Apartamente cu 3 camere de vânzare în Drumul Taberei, București

Apartamente cu 3 camere de vânzare în Drumul Taberei, București

Vrei să te muți într-un ansamblu rezidențial modern? Află ce apartamente cu 3 camere sunt de vânzare în Drumul Taberei, București

Pe lângă stabilirea bugetului, unul dintre primii pași pe care trebuie să îi faci atunci când te hotărăști să achiziționezi un apartament este alegerea unei zone ideale pentru tine.

Apartamentul trebuie să fie poziționat în așa fel încât să ajungi ușor la muncă sau la școala copiilor, să îți faci cumpărăturile rapid în apropierea casei sau să ai acces la mai multe mijloace de transport în comun. Următorul pas este alegerea numărului de camere, aspect care îți va influența dinamica de acasă.

Dacă locuiești cu familia, apartamentul trebuie să fie spațios, astfel încât fiecare membru al familiei să aibă intimitate, să poți primi prieteni sau rude în vizită sau să poți lucra de acasă, în cazul în care ai un job în regim remote sau hibrid. Ca să îți facem alegerea mai ușoară, îți sugerăm să iei în calcul un apartament cu 3 camere, aflat în complexul rezidențial Stellaris, din Drumul Taberei, sector 6.

Citește mai departe și vezi de ce un apartament cu 3 camere, dintr-un ansamblu rezidențial nou, poate fi ideal pentru tine!

Stellaris Residencias - apartamente noi de vânzare

Atunci când ești în căutarea unui apartament de vânzare cu 3 camere, în București, cu siguranță ai pus în balanță locuințele noi și cele vechi. Dacă vrei să vezi o comparație între cele două tipologii, te invităm să citești articolul nostru, care prezintă avantajele apartamentelor noi direct de la dezvoltator.

Un apartament într-un ansamblu rezidențial nou poate fi alegerea potrivită pentru tine dacă îți dorești o construcție de calitate, spații generoase și localizare excelentă. Iată alte câteva avantaje pe care le oferă apartamentele noi din ansamblurile rezidențiale:

  • Comoditate și facilități - ansamblurile rezidențiale noi oferă confort și acces la facilitățile necesare unei vieți moderne. De exemplu, ansamblul rezidențial din București, Stellaris Residencias, îți pune la dispoziție spații verzi și de recreere. Aici vei găsi spații de relaxare generoase și bine gândite, loc de joacă pentru copii și teren exterior de baschet, disponibile exclusiv pentru locuitorii ansamblului.
  • Securitate - ansamblurile rezidențiale sunt, de obicei, echipate cu sisteme de securitate avansate, cum ar fi camere de supraveghere, control al accesului sau sisteme de alarmă. Această măsură de siguranță poate fi un motiv important pentru alegerea unui apartament în cadrul unui ansamblu rezidențial în detrimentul unui apartament dintr-un bloc vechi. Complexul rezidențial Stellaris din Drumul Taberei integrează, de asemena, standarde superioare pentru acces și securitate.
  • Calitatea construcției - ansamblurile rezidențiale noi sunt construite cu materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a oferi locuințe de lux și durabile. Acesta poate fi un factor important pentru cei care caută o proprietate imobiliară de calitate superioară, de care să se poată bucura mult timp. Apartamentele Stellaris sunt construite pe o structură tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale. Planșeele, stâlpii, diafragmele și grinzile sunt construite din beton armat. Grosimea pereților exteriori este de 30 cm, iar fațada are încorporat un sistem de izolare și finisare de tip termosistem.
  • Comunitate - ansamblurile rezidențiale oferă oportunități excelente de a întâlni și socializa cu alți locuitori, datorită spațiilor comune. Comunitatea strânsă poate fi un factor important pentru alegerea unui ansamblu rezidențial, mai ales pentru persoanele care își doresc să descopere prieteni noi, cu hobby-uri comune.

Citește și: Ansamblu rezidențial în Drumul Taberei - apartamente noi direct la dezvoltator

Pe lângă toate aceste beneficii, ansamblul rezidențial Stellaris Residencias are o localizare excelentă, cu infrastructură de transport, educație, sănătate și relaxare în imediata apropiere. Întregul complex este gândit pentru a facilita un stil de viață confortabil, dinamic și urban.

Ansamblul rezidențial integrează o arhitectură inovatoare și dotări interioare la cele mai înalte standarde, iar în prima fază a proiectului urmează să fie livrate 129 de apartamente într-un bloc de 11 etaje:

  • 89 de apartamente cu 2 camere
  • 28 de apartamente cu 3 camere
  • 12 apartamente cu 4 camere 

Mai mult, complexul urmează să aibă 627 de locuri de parcare subterane și peste 1.800 mp de spații comerciale.

Citește și: Te muți în București? Ia în considerare apartamentele noi din Sectorul 6

Apartamente de vânzare cu 3 camere în Drumul Taberei

Cum precizam mai sus, ansamblul rezidențial Stellaris pune la dispoziție 28 de apartamente cu 3 camere, cu suprafețe totale utile începând cu 78,4 mp și prețuri de lansare de la 127.500 euro + TVA.

Descoperă oferta de apartamente de 3 camere de vânzare din ansamblul rezidențial Stellaris, din Drumul Taberei, București:

- apartament cu 3 camere tip T2.B, supraf. utilă totală 93,95 mp.; preț de la 142.700 euro + TVA;
- apartament cu 3 camere tip T2.D, supraf. utilă totală 91,9 mp.; preț de la 141.000 euro + TVA;
- apartament cu 3 camere tip T2.F, supraf. utilă totală 90,05 mp.; preț de la 141.200 euro + TVA;
- apartament cu 3 camere tip T2.H, supraf. utilă totală 78,4 mp.; preț de la 127.500 euro + TVA;
- apartament cu 3 camere tip T2.I, supraf. utilă totală 80,25 mp.; preț de la 131.800 euro + TVA. 

Apartamentele noi cu 3 camere de vânzare din Stellaris Residencias dispun de standarde superioare de calitate, terase generoase și o arhitectură modernă și inovatoare.

Toate apartamentele au o centrală termică individuală și încălzire prin pardoseală, preinstalare aer condiționat în sufragerie și tâmplărie exterioară din PVC. Mai mult, prin achiziționarea unui apartament nou de 3 camere, poți personaliza ceramica, grupurile sanitare, parchetul, vopseaua lavabilă și ușile de interior, fără costuri suplimentare.

Apartamentele noi cu 3 camere disponibilie la vânzare în Stellaris București sectorul 6, beneficiază de compartimentări realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie, cu pereți despărțitori realizați pe o structură metalică, fiind placați cu plăci de gips-carton și vată bazaltică. Astfel, se obține un grad mai mare de planeitate în finisaje, valorile de izolare acustică fiind foarte ridicate.

În ceea ce privește finisajele apartamentelor cu 3 camere din blocurile noi Stellaris București, pereții din sufragerie, dormitoare și holuri sunt finisați mat, cu o vopsea lavabilă și culoare la alegere. Băile sunt finisate cu placaj ceramic de primă calitate.

Dacă vrei să te bucuri de liniște și confort și să beneficiezi de toate avantajele unui ansamblu rezidențial modern, te invităm să descoperi apartamentele moderne din Stellaris Residencias, cu spații verzi pentru relaxare, loc de joacă pentru copii și teren de sport.

Programează o vizionare în showroom pentru a-ți alege noul ACASĂ!

 

b2

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole