Garsoniere la dezvoltator București - investiții imobiliare

3 motive să investești într-o garsonieră direct de la dezvoltator în București

Te tentează să cumperi garsoniere direct de la dezvoltator în București? Ți-ar plăcea să deții un imobil în capitală, însă nu știi sigur dacă garsonierele sunt o investiție bună?

Iată câteva motive pentru care merită să cumperi o garsonieră nou-nouță, direct de la dezvoltator, și cum o poți folosi în avantajul tău personal și financiar.

Poți să închiriezi garsoniera și să obții venituri pasive lunar

Dacă ți-ar plăcea să obții venituri suplimentare din imobiliare, poți alege să achiziționezi o garsonieră și să o închiriezi ulterior unor chiriași pe termen lung. Astfel te poți bucura de venituri pasive în fiecare lună, fără prea multe bătăi de cap.

Alege garsoniere direct de la dezvoltator în București, poziționate în cartiere bine cotate ale orașului, cum ar fi zona Titan, și nu vei duce lipsă de chiriași. Spre exemplu, ansamblul de blocuri noi cu garsoniere și apartamente Vivenda București este situat în sectorul 2 și oferă condiții excelente de locuire în capitală.

Printre avantajele acestui proiect rezidențial enumerăm: finisaje moderne, materiale de calitate, o compartimentare inteligentă a spațiului, precum și prețuri avantajoase. De asemenea, se află foarte aproape de stația de metrou Costin Georgian, la doar câteva minute de centrul orașului.

Poți cumpăra o garsonieră aici direct de la dezvoltator, ca apoi să o poți închiria imediat, fără să fii nevoit să investești suplimentar în renovări sau reamenajări interioare. Este o sursă stabilă de venituri, pe care o poți accesa fără prea multe eforturi. E suficient să faci investiția inițială, iar apoi să păstrezi legătura cu chiriașii pentru încasarea lunară a chiriei și mentenanță.

Citește și: Investiție sau locuință pentru propria familie? Cum alegi apartamentul potrivit

Poți să transformi garsoniera în birou, atelier sau spațiu creativ

Deja locuiești cu familia ta într-un apartament, dar ți-ar plăcea să ai un spațiu separat unde să te poți desfășura în voie, să muncești sau să te ocupi de hobby-urile tale?

Achiziția unei garsoniere noi cu acest scop poate fi o idee bună. Costurile sunt accesibile, fiind vorba despre un spațiu mai mic, dar confortul și dotările pot fi de nota 10, dacă optezi pentru un complex rezidențial nou.

Poate vrei să te concentrezi la munca ta, fără să te lovești constant de distrageri și să fii întrerupt de ceilalți membri ai familiei. Sau poate vrei să-ți organizezi un spațiu creativ pentru pasiunile tale: un studio muzical, sală pentru cursuri de actorie / meditații, un mini-studio de filmare, un setup pentru gaming și / sau streaming etc.

Există numeroase avantaje dacă alegi să te ocupi de proiectele tale personale într-o locație distinctă de apartamentul în care locuiești în prezent. Cu atât mai mult dacă simți nevoia să mai schimbi aerul din când în când, știind că un nou mediu poate să îți stimuleze creativitatea și să te ajute să gândești în afara tiparelor.

Citește și: Lucrezi de acasă? Iată cinci idei care îți vor fi utile pentru a fi mai eficient 

De asemenea, dacă ai nevoie de un spațiu în care să poți primi și alte persoane (cursanți, colaboratori, clienți etc.) și nu ai vrea neapărat să îi primești la tine acasă, noi zicem că este o variantă foarte bună.

Poți amenaja săli de repetiție acolo, un birou sau o sală de întâlniri cu potențialii clienți și așa mai departe. Posibilitățile sunt nelimitate! Alege să cumperi garsoniere noi direct de la dezvoltator în București și asigură-ți toate condițiile necesare pentru a-ți urma visul!

Achiziția unei garsoniere direct de la dezvoltator - investiție de viitor

Dacă vrei să îți diversifici portofoliul de investiții, îți recomandăm să investești în imobiliare. Fie că vrei să cumperi garsoniere sau apartamente noi de vânzare direct la dezvoltator în București, poți fi sigur că acestea se vor aprecia în timp, iar valoarea lor va crește, mai ales dacă au o poziționare bună și finisaje de calitate.

Astfel, peste câțiva ani le vei putea vinde fără probleme, la un preț mai mare decât cel de achiziție. Dar pe lângă asta, vorbim despre o metodă inteligentă prin care poți preveni efectele inflației.

Dacă ai niște fonduri disponibile pe care nu vrei să le ții în bancă, așteptând să se devalorizeze, poți alege să le investești în ceva de viitor. Iar printre cele mai bune investiții în acest moment se numără proprietățile imobiliare: garsoniere, apartamente, case, terenuri sau spații comerciale / industriale.

Citește și: Ce cumpără românii: case sau apartamente direct de la dezvoltator în București?

De asemenea, chiar dacă nu vrei neapărat să-l vinzi ulterior, poate fi o investiție în viitorul familiei tale. După ce juniorul tău va crește mare și va dori să se mute singur, vei putea să-i facilitezi mutarea și să-i lași lui garsoniera.

Ce zici, te-am convins să achiziționezi o garsonieră în capitală? Dacă da, te invităm să descoperi toate avantajele apartamentelor și ale garsonierelor din Vivenda Residencias București și să programezi o vizită, pentru a descoperi garsonierele spațioase și luminoase din complex!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole