau la final de zi te poți relaxa sau petrece timp cu copiii tăi în spațiile verzi și la locurile de joacă situate la doar câțiva metri de casă. Sună bine, nu-i așa?

Pare poate prea frumos să fie adevărat? Este însă o realitate în complexul Vivenda Residencias. Complexul Vivenda îți oferă toate toate aceste facilități, pentru ca planurile tale să nu rămână doar în imaginația ta, ci să fie parte din viața ta de zi cu zi.

Vivenda Residencias București - o comunitate ca o a doua familie

E plăcut să fii înconjurat de oameni care au interese și preocupări comune cu tine, care să îți devină chiar prieteni sau pe care să te poți baza atunci când ai nevoie. Poți spune că vecinii tăi sunt un fel de familie extinsă, așa că este important să trăiești într-o comunitate în care să te poți integra ușor și din care să îți facă plăcere să fii parte.

În complexul Vivenda vei fi printre oameni care îți seamănă și vei putea crea relații pentru o viață întreagă. În mijlocul unei capitale în care, paradoxal, trăiesc milioane de oameni ce relaționează tot mai puțin, tu vei reuși să îți construiești propria ta lume, să ai micul tău orășel de vecini și prieteni.

Complex de blocuri noi - Vivenda Residencias

Apartamente noi cu locuri de parcare și spații de depozitare

Parcarea poate fi o adevărată provocare în București - dar nu și dacă locuiești în complexul Vivenda Residencias. Aici ai loc propriu de parcare (subteran sau suprateran), precum și spații de depozitare. Cine spune că nu poți locui într-o zonă accesibilă și să beneficiezi în același timp și de toate facilitățile necesare?

Vrei să te convingi că tot ce ai citit este adevărat? Contactează-ne!

New call-to-action

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole