Investiții - garsonieră în bloc nou în București. Vivenda Residencias

Investiții imobiliare: de ce merită să cumperi o garsonieră nouă în București

Dacă ești în căutarea unei investiții inspirate, o garsonieră în capitală poate fi una dintre cele mai bune variante, datorită posibilităților pe care ți le oferă. Fie că vei cumpăra o garsonieră în bloc nou pentru tine sau vrei să obții o sursă suplimentară de venit, o astfel de locuință are numeroase avantaje, așa cum vei descoperi în continuare.

Află de ce merită să achiziționezi o garsonieră nouă în București, în complexul rezidențial Vivenda București.

Ce beneficii îți aduce o garsonieră în bloc nou, în București

În capitalele europene, garsonierele sunt printre cele mai populare opțiuni în materie de imobiliare. Motivul principal ține de raportul dintre prețul acestora și condițiile oferite: persoanele singure sau cuplurile care locuiesc în orașele mari preferă să dețină sau să închirieze o astfel de proprietate deoarece le oferă suficient spațiu, fără cheltuieli consistente.

Atunci când cauți garsoniere noi de vânzare în București, le vei găsi și sub denumirea de studiouri sau de apartamente cu o cameră.

Citește și: 3 motive să investești într-o garsonieră direct de la dezvoltator în București 

O garsonieră nouă în București, situată într-o zonă ca sectorul 2, poate fi inclusiv o investiție care să îți aducă în timp profit, prin închiriere sau vânzare. Spre deosebire de un apartament de mari dimensiuni, garsoniera poate fi ușor închiriată studenților sau persoanelor tinere, care caută o variantă convenabilă, confortabilă și ușor de amenajat.

Iată care sunt principalele avantaje ale unei garsoniere în blocurile noi din capitală:

  • Costuri scăzute - dincolo de prețul de vânzare, care este în general mai accesibil decât în cazul unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere, o garsonieră presupune și costuri reduse pentru utilități.
  • Amenajare convenabilă - fiind mai compacte decât alte tipuri de apartamente, garsonierele sunt mai ușor de amenajat și implică mai puține cheltuieli când vine vorba de zugrăvit, montarea gresiei și faianței sau achiziționarea mobilierului.
  • Întreținere mai simplă - garsoniera înseamnă spațiu optimizat, ceea ce te va ajuta să te organizezi mai bine, să nu încarci locuința cu obiecte inutile și să pierzi mai puțin timp cu activitățile casnice.

Citește și: Investiții de succes în 2023: merită să cumperi un apartament în blocurile noi din București?

Garsoniere noi la metrou - de ce merită să locuiești în Vivenda Residencias București

Așa cum îți spuneam, garsonierele sunt o variantă excelentă pentru studenți și pentru persoanele active, care doresc să locuiască într-un oraș mare, cu costuri cât mai convenabile. Pentru a-ți oferi un raport calitate-preț bun, o garsonieră modernă trebuie să fie suficient de spațioasă, bine compartimentată și situată într-o zonă accesibilă.

De aceea, dacă vrei să investești într-o garsonieră nouă în București, este indicat să te orientezi către un cartier aflat în apropierea metroului și a altor mijloace de transport în comun.

Garsonierele din sectorul 2, București - Vivenda Residencias dispun de o suprafață generoasă, de 41,75 mp, astfel încât să îți asigure tot confortul de care ai nevoie.

Forma pătrată a camerei îți permite să fii creativ din punct de vedere al designului, iar spațiul de dormit este despărțit de zona de living, oferindu-ți astfel ocazia de a amenaja un loc în care să lucrezi, să te relaxezi sau să îți primești invitații.

Pe hol poți monta un dulap de haine sau un dressing, baia poate acomoda fără probleme inclusiv o cadă încăpătoare, iar bucătăria e spațioasă și prevăzută cu ventilație naturală. În plus, ai la dispoziție și un balcon, care poate fi perfect pentru a te bucura în fiecare dimineață de o cafea sau a-ți amenaja o mică terasă.

În ceea ce privește localizarea, garsonierele din blocurile noi Vivenda Residencias București te vor ajuta cu siguranță să te bucuri de un stil de viață activ. Blocurile se află în sectorul 2, zona Titan, la doar câteva minute de mers pe jos de stațiile de metrou, tramvai și autobuz.

Dacă preferi totuși să te deplasezi cu mașina proprie, mai avem o veste bună: când cumperi garsoniera, poți achiziționa și un loc de parcare. În apropierea complexului de blocuri noi din București - Vivenda Residencias se află Arena Națională, Parcul IOR-Titan, mallul Park Lake și IKEA Pallady. Nu lipsesc supermarketurile, ca Lidl și Mega Image, restaurantele, terasele și teatrele, cum ar fi Metropolis.

Citește și: 5 motive pentru care merită să te muți singur într-o garsonieră după terminarea facultății 

Fie că îți dorești să locuiești într-o locuință nouă, aproape de metrou, sau vrei să îți investești banii într-o proprietate care să îți aducă profit, merită să iei în calcul garsonierele din Vivenda Residencias. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, te așteptăm oricând la o vizionare.

 

New call-to-action

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole