Investiții imobiliare în București - complex rezidențial Vivenda

Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

Parcurgem o perioadă marcată de multe incertitudini, dar piața imobiliară rămâne una dintre cele mai sigure investiții. Indiferent de situația internațională sau cea din țara noastră și de fluctuațiile de moment, prețurile proprietăților s-au apreciat în timp.

O investiție imobiliară în București are toate șansele să fie o opțiune bună pentru tine.

Ce alegi însă, dacă te gândești să achiziționezi în acest an o locuință în București? Un apartament în unul dintre blocurile noi din București sau unul într-un bloc mai vechi?

O casă într-o zonă rezidențială apreciată? Sau chiar o căsuță la țară, ceva mai departe, profitând de posibilitatea jobului tău de a fi practicat de oriunde? Totul depinde de situația personală și a familiei tale, dar și de bugetul de care dispuneți.

O opțiune pe care tind să o aibă din ce în ce mai multe persoane este cea a unui apartament elegant și luminos într-unul dintre ansamblurile rezidențiale noi din București.

Citește și: În ce perioadă a anului e bine să cumperi un apartament

O investiție de viitor – un apartament în bloc nou

Este cunoscut faptul că valoarea unei investiții imobiliare crește în timp. Un apartament într-un bloc nou din București are toate șansele să fie mai scump în viitor, mai ales atunci când îl alegi într-o zonă bună.

Iar avantajele unui bloc nou sunt incontestabile dacă vorbim despre București, un oraș în care riscul seismic este unul real și luat în considerare de toți cei care cumpără sau închiriază apartamente.

Citește și: Merită să cumperi un apartament nou în Titan?

Un apartament în care nu mai trebuie să investești

Un apartament într-un complex rezidențial nou ar putea fi ceva mai scump decât unul într-un bloc vechi. Doar la prima vedere însă, pentru că aici tot ceea ce trebuie să faci este să îți achiziționezi mobila și să te muți. Într-un bloc vechi însă, ai nevoie de mai multe investiții pentru a te muta.

Zugrăvit, schimbat instalații electrice și sanitare, schimbat gresie și faianță... Toate acestea vor adăuga costuri importante bugetului tău inițial.

Dacă le adaugi, vei constata că ieși chiar mai ieftin alegând un apartament într-un bloc nou.

Citește și: Închirierea sau achiziția unui apartament nou în București?

O compartimentare optimă pentru locuința ta într-un complex rezidențial nou

Dacă vorbim despre zugrăvit și schimbat instalații, vei reuși toate acestea – cu bani și consum de energie, dar o vei face. Într-un bloc vechi însă îți va fi foarte greu să schimbi total compartimentarea. Aceasta a fost gândită pentru nevoile omului de acum 30 sau 40 de ani.

Un bloc nou însă va fi compartimentat în funcție de nevoile de astăzi. Bucătărie închisă sau deschisă, spațiu pentru amplasarea unei zone de lucru, dar și pentru un dressing, geamuri mai mari și mai luminoase, pentru o atmosferă plăcută și un plus de eleganță.

Un bloc nou îți oferă toate facilitățile de care ai nevoie, fără a face eforturi suplimentare de amenajare, cu costuri uneori prea mari pentru bugetul oricui.

Citește și: Ce este mai important, când achiziționezi un apartament nou în București: compartimentarea sau suprafața?

Un complex rezidențial este și despre comunitate

Ansamblurile rezidențiale adună de cele mai multe ori oameni cu vârste asemănătoare, cu preocupări comune. Este și despre comunitate viața într-un asemenea ansamblu, mai ales atunci când este gândit din start cu facilități comune, așa cum sunt locurile de joacă sau spațiile verzi.

Se creează adevărate comunități, copiii cresc și se joacă împreună în spațiile special amenajate, adulții pot ține legătura prin intermediul rețelelor sociale, de exemplu, și se pot ajuta, la nevoie.

Comunicarea este mai ușoară, atât pentru nevoile curente, cât și pentru partea administrativă.

Citește și: Vino și tu în comunitatea Vivenda Residencias - alege din 88 de locuințe noi

Locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă

Multe dintre ansamblurile rezidențiale oferă toate aceste facilități. Ele sunt importante pentru comunitatea care are un spațiu adecvat de parcare și multiple posibilități chiar în jurul blocului.

În special în perioada pe care o parcurgem, toate facilitățile acestea sunt apreciate de locatari. Copiii au un spațiu de joacă la îndemână, chiar în jurul locuinței, nu este necesar un drum cu mașina pentru a ajunge la el.

Adultul care lucrează de acasă poate să ia o pauză de jumătate de oră pentru a-l supraveghea pe cel mic în timp ce se joacă, de exemplu.

Citește și: Ce facilități îți oferă complexul rezidențial Vivenda Residencias București

Facilitățile zonei cresc valoarea locuinței tale

De multe ori, oamenii percep apartamentele în blocurile mai vechi ale Bucureștiului ca mai bine situate, cu facilități mai bune.

În ultimii ani însă au apărut și ansambluri rezidențiale noi în București bine plasate, oferind locuitorilor toate facilitățile unei vieți confortabile, cu totul la îndemână.

Citește și: Vivenda Residencias - toate detaliile pe care vrei să le știi despre construcție și finisaje

Complexul rezidențial Vivenda din București este foarte bine localizat din punctul de vedere al mijloacelor de transport în comun. În plus, complexul de blocuri noi Vivenda din București este amplasat la doi pași de Parcul Titan (IOR) și are în apropiere stația de metrou Costin Georgian.

Ai în apropiere spitale, piețe, școli și grădinițe, zone de agrement, dar și două mall-uri - Mega Mall și Park Lake. Te bucuri, așadar, de toate facilitățile vieții urbane într-un complex rezidențial modern, bine amplasat.

În plus, faci o investiție pentru viitor alegând un complex rezidențial bine localizat și un apartament cu compartimentare excelentă și finisaje de bună calitate.

Citește și: Ce pași urmezi pentru a-ți cumpăra un apartament în Vivenda Residencias

Dacă la un moment dat vei dori să vinzi sau să închiriezi această locuință, ai toate șansele să obții un preț bun. Alegând un ansamblu rezidențial nou apreciat din București, faci o investiție de viitor pentru tine și familia ta.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole