Vivenda București sector 2 - ansamblu rezidențial la metrou. Hercesa

Cinci idei pentru o după amiază de weekend în apropierea Vivenda Residencias, ansamblul rezidențial modern din sectorul doi

Se apropie finalul verii, iar vacanța este deja, pentru mulți dintre noi, o amintire dragă. Când locuiești într-un ansamblu rezidențial vesel din București însă, o după-amiază de weekend sau chiar una din timpul săptămânii, devine o extensie a vacanței pe care o așteptăm cu toții.

Iată câte variante ai de petrecere a timpului liber chiar în apropierea casei tale din Vivenda Residencias! Locuri la doi pași de tine - nu trebuie să petreci ore în trafic pentru a ajunge aici. Nu trebuie să folosești nici măcar mașina. În locurile pe care ți le propunem ajungi pe jos sau cu 2-3 stații de autobuz.

1. Parcul IOR sau Titan, unul dintre cele mai mari și mai frumoase din București

Denumirea oficială a parcului este, de fapt, Alexandru Ioan Cuza, însă bucureștenii folosesc mai degrabă numele IOR sau Parcul Titan. Parcul este mare, unul dintre cele mai mari din București, cu cele aproximativ 85 Ha ale sale. Împrejmuind lacul Titan, acesta îți oferă o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber. 

Locuri de joacă amenajate, terenuri de baschet și fotbal, mașinuțe, târgul producătorilor din weekend... ai o mulțime de lucruri de făcut în zonă. În plus, poți alerga sau face sport la aparatele instalate aici de autorități. Iar când ți se face foame, nu trebuie decât să te îndrepți către intrarea dinspre parc a mall-ului Park Lake.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii

2. La Mall

Pentru după-amiezile în care vremea nu e foarte prietenoasă sau zilele de cumpărături, alege unul dintre mall-urile din zona ansamblului rezidențial. 

Park Lake, Mega Mall sau chiar galeriile hypermarketului Cora, tu ce preferi? Nici mall-ul Iris nu este foarte departe, iar cu mașina sau cu autobuzul ajungi imediat și în Complexul Comercial de pe Bulevardul Pallady, unde poți petrece o zi întreagă. 

Cauți idei de mobilă și amenajări la Ikea Pallady și XXX Lutz, dar și la magazinele mari de bricolaj Dedeman și Leroy Merlin, îți reînnoiești echipamentul sportiv la Decathlon și îți faci cumpărăturile săptămânale la Auchan, Metro, Kaufland sau Lidl, pentru a menționa doar câteva dintre magazinele mari din complexul aflat la câteva minute de mers cu mașina de ansamblul Vivenda Residencias București.

Citește și: De ce ai vrea să cumperi un apartament nou lângă un mall, în București

3. În zona Arenei Naționale

Ajungi imediat în zona Arenei Naționale atunci când locuiești în ansamblul de blocuri noi Vivenda București. E o veritabilă zonă de agrement având ca punct central Stadionul Național. 

Dacă nu este zi de meci, poți vizita stadionul – interesează-te din timp de acest lucru, în general vizitele sunt permise în zilele săptămânii, până la ora 16.00. Te poți plimba pe aleile Parcului Național, poți face cumpărături la târgurile de producători organizate de primărie. 

Zona în sine este una pitorească și te îndeamnă la o plimbare, curată și bine întreținută, cu blocuri vechi, de mică înălțime și copaci mulți.  

Dacă ți se face foame, ai numeroase terase prin preajmă – iar zona Pieței Hurmuzachi sau Muncii e la doi pași. Găsești și aici o mulțime de terase și restaurante.

Citește și: Apartament în bloc nou, în bloc vechi sau o casă lângă Bucureștiului?

4. În zona ansamblului rezidențial

Mai ales dacă ai copii mai micuți, s-ar putea ca în multe dintre seri să preferați să rămâneți pe acasă, în zona blocului. Dezvoltatorii ansamblului nostru rezidențial din sectorul 2 s-au gândit la acest lucru. Așa că ai la dispoziție chiar în cadrul ansamblului o mulțime de spații verzi, zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii.

Adulții vor găsi la rândul lor o mulțime de modalități de petrecere a timpului liber în apropierea ansamblului. Zonele de relaxare din preajmă, cafenelele și terasele aflate la doi pași sau Parcul Morarilor, situat și el în imediata apropiere, oferă atractivitate zonei.

Citește și: Merită să cumperi un apartament nou în Titan?

5. În centrul orașului

Da, această variantă nu e chiar la doi pași de tine. Dar avantajul de a locui într-un ansamblu rezidențial aflat foarte aproape de metrou este că, în maxim 30 de minute, ajungi în centrul Bucureștiului. Mai repede decât cu mașina, iar metroul te scapă și de grija parcării! 

Fie că vrei să iei masa la un restaurant fancy, să mergi la târgurile tematice organizate de Muzeul Țăranului sau să vizitezi una dintre colecțiile de la Antipa, din ansamblul de blocuri nou Vivenda Residencias București ajungi imediat în centru, cu metroul. Ai toate facilitățile oferite de oraș aici, iar acasă te întorci la fel de repede cum ai ajuns. Dacă vrei să folosești mașina personală, cu atât mai bine. Ajungi și cu aceasta imediat în centrul orașului. 

Citește și: Apartament de la dezvoltator în București: cum îți alegi cartierul rezidențial în care vei locui

Sunt doar câteva idei pentru a petrece o după-amiază liniștită în zona Ansamblului Rezidențial Vivenda București. Odată ce te muți aici, vei descoperi și altele.... alături de bucuria de a petrece o după amiază liniștită în propria ta casă, cu toate facilitățile vieții într-un bloc nou, cu apartamente elegante și bine compartimentate.

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole