investitii imobiliare in criza - complex rezidential vivenda

Investiții imobiliare pe timp de criză - recomandate sau nu?

Atunci când economia traversează perioade dificile, tindem cu toții să ne gândim de două ori înainte de a face achiziții importante. Totuși, pentru a te asigura că banii tăi sunt în siguranță, este chiar recomandat ca în momente de declin economic să faci investiții inteligente, care să te ajute să nu îți pierzi rezervele monetare.

Iată în continuare 3 motive pentru care merită să faci investiții imobiliare pe timp de criză:

1. Proprietățile imobiliare reprezintă o investiție în viitorul tău și al celor dragi

În momente de criză ne gândim mai mult ca oricând la siguranța viitorului. Prin urmare, este important să ne investim banii în bunuri care să ne asigure confort emoțional, care să ne ajute să punem bazele anilor următori și să ne ofere garanția că lucrurile merg în direcția potrivită.

Un apartament sau o garsonieră nouă înseamnă stabilitate, atât pentru tine, cât și pentru familia ta. De aceea, dacă găsești o ofertă convenabilă și o proprietate pe gustul tău, nu pierde ocazia de a face o astfel de investiție, pentru că ea îți va da siguranță și îți va asigura o viață liniștită.

Citește și: Ce pași urmezi pentru a-ți cumpăra un apartament în Vivenda Residencias

2. Investițiile imobiliare pe timp de criză îți pot aduce în timp profit

Orice antreprenor de succes îți va spune că o investiție inteligentă te poate ajuta în timp să câștigi mai mulți bani și să obții o sursă suplimentară de venit. Iar din aceste perspective, proprietățile imobiliare sunt investiția preferată a oamenilor de afaceri din întreaga lume, datorită câștigurilor stabile pe care le aduc pe termen mediu și lung. 

Prin urmare, fie că te vei decide peste câțiva ani să vinzi apartamentul nou achiziționat, fie că vei prefera să îl închiriezi, cu siguranță vei avea posibilitatea nu doar de a-ți recupera investiția inițială, ci și de a obține un bun profit.

În plus, atunci când alegi să faci investiții imobiliare pe timp de criză, ai mari șanse să cumperi apartamentul nou cu 2 camere dorit la un preț mai convenabil decât în alte momente, fiind un lucru știut că în astfel de perioade prețurile tind să se stabilizeze, pentru ca ulterior, când economia se redresează, prețurile să înceapă să crească din nou.

Citește și: Vino și tu în comunitatea Vivenda Residencias - alege din 88 de locuințe noi


3-3

3. Investițiile imobiliare pe timp de criză înseamnă o mai mare siguranță a economiilor tale

Spre deosebire de acțiunile cotate la bursă, valută sau alte tipuri de bunuri asemănătoare, proprietățile imobiliare sunt o investiție cu un grad ridicat de siguranță. De asemenea, dacă te gândești că în loc să faci investiții ar fi mai bine să îți păstrezi economiile la bancă, trebuie să iei în calcul și faptul că banii tind să se devalorizeze în perioadele de recesiune, ceea ce înseamnă că de fapt lichiditățile, departe de a fi mai sigure, pot să îți aducă chiar si pierderi.

O investiție imobiliară pe timp de criză reprezintă de fapt o asigurare suplimentară că banii tăi sunt bine păstrați și își mențin, sau chiar cresc, valoarea.

Așa cum observi, domeniul imobiliar nu reprezintă un tabu sau un risc în momentele de criză, ci o oportunitate de a-ți asigura viitorul și de a face o investiție profitabilă.

Nu uita că încă mai poți achiziționa unul dintre noile apartamente puse în vânzare în complexul rezidențial Vivenda Residencias. Cel mai recent bloc de apartamente din proiect, blocul G1, are termen de finalizare în mai 2022, dar te sfătuim să nu lași timpul să treacă, pentru a te asigura că devii proprietarul uneia dintre cele 88 de noi locuințe.

New call-to-action

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole