Ofertă apartamente noi cu 3 camere la metrou Vivenda Residencias

Cum îți fructifici economiile prin achiziția unui apartament nou cu 3 camere la metrou?

Imobiliarele s-au aflat pe un trend ascendent în ultimii 5 ani, în special în marile orașe, care atrag oameni ce își doresc un salariu mai mare și o ofertă mai bună de locuri de muncă.

Capitala este un adevărat centru cultural, spre care se îndreaptă aproape o treime din totalul studenţilor români. În aceste condiții, un apartament cu 3 camere de vânzare în București poate fi o adevărată investiție, în special dacă se află într-o zonă bună. Află în continuare cum poți face și tu o investiție inspirată în imobiliare.

De ce merită să profiți de oferta de apartamente noi cu 3 camere la metrou în sectorul 2, București

Fie că vrei să te muți împreună cu familia sau privești apartamentul nou ca pe o investiție în București, zona în care cumperi locuința este esențială. Dacă te vei muta în noul apartament, vei dori să ajungi ușor la birou, la supermarket, la școala sau grădinița celor mici, dar și în parcuri, malluri sau la restaurante.

În cazul în care vrei să închiriezi locuința sau să o vinzi, o zonă accesibilă îți va asigura un profit mai mare, iar tranzacția se va finaliza mult mai rapid. Prin urmare, în ambele variante este necesar să te orientezi către un cartier aflat în vecinătatea metroului și a altor mijloace de transport în comun. Din oferta de apartamente noi cu 3 camere la metrou în sectorul 2, îți recomandăm să alegi un dezvoltator imobiliar de încredere, precum Hercesa.

Blocurile situate în complexul nostru rezidențial din București Titan se află la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian și de stațiile de tramvai, autobuz și troleibuz. Totodată, din Vivenda Residencias ajungi ușor în parcul IOR-Titan, la mallul Park Lake și la Arena Națională.

Ești aproape de centru și bine conectat cu toate zonele orașului, datorită metroului. Dacă ai mașină, poți achiziționa și loc de parcare, pe care îl poți include în ofertă în situația în care vei dori să vinzi sau să închiriezi.

Citește și: Apartamente cu 3 camere de vânzare în București - alege locuința perfectă pentru întreaga familie

Este sigură o investiție în imobiliare în 2023?

Așa cum îți va spune orice consultant financiar, toate investițiile presupun un grad mai mic sau mai mare de risc. Totuși, imobiliarele sunt printre cele mai stabile tipuri de investiții, în special dacă te orientezi către un apartament situat într-o zonă dezvoltată, cu un bun potențial economic.

De aceea, apartamentele de vânzare cu 3 camere aflate în București, în sectorul 2, pot reprezenta un bun valoros, prin care să îți fructifici în timp economiile. Indiferent că apartamentul va fi locuit de familia ta sau va fi obiectul unei tranzacții, vei avea certitudinea că deții o proprietate, de care poți dispune așa cum îți e mai convenabil, la momentul oportun. Iar pentru că am menționat faptul că imobiliarele sunt o investiție a cărei valoare poate crește în timp, nu uita să alegi o locuință situată într-un bloc rezistent, precum cele din Vivenda Residencias.

În complexul nostru rezidențial, punem pe primul loc siguranța și confortul, așa că folosim întotdeauna doar materiale de primă calitate. Structura de rezistență a blocurilor este de tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale. Fundația este de tip radier general, cu planșee tip dală groasă, iar grosimea pereților exteriori e de 30 de centimetri.

Dacă plănuiești să închiriezi apartamentul sau să îl vinzi, îți mai oferim o sugestie: mobilează-l, pentru că astfel vei obține un preț și mai bun, însă nu face excese. Gândește-te că persoanele care vor prelua locuința pot avea alte gusturi decât tine și ține cont de faptul că moda este trecătoare. Chiar dacă astăzi vezi anumite piese care ți se par în tendințe, e posibil ca peste câțiva ani acestea să nu mai fie pe placul tuturor. Simplitatea, bunul gust și culorile neutre nu se demodează niciodată, așa că poți opta pentru un design minimalist, care să ofere un aer de eleganță.

Astfel, vei ține sub control și cheltuielile ce țin de amenajare. De asemenea, dacă alegi un apartament de 3 sau 4 camere în noul bloc L aflat în Vivenda Residencias, complexul rezidențial din București Titan, avem o surpriză pentru tine: echipa noastră completă, ce include arhitecți, designeri de interior și ingineri, te va ajuta sa îl personalizezi până la cele mai mici detalii fără niciun cost.

Vei putea alege din 3 variante:

  • Recompartimentarea gratuită a locuinței
  • Proiectare și design interior gratuite, integrate cu arhitectură personalizată și instalații complete dedicate;
  • Preinstalare gratuită a aerului condiționat în living

Citește și: Investiții imobiliare în București pentru 2023: tendințe, oportunități și riscuri

Cum achiți apartamentul nou pentru a fi cât mai rentabil?

Cu siguranță știi deja că, în contextul economic actual, dobânzile variabile s-au aflat într-o fluctuație continuă. Prin urmare, probabil stai în dubiu când te gândești la un credit considerabil, care să îți amenințe bugetul. Din fericire, avem o soluție care credem că te va ajuta să faci o achiziție inspirată.

Atunci când cumperi o locuință în Vivenda Residencias, ai posibilitatea de a achita avansul de 15% eșalonat, pe toată durata construcției, urmând ca atunci când aceasta este finalizată și semnezi contractul de vânzare-cumpărare, să achiți diferența de 85%. Astfel, ai timp să pui bani deoparte și nu mai trebuie să apelezi din prima la un credit care ți se pare mai puțin convenabil.

De asemenea, dacă ești în căutarea celei mai potrivite soluții de finanțare, brokerii noștri de credite și băncile noastre partenere te pot ajuta să obții cât mai simplu un credit ipotecar. În cazul în care te interesează un apartament nou cu 3 sau 4 camere în blocurile din Vivenda Residencias, poți începe să faci planurile și să îl rezervi chiar de astăzi.

Termenul de finalizare este iunie 2024, așa că până la semnarea contractului final vei avea timpul necesar să îți organizezi bugetul. Acum ai la îndemână informațiile necesare pentru a face o investiție imobiliară inspirată în 2023.

Dacă dorești mai multe detalii despre apartamentele din complexul rezidențial Vivenda Residencias, îți stăm la dispoziție. Programează o vizită în showroom și hai să discutăm despre viitoarea ta locuință!

 

New call-to-action

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole