investitie apartamente noi in Bucuresti, in complex rezidential

Investește inteligent: un apartament nou în București pentru copilul tău

Ai strâns o sumă de bani pe care vrei să o investești cât mai eficient și cu beneficii pe termen lung? Domeniul imobiliar este întotdeauna o idee bună atunci când vine vorba de investiții profitabile și durabile, mai ales dacă știi cum să faci alegerea potrivită.

Află în continuare care ar trebui să fie factorii de decizie în procesul de achiziție a unei locuințe noi într-un complex rezidențial modern din București și cum te poți asigura că alegi apartamentul ideal pentru copilul tău.

De ce să  investești într-un apartament într-un bloc nou din București

Familia este și va rămâne întotdeauna unul dintre cele mai importante elemente din viața oricărei persoane. Ca părinte, știi cât este de important să îi oferi copilului tău un început cât mai reușit în viața sa de adult și să îi pui la dispoziție toate lucrurile de care are nevoie pentru a trăi pe cont propriu. O locuință reprezintă astfel nu doar o investiție materială, ci și una emoțională: noul apartament va reprezenta pilonul pe care copilul tău va începe să își construiască viața.

investitie apartamente noi 2 camere in Bucuresti metrou

Evident, te poți gândi că și închirierea unui apartament sau o cameră la căminul studențesc pot fi variante potrivite, însă iată de ce este mult mai avantajos să investești într-un apartament nou:

  • În vreme ce facultățile suplimentează constant locurile disponibile, numărul camerelor de cămin rămâne aceleași. Din acest motiv, foarte mulți studenți, mai ales cei din primii ani de facultate, nu reușesc să își găsească un loc la căminul studențesc și ajung să se mute cu chirie, într-un apartament individual, sau la gazdă.

  • Condițiile oferite de cămine sau de gazde nu sunt întotdeauna cele ideale. Pe lângă acest dezavantaj, există și riscul ca tânărul să nu aibă intimitate și să nu poată învăța în liniște, atunci când locuiește cu mai multe persoane.

  • Dacă îi plătești copilului tău chiria pentru câțiva ani, faci o investiție care în final nu va rămâne nici a lui, nici a ta. Și cel mai probabil, făcând calculele, se va dovedi că ai plătit o sumă considerabilă de bani, pe care ai fi putut să o investești mult mai bine achiziționând într-un apartament nou cu 2 camere care va rămâne proprietatea familiei tale și vă va oferi beneficii și pe viitor.

  • Chiriile sunt de obicei mai costisitoare decât rata lunară a unui credit ipotecar de achiziționare a unui apartament nou, așa că, investind într-o locuință nouă, ai economisi de fapt bani.

În cazul în care copilul tău se va muta la un moment dat, fie că e vorba de o schimbare de oraș, fie de întemeierea unei familii, poți închiria apartamentul, acesta rămânând o sursă sigură de venit și pentru viitor.

Citește și: Ce este mai important, când achiziționezi un apartament nou în București: compartimentarea sau suprafața?

complex rezidential bucuresti - investitie apartamente noi
Ce ar trebui să verifici înainte să investești într-un apartament nou în București

Pentru a lua cea mai bună decizie legată de apartamentul pe care dorești să îl achiziționezi pentru copilul tău, ia în calcul următoarele aspecte:

  • Localizarea apartamentului - fiind vorba de o locuință pentru un tânăr, e bine să alegi o zonă apropiată de centru și de principalele atracții ale orașului. Ar fi ideal un ansamblu de blocuri noi cu acces rapid la metrou, tramvaie, troleibuze - pentru o cât mai mare flexibilitate.

  • Un dezvoltator imobiliar de încredere - dacă alegi să investești într-un apartament nou dintr-un complex rezidențial, orientează-te către un partener cu tradiție, care să nu îți creeze neplăceri când vine vorba de termenul de finalizare sau de calitatea materialelor.

  • O comunitate în care copilul tău să se poată adapta - gândește-te că fiecare început este o provocare și că e esențial ca în aceste momente să ai în preajmă oameni cu aceleași preocupări și interese cu tine, cu care să poți comunica și chiar stabili relații de prietenie. Asigură-te că locul în care copilul tău se va muta este genul de cartier în care poate găsi persoane cu care să se relaționeze cu lejeritate.

  • Proximitatea supermarket-urilor, a parcurilor și a mall-urilor - vrei ca copilul tău să poată facă oricând cu ușurință cumpărături de ultim moment sau cumpărăturile săptămânale, ori poate să meargă la un film la cinema la finalul unei zile lungi? Atunci mall-urile și magazinele nu ar trebui să lipsească din zonă. De asemenea, nu uita și de un parc, în care copilul tău să se poate plimba atunci când vrea să se relaxeze, să facă jogging sau să meargă cu bicicleta, la sfârșitul unei zile obositoare, sau în week-end.

  • Calitatea construcției - e un element esențial, ce nu poate fi ignorat, așa că asigură-te că materialele de construcție sunt solide, că finisajele sunt de calitate, iar geamurile nu permit zgomotelor exterioare să intre în apartament.

  • Posibilitatea de personalizare a noului apartament - orice tânăr este entuziasmat de ideea de a-și pune amprenta personală în spațiul în care locuiește, așa că este bine să întrebi dacă dezvoltatorul imobiliar permite personalizarea spațiului atunci când este vorba de elemente precum parchetul, culoarea ușilor sau ceramica utilizată în băi.

  • Posibilitatea achiziționării apartamentului cu loc de parcare și boxă - în situația în care copilul tău are mașină, alege o locuință care să beneficieze și de posibilitatea achiziționării unui loc de parcare.

Vrei să găsești simplu și rapid cea mai bună variantă, care să întrunească toate cerințele de mai sus?

Citește și: Ce facilități îți oferă complexul rezidențial Vivenda Residencias București

Programează o vizionare în complexul de blocuri noi Vivenda Residencias din București, care îți oferă garsoniere noi și apartamente de 2 camere noi, la mică distanță de centrul Bucureștiului, de parcul Titan și de mall-ul Park Lake.

Discuta-cu-un-consultant

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole