De ce să alegi un apartament cu 4 camere  în București. Hercesa

5 motive să alegi un apartament cu 4 camere în Vivenda Residencias

Dacă ți-ai propus să te muți în curând împreună cu partenerul de viață și cu cei mici într-o nouă locuință, mai spațioasă, care să corespundă nevoilor voastre, îți sugerăm să te îndrepți spre apartamente cu 4 camere în sector 2, în complexul Vivenda Residencias.

Există numeroase avantaje de a locui aici, însă astăzi ne dorim să-ți prezentăm 5 motive care te vor face să spui ”hmm, cred că ne-ar plăcea și nouă să facem parte din comunitatea Vivenda”.

1. Te bucuri de încăperi mari și luminoase

Dacă alegi apartamente cu 4 camere în București, ce permit pătrunderea luminii naturale în interior, vei afla rapid ce impact are acest lucru asupra ambianței din casă și asupra calității vieții. Lumina naturală și design-ul aerisit pot crea un efect de calm, liniște și intimitate, lucru care va face locuința ta mult mai cosy și mai primitoare.

Astfel, vă veți putea bucura împreună de momente relaxante în cuplu, seri distractive cu prietenii sau sesiuni de joacă cu micuții, într-o atmosferă caldă și plăcută.

Citește și: Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

2. Poți folosi spațiul în mod inteligent

Optând pentru apartamente cu 4 camere în sector 2 direct de la dezvoltator, te vei simți foarte confortabil în locuința ta. În Vivenda Residencias, toate apartamentele sunt compartimentate inteligent, pentru a satisface nevoile famililor moderne.

De exemplu, dormitoarele au fost create în așa fel încât să îmbie la odihnă. Sunt spațioase și luminoase, patul fiind punctul central din încăpere, în timp ce dulapurile au fost plasate în exteriorul camerelor. De asemenea, spațiile de recreere sunt separate, deci poți face cu ușurință distincția dintre zona de somn, cea de joacă a copiilor și birou, dacă lucrezi de acasă.

În general, nu e recomandat să lucrezi în aceeași cameră în care dormi, însă atunci când locuiești într-un apartament de dimensiuni mai reduse, nu prea ai de ales. Din păcate, acest lucru poate să-ți perturbe odihna și productivitatea, având un impact negativ asupra calității somnului. Astfel, dacă ai posibilitatea și bugetul necesar, îți sugerăm să te îndrepți spre un spațiu mai generos, care permite separarea activităților zilnice și îți poate aduce un grad mai ridicat de confort ție și familiei tale.

În noile apartamente cu 4 camere din Vivenda Residencias, sector 2, suprafețele utile totale sunt cuprinse între 106.50 mp și 115 mp, fiind extrem de ofertante.

Citește și: Ce apartament de 4 camere din Vivenda Residencias se potrivește familiei tale?

3. Locuiești într-un cartier cosmopolit

Viața e mult mai frumoasă și mai ușoară atunci când nu ai probleme cu vecinii. În ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias locuiesc peste 800 de familii vesele și prietenoase, majoritatea locatarilor fiind oameni tineri, care împărtășesc valori similare. Astfel, ai ocazia de a-ți face noi prieteni, de a socializa și de a le găsi copiilor parteneri de joacă.

Toate aceste lucruri contribuie la starea de bine și siguranța pe care o ai acolo unde locuiești, să știi că poți veni liniștit acasă după muncă și te poți bucura de intimitate, liniște și relaxare. În apropiere ai tot ce ai nevoie, deci nu trebuie să te deplasezi foarte departe pentru a face sport, pentru a face cumpărături sau pentru te plimba prin parc. Iar pentru restul deplasărilor în capitală, ai la îndemână mijloacele de transport în comun.

Stația de metrou Costin Georgian, precum și stațiile de autobuz și tramvai sunt situate la câteva minute distanță de complexul rezidențial.

Citește și: Apartament cu 4 sau cu 3 camere? Care sunt avantajele fiecărei alegeri

4. Ai suficiente spații de depozitare

Știm că pentru orice familie e important acest aspect: spațiile de depozitare. Dacă ai multe obiecte, haine și piese de mobilier, dar îți dorești să păstrezi totuși un decor aerisit, linii curate și o amenajare minimalistă, vei avea nevoie de dulapuri spațioase, cu multe rafturi, și un dressing bine pus la punct.

Configurațiile din blocurile noi Vivenda Residencias pentru apartamente cu 4 camere de vânzare permit integrarea acestor elemente cu succes, fără a compromite alegerile estetice ale locatarilor. Astfel, veți putea găsi cu ușurință un loc în care să vă depozitați ski-urile, gecile de iarnă, bicicletele, oalele, jucăriile copiilor și toate celelalte obiecte de care nu vă puteți lipsi, fără a aglomera vizual spațiul de locuit.

Citește și: Ce variante de finanțare ai la achiziția unui apartament de patru camere într-un bloc nou din București?

5. Poți să-ți lași amprenta asupra locuinței tale chiar de la achiziție

Pentru a-ți imprima personalitatea și a aduce un plus de atitudine în locuința ta, cu siguranță vei dori să o decorezi într-un mod care te reprezintă. Fie că vorbim despre tablouri, sculpturi, instalații de lumini, postere, plante sau obiecte de mobilier eclectice, acestea vor crea un ambient deosebit și vor transforma casa voastră în ”acasă”. Însă, pe lângă amenajarea propriu-zisă, poți să-ți personalizezi spațiul de locuit chiar de la achiziție.

Astfel, complexul Vivenda Residencias București îți oferă opțiunea de a-ți selecta modelul preferat de parchet, ceramică, uși, precum și culoarea vopselei lavabile, pentru ca noul apartament să corespundă pe deplin gusturilor și preferințelor voastre.

Citește și: Sfaturi utile pentru amenajarea unui birou acasă, într-un apartament de 4 camere

Ce zici, te-am convins? Te invităm să programezi o vizionare, pentru a descoperi restul beneficiilor pe care le au locatarii din Vivenda Residencias!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole