vanzare-spatii-comerciale-titan-bucuresti

Dezvoltă-ți o afacere chiar în cartierul în care locuiești - Vivenda Residencias București îți oferă spațiul comercial potrivit

Te-ai gândit să devii antreprenor sau poate ai deja o afacere și vrei să te extinzi și în alte zone? Știm cât de important este să te poți baza în afacerea ta pe un spațiu modern și încăpător, amplasat într-o zonă bine localizată și frecventată de cât mai mulți clienți, așa că îți punem la dispoziție spațiul care va transforma visul tău în realitate: un spațiu comercial situat într-o zonă centrală, bine conectată, în care vei beneficia de toată vizibilitatea dorită.

Spațiile comerciale pe care le poți achiziționa de la Hercesa sunt situate chiar la parterul blocurilor noi din proiectul rezidențial Vivenda Residencias București, ceea ce înseamnă că locuitorii complexului rezidențial din Titan te vor frecventa în număr mare și vor deveni în scurt timp clienții tăi fideli.

Ce fel de afacere îți poți deschide într-un spațiu comercial din complexul Vivenda Residencias

Așa cum probabil știi deja, complexul rezidențial Vivenda Residencias din Titan este un loc în care punem accent pe comunitate. Ne dorim ca toți cei care locuiesc în complexul nostru să se simtă cu adevărat acasă și să aibă întotdeauna sentimentul de apartenență la o adevărată mare familie. Prin urmare, tipurile de afaceri pe care le încurajăm în spațiile comerciale din Vivenda Residencias sunt diverse și îndreptate către stilul de viață al locatarilor din proiect, care în marea lor majoritate sunt persoane tinere:

⇒ Birouri
⇒ Sedii de bănci
⇒ Farmacii
⇒ Magazine
⇒ Saloane de înfrumusețare
⇒ Săli de sport
⇒ Mini market-uri
⇒ Baruri și cafenele în care se poate servi și mâncare semipreparată
⇒ Cabinete medicale
⇒ Spații de evenimente și de joacă pentru copii

Așa cum observi, spațiile comerciale de vânzare din complexul rezidențial din Titan sunt potrivite pentru domenii de activitate variate, iar clienții cu siguranță nu îți vor lipsi, cei mai mulți dintre ei fiind chiar persoanele cu care te intersectezi zi de zi în cartier.

poza-sus-1

Ce caracteristici au spațiile comerciale de vânzare din Vivenda Residencias București

Fiecare spațiu pe care îl punem la dispoziție comercianților este vândut la roșu, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere al posibilităților de amenajare, te vei bucura de libertate de alegere totală. De la culoarea în care vrei să zugrăvești pereții interiori până la mobilier, totul va fi la latitudinea ta, permițându-ți astfel să transformi spațiul în locul care să reprezinte perfect afacerea ta.

În momentul de față avem patru spații comerciale disponibile la vânzare, două cu termen de livrare în Noiembrie 2020 și două ce vor putea fi date în folosință în Martie 2021. Iată și caracteristicile acestora:

Două spații comerciale în Blocul G3, cu finalizare în Noiembrie 2020
  • Spațiul 1 măsoară 134 m2 și se vinde la prețul de 169.250 euro + TVA
  • Spațiu 2 are o suprafață utilă de 117 m2, la prețul de 148.000 euro +TVA

Două spații comerciale în Blocul F3, cu finalizare în Martie 2021
  • Spațiul 1 are o suprafață de 117 m2, iar ca preț îl poți achiziționa cu 146.700 euro +TVA
  • Spațiul 2 îți oferă 110 m2, la un preț de numai 137.500 euro +TVA

Dacă ești interesat de achiziționarea unui spațiu comercial pentru deschiderea unei afaceri într-o zonă centrală a Bucureștiului, nu ezita să iei legătura cu noi. Vom discuta toate detaliile și vom stabili împreună pașii ce trebuie urmați pentru ca tu să poți intra în posesia spațiului care va deveni sediul afacerii tale de vis.

Solicită să discuți cu un consultant!

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole