Apartamente noi în București 3 camere - idei de amenajare.

5 moduri prin care îți poți face apartamentul mai primitor. Apartamente cu 3 camere, București

Locuiești în București, într-un apartament cu 3 camere și îți dorești să creezi un spațiu cât mai primitor, unde să-ți fie drag să-ți petreci timpul?

Ei bine, astăzi vrem să îți oferim câteva sfaturi utile în acest sens, pentru a transforma spațiul tău de locuit într-o oază de relaxare și confort.

Adaugă obiecte de artă și elemente unice de décor

Dacă vrei să-ți lași amprenta asupra casei tale, nu te feri să o decorezi după bunul tău gust. Minimalismul nu este pentru toată lumea, iar micile tușe de personalitate pot da un aer foarte plăcut și primitor locuinței tale.

Fie că alegi să decorezi spațiul cu un tapet original, tablouri, postere sau obiecte de mobilier impunătoare, care fură privirea oricui și aduc un plus de eleganță încăperii, important este ca aceste elemente de design să te reprezinte.

Împarte spațiul în funcție de nevoile tale

Pentru a te putea bucura de maxim de confort, poți opta pentru apartamente de vânzare București cu 3 camere, inteligent compartimentate. Avantajul unor astfel de locuințe este faptul că poți împărți zonele de joacă, somn și relaxare, fără a le suprapune, pentru a te putea desfășura în voie. Spațiul de dormit trebuie să îmbie la odihnă, astfel culorile neutre, texturile naturale și liniile simple, curate, se potrivesc de minune în dormitor.

Dacă lucrezi remote și ai avantajul de a locui într-un apartament cu 3 camere, poți aloca una dintre ele pentru a-ți amenaja un birou. Aici te poți juca și poți experimenta cu diverse culori, texturi și materiale, pentru a crea un mediu care să-ți stimuleze creativitatea și productivitatea, și să te ajute să-ți desfășori activitatea cu mai mult spor.

Citește și: Apartament cu patru sau cu trei camere? Care sunt avantajele fiecărei alegeri

De asemenea, dacă îți place să experimentezi în bucătărie și să încerci tot felul de rețete gourmet, vei avea nevoie de un spațiu generos care să-ți permită să depozitezi toate uneltele și electrocasnicele necesare. Iar acest spațiu poate fi personalizat după gusturile tale, pentru a-ți oferi un plus de inspirație gastronomică și pentru a te face să te simți ca în bucătăria unui restaurant cu 5 stele Michelin.

Nu în ultimul rând, dacă ai copii, le poți oferi un spațiu separat de joacă, un colț vesel, colorat, unde își pot crea propriul lor univers imaginativ, fără să se intersecteze cu dormitorul sau biroul. Atunci când ai suficiente încăperi la dispoziție, te poți bucura de un stil de viață urban, cotidian, care îți oferă intimitate și confort pentru a-ți susține activitățile de zi cu zi. Iar în acest fel, fiecare secțiune din apartament va avea un aer aparte, transformând locuința într-un cămin cu adevărat primitor.

Alege iluminatul ambiental potrivit

Dacă alegi să locuiești într-un apartament cu 3 camere în ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias București, te bucuri de lumină naturală pe tot parcursul zilei. Aceste apartamente sunt mari și luminoase, fiind dotate cu ferestre înalte, astfel încât lumina naturală pune în valoare spațiul și oferă un confort vizual plăcut.

Pentru iluminatul ambiental, necesar pe parcursul serii și în zilele mai întunecate, îți recomandăm să optezi pentru corpuri de iluminat, lumânări și instalații led cu lumină caldă. Acestea te vor ajuta să creezi acea atmosferă cosy, hygge, care inspiră relaxare și odihnă.

Dacă îți dorești un ambient mai sofisticat, vintage, poți plusa cu un candelabru opulent, instalat în camera de zi. Iar dacă vrei să creezi acea atmosferă clasică victoriană, poți amplasa niște sfeșnice masive în zona de dining. Opțiunile sunt nelimitate!

Citește și: Cum să te simți în fiecare zi ca în vacanță chiar la tine acasă

Adaugă plante de interior

Plantele de interior pot să ofere o tușă de prospețime și naturalețe în locuința ta. Câteva ghivece bine poziționate pot să acopere spațiile goale și să înfrumusețeze apartamentul, dar au și beneficiul de a îmbunătăți calitatea aerului din încăpere. Dacă locuiești într-un apartament nou cu 3 camere din București și simți nevoia să aduci o notă personală în casa ta, poți opta pentru plante decorative, aromatice sau ornamentale, ce pot fi amplasate cu ușurință în sufragerie, în bucătărie sau chiar pe balcon.

Iar dacă nu ai suficient timp la dispoziție să le îngrijești, poți alege suculente sau alte plante ușor de întreținut, care nu necesită condiții speciale pentru a supraviețui.

Citește și: Apartamente noi în București. Ce locuințe preferă milenialii?

Optează pentru o paletă cromatică ce include tonuri calde și neutre

Dacă vrei să locuiești într-un spațiu cât mai cosy și mai primitor, optează pentru culori care se regăsesc în natură. Poți crea o atmosferă foarte plăcută în casa ta atunci când inserezi diverse nuanțe de maro, verde pădure, kaki, bej, crem sau cărămiziu. Acestea se pot asocia armonios și cu non-culori, pasteluri sau accente aurii.

Desigur, culorile aprinse au și ele farmecul lor, însă tind să se potrivească cel mai bine într-un ambient boem sau eclectic. În schimb, nuanțele neutre au efectul scontat de a transforma orice spațiu într-unul confortabil, care inspiră o stare de calm și liniște.

Dacă ești în căutare de apartamente cu 3 camere în București, te invităm să descoperi ansamblul rezidențial Vivenda Residencias și să programezi o vizionare!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole