Apartamente de vânzare 4 camere București

Cum îți dai seama dacă merită să achiziționezi un apartament cu 4 camere?

Dacă vrei să locuiești singur în noua ta locuință, probabil nu te vei îndrepta spre apartamente cu 4 camere în sector 2, fiind mult prea spațioase și costisitoare pentru nevoile tale.

Însă un apartament cu 4 camere poate fi alegerea perfectă atunci când vrei să faci o investiție pe termen lung, ai o afacere, planuri mari de viitor sau vrei să locuiești cu mai multe persoane. Hai să le luăm pe rând.

Îți dorești o familie numeroasă?

Dacă îți propui să ai o familie numeroasă, cu mulți copii, vei avea nevoie de un spațiu generos, pentru a-i putea oferi fiecărui copil în parte camera sa privată, cu suficient spațiu pentru joacă, studiu și odihnă.

Chiar și în situația în care tu cu partenerul de viață ați decis să aveți doar unul sau doi copii, tot veți avea nevoie de un apartament spațios, pentru a putea delimita încăperile corespunzător și pentru a vă păstra intimitatea și gradul de confort cu care v-ați obișnuit.

Astfel, dacă plănuiți să vă extindeți familia în viitorul apropiat, ideal ar fi să alegeți apartamente cu 4 camere în sector 2, în capitală, pentru a beneficia de cele mai bune condiții de locuit.

Citește și: 5 motive să alegi un apartament cu 4 camere în Vivenda Residencias

Ai multe hobby-uri sau vrei să-ți extinzi afacerea în interiorul propriei case?

Dacă îți place să cânți la un instrument, să faci fotografii, să pictezi sau să dansezi, cu siguranță te-ai gândit măcar o dată până acum să îți dedici o cameră din apartament doar pentru hobby-ul tău. Să ai suficient loc să te desfășori, să-ți decorezi spațiul în așa fel încât să te inspire, poate chiar să te filmezi și să îți expui talentul și în fața publicului larg.

Ei bine, o garsonieră sau un apartament micuț rareori oferă contextul și spațiul necesar pentru a te desfășura în voie. Din acest motiv, achiziția de apartamente cu 4 camere în sector 2 poate fi o alegere înțeleaptă, dacă vrei să investești în visul tău.

De asemenea, dacă ai pornit o afacere cu sediul la tine acasă, din dorința de a reduce costurile și de a nu plăti chirie într-o clădire de birouri sau un depozit, e posibil să ai nevoie de o locuință generoasă pentru a-ți putea desfășura activitatea.

Citește și: Sfaturi utile pentru amenajarea unui birou acasă, într-un apartament de 4 camere

Să luăm un exemplu: dacă ai un magazin online, te-ar ajuta o încăpere în care să stochezi toate produsele vândute, un mic studio foto în care să creezi conținutul de promovare al produselor pe social media, un birou în care să poți susține întâlnirile de afaceri cu potențiali parteneri sau furnizori.

În plus, dacă locuiești împreună cu partenerul de viață, iar ambii lucrați de acasă, e posibil ca un singur birou să nu fie suficient. Aveți nevoie fiecare de un spațiu dedicat, unde să vă puteți concentra și să puteți performa la capacitate maximă, în liniște și intimitate.

Apartamentele cu 4 camere din Vivenda Residencias București sunt luminoase, bine compartimentate și au fost proiectate cu gândul la confortul locatarilor, astfel încât pot fi alegerea ideală pentru nevoile unui cuplu modern, cu orientări antreprenoriale.

Vrei să locuiești cu alt cuplu sau cu familia extinsă?

Costul traiului în capitală poate fi destul de mare, astfel încât mulți oameni aleg să locuiască cu mai multe persoane în apartament, pentru a economisi și pentru a reduce cheltuielile cu locuința.

De multe ori, este mai avantajos să locuiești într-un apartament mare pe care îl împarți cu părinții, alți membri ai familiei, prieteni sau colegi, decât să optezi pentru un apartament mic, cu 1 sau 2 camere.

Unele cupluri aleg să împartă apartamentul cu prieteni apropiați, pentru a diminua cheltuielile și pentru a se bucura de experiența de a locui într-o zonă bine cotată din capitală, chiar dacă nu au un buget foarte mare la dispoziție. Există și opțiunea de a închiria camerele libere pe termen lung sau în regim hotelier / Airbnb, pentru un venit extra lunar.

De asemenea, familiile multigeneraționale pot alege să împartă apartamentul, pentru a avea grijă de cei mici și de cei bătrâni, cu o sănătate precară, pentru a gestiona mai ușor activitățile casnice sau pur și simplu pentru a petrece timp de calitate împreună.

Citește și: 5 avantaje de a locui într-un apartament cu 4 camere dintr-un ansamblu rezidențial 

Vrei să faci o investiție pe termen lung în imobiliare?

Într-adevăr, achiziția de apartamente cu 4 camere în sector 2 București presupune un buget mai mare investit inițial. Însă proprietățile imobiliare se apreciază în timp, valoarea lor crește, astfel încât achizițiile de acest tip pot fi extrem de avantajoase.

În condițiile în care ai capitalul financiar necesar și vrei să-ți investești banii într-un mod inteligent, poți alege să cumperi un apartament mai spațios acum, chiar dacă nu ai nevoie neapărat de atât de multe camere, deoarece vei putea mai apoi să dai în chirie sau să vinzi imobilul fără probleme și să ieși în profit.

Dacă ești în căutare de apartamente cu 4 camere în sector 2, București, te invităm să descoperi ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias București și să programezi o vizionare!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole