Apartamente noi Sector 6 București - Infrastructură

Infrastructura în dezvoltare: impactul investițiilor urbane asupra apartamentelor noi din sectorul 6

Află de ce dezvoltarea infrastructurii este aspectul principal care merită luat în calcul atunci când cauți un apartament nou.

Te-ai întrebat vreodată care este principalul factor ce influențează piața imobiliară, determinând investitorii să se îndrepte către anumite cartiere sau orașe? Ei bine, răspunsul este simplu: dezvoltarea infrastructurii, un aspect cu impact major asupra calității vieții. Atunci când alegi zona în care să locuiești, este important să te asiguri că aceasta corespunde nevoilor tale și îți oferă acces la toate facilitățile necesare.

Imaginează-ți că ai cumpăra un apartament în afara capitalei, sperând că astfel ai fi departe de agitația orașului. Cum ar arăta însă viața ta de zi cu zi, mai ales dacă lucrezi în București? Pe lângă orele întregi pierdute în trafic, încercând să intri și să ieși din oraș, nu ai avea întotdeauna la dispoziție supermarketuri, restaurante, clinici medicale sau săli de sport. Dacă ai și copii, lucrurile pot fi și mai dificile, în special dacă vorbim de școală, grădiniță sau ieșiri cu prietenii. Dincolo de toate aceste detalii, trebuie să te asiguri că totul este în regulă cu accesul la rețeaua de energie și cea de termoficare, canalizarea și restul facilităților de care ai nevoie.

Din punct de vedere al evoluției infrastructurii, sectorul 6 al capitalei s-a dezvoltat tot mai mult în ultimii ani, devenind o variantă demnă de luat în calcul pentru o investiție imobiliară. De altfel, finalizarea metroului în 2020 a reprezentat un factor decisiv în acest sens. Prin urmare, dacă îți dorești o viață cu adevărat confortabilă, apartamentele noi din sectorul 6 pot fi exact ceea ce cauți, așa cum vei descoperi în continuare.

Dezvoltarea transportului public și a infrastructurii rutiere

În prezent, sectorul 6 îți oferă acces facil la orice zonă a capitalei, datorită unei rețele diversificate de mijloace de transport în comun. Aici găsești stații de metrou, linii de tramvai și autobuze, la care poți apela oricând dorești să lași mașina acasă.

În plus, dacă alegi un apartament în Stellaris Residencias, complexul rezidențial cu apartamente noi din sectorul 6, lucrurile devin și mai simple. Pentru a spori confortul locatarilor, Grupul Hercesa investește în construcția a peste 2,7 km de străzi, dintre care primii 400 de metri au fost deja realizați.

Citește și: Cauți un apartament de vânzare cu 3 camere în București? Iată ce trebuie să întrebi la vizionare

Spațiile verzi și zonele de relaxare

Când trăiești într-un oraș aflat în continuă mișcare, ai nevoie de un spațiu în care să îți regăsești liniștea și echilibrul. Blocurile noi din București, aflate în sectorul 6, se află în apropierea unuia dintre cele mai cunoscute parcuri ale capitalei: parcul Drumul Taberei, cunoscut și sub numele de Moghioroș. Aici vei putea veni de fiecare dată când vrei să te plimbi, să faci jogging sau doar să te bucuri de un colț de natură. 

Iar dacă optezi pentru un apartament în Stellaris Residencias, vei avea la dispoziție și mai multe zone de relaxare: spații verzi și de recreere, locuri de joacă pentru copii, precum și teren exterior de baschet. 

Unitățile de învățământ din sectorul 6

Grădinițele, școlile și liceele cu o bună reputație reprezintă un aspect important pentru orice părinte care își dorește educație de calitate pentru copiii săi. Bucureștiul este ofertant din punct de vedere al unităților de învățământ, însă distanțele mari și traficul sunt adevărate provocări dacă îi înscrii pe cei mici la o școală din alt sector decât cel în care locuiești.

Din fericire, sectorul 6 este o alegere și din acest punct de vedere, oferind acces facil la grădinițe și after schools, școli primare și licee cunoscute. Locuind în apartamentele din Stellaris Residencias nu va trebui să îți faci griji în legătură cu acest lucru, pentru că vei avea la dispoziție suficiente soluții din care să alegi. În plus, proiectul include și investiția în infrastructură de educație pentru comunitatea Stellaris, respectiv grădiniță și școală cu clasele I-VIII.

Citește și: Cum să faci o investiție inteligentă: alege inspirat din oferta de apartamente cu 4 camere de vânzare în București

Ce alte facilități îți oferă apartamentele noi din sectorul 6

Pe lângă avantajele de mai sus, blocurile noi din sectorul 6 al Bucureștiului îți oferă și alte beneficii necesare unui stil de viață modern, cum ar fi accesul rapid la supermarketuri și centre comerciale, săli de sport, restaurante și cafenele. Bineînțeles, pentru a te bucura cu adevărat de aceste facilități, este important ca și apartamentul în care locuiești să fie unul confortabil din toate punctele de vedere.

Ai auzit cu siguranță de cartiere nou construite în care locatarii se plâng de canalizare sau de accesul la rețeaua de gaze. Ei bine, pentru Stellaris Residencias am luat încă de la început în calcul aceste aspecte, investind în rețele complete de gaz, canalizare, apă, electricitate și iluminat public. De asemenea, fiecare apartament beneficiază de centrală proprie, iar încălzirea se realizează prin podea, pentru un plus de confort și eficiență energetică.

Citește și: Apartamentele din complexurile de blocuri noi din București: soluția pentru facturi scăzute și confort termic

Blocurile noi din sectorul 6 al Bucureștiului - o adevărată investiție

În cazul în care ești în căutarea unei investiții de viitor, pe care să o fructifici ulterior, imobiliarele sunt întotdeauna o alegere inspirată. Pentru a crește însă valoarea unui apartament, este necesar să te orientezi către o zonă în dezvoltare, care cu timpul va deveni tot mai căutată de persoanele ce vor să cumpere sau să închirieze.

Sectorul 6 este o zonă care evoluează în mod constant și unde investițiile urbane se observă în mod real, de la rețeaua de transport până la facilitățile necesare vieții de zi cu zi. Iar atunci când alegi să îți cumperi viitorul apartament de la un dezvoltator imobiliar de încredere, vei observa că acesta are grijă de fiecare detaliu, pentru a-ți oferi o locuință modernă, confortabilă și de calitate. 

Dacă vrei să afli mai multe despre Stellaris Residencias și avantajele sale, te invităm la o discuție în showroomul nostru. Îți vom povesti totul despre facilități, apartamente disponibile și modalități de plată, astfel încât să îți poți face o idee și să poți lua decizia cea mai bună pentru viitorul tău.

New call-to-action

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole