Dotari necesare pentru un apartament

Ce nu ar trebui să lipsească din viitorul tău apartament

Cu siguranță îți dorești ca atunci când te muți în noul tău apartament să te simți, încă din prima clipă, acasă. Pentru asta, este important ca locuința să îți ofere toate facilitățile necesare unei vieți confortabile, fără a consuma timp și efort.

Dacă optezi pentru un apartament nou în București, dezvoltatorul te poate ajuta să îl configurezi conform nevoilor tale, astfel încât să te poți muta direct în casa visurilor tale. Chiar dacă această opțiune presupune costuri suplimentare, rezultatul va merita cu siguranță. Descoperă în continuare ce nu ar trebui să îți lipsească din viitoarea locuință, pentru ca viața ta să fie una cât mai relaxată.

Încălzirea centrală - un aspect important pentru apartamentele noi

În ultimii ani, locuitorii capitalei au întâmpinat o serie de probleme legate de furnizarea agentului termic. De aceea, atunci când cumperi un apartament, este bine să te interesezi cu privire la acest detaliu, pentru a te asigura că nu vei avea probleme cu apa caldă sau încălzirea. 

Un apartament vechi poate fi problematic în acest sens - dacă locuința nu e dotată cu centrală, trebuie să te bazezi pe ceea ce îți spune proprietarul și, ulterior, pe noroc. De ce ai vrea, însă, să riști confortul tău și al familiei tale pe termen lung? Mai degrabă, alege un apartament nou, care să dispună de centrală și să îți ofere astfel certitudinea că nu vei întâmpina neplăceri.

Dacă optezi pentru un apartament în Vivenda Residencias, te vei bucura de confort încă din prima zi. Încălzirea se realizează cu centrală individuală pentru fiecare locuință, iar distribuția interioară a agentului termic se face prin distribuitor până la circuitele pentru încălzirea în pardoseală.

Citește și: Tendințe în imobiliare 2023/2024: de ce merită să cumperi un apartament nou în București

Aerul condiționat - un plus de confort termic pentru orice sezon

Un sistem de climatizare eficient nu doar că te va ajuta să menții o temperatură confortabilă în fiecare încăpere, dar îți va permite și să economisești energie. În cazul în care cumperi apartamentul de la dezvoltator, nu uita să întrebi dacă poți rezolva acest aspect chiar înainte de a te muta. De exemplu, dacă alegi să locuiești în Vivenda Residencias, poți solicita contra cost preinstalarea și instalarea aerului condiționat multisplit. Preinstalarea constă în instalarea conductelor pentru distribuția freonului și a conductelor de evacuare a condensului încorporate în pereții de compartimentare, iar instalarea presupune un set complet de climatizare cu sistem de economie a energiei tip Inverter.

Dulapurile încastrate - pentru o cât mai bună organizare

Imaginează-ți că îți dorești un apartament nou cu 3 camere în București, pentru tine și familia ta. Nu ar fi minunat ca fiecare dintre voi să se bucure de spațiul necesar, pentru a-și putea organiza cât mai bine hainele sau obiectele personale? Dulapurile încorporate în dormitor sau chiar în holuri pot oferi spațiu de depozitare inteligent și pot face camera să pară mai spațioasă și mai curată.

Apartamentele din Vivenda Residencias pot fi personalizate contra cost cu dulapurile încastrate, realizate din materiale de calitate și finisate elegant cu mânere discrete și funcționale. Totodată, le poți completa cu sertare modulare, alegând modul de distribuire al acestora, conform nevoilor tale.

Paravan pentru duș sau cadă - confort sporit și siguranță

Pentru un design modern al băii tale, ia în considerare instalarea unui paravan în locul perdelei pe care multe persoane o montează în zona dușului sau a căzii. Paravanul nu doar că arată bine, dar și previne stropirea și scurgerea apei în încăpere, evitându-se astfel posibilele accidente.

Personalizarea apartamentelor din Vivenda Residencias poate include și soluții de izolare a spațiului de duș sau cadă, printr-un paravan de sticlă. În plus, te putem ajuta cu montarea oglinzilor și mobilierului de baie, astfel încât totul să fie gata atunci când te muți.
 

Prize și spoturi LED - pentru o atmosferă modernă

Iluminatul joacă un rol esențial atunci când vine vorba de atmosfera unui apartament. În plus, spoturile LED sunt eficiente din punct de vedere energetic și pot pune în valoare diverse zone ale apartamentului, în funcție de cum sunt montate. 

Spoturile LED montate contra cost în apartamentele din Vivenda Residencias prezintă o rezistență tehnică mare, au un timp de aprindere mai mic de 0,5 secunde și asigură constanța culorii de iluminare. De asemenea, durata lor de viață depășește 50.000 de ore și oferă o economie de energie semnificativă.

Iar pentru că prizele sunt o necesitate în orice locuință modernă, te putem ajuta și cu montajul prizelor suplimentare, precum și al prizelor de voce și date.

În afară de personalizarea contra cost, apartamentele din Vivenda Residencias îți oferă și câteva opțiuni pentru care nu ai nimic de achitat. Poți să alegi între 3 modele de parchet, 3 culori de vopsea lavabilă, 3 tipuri de uși interioare și 2 modele de ceramică pentru fiecare baie, astfel încât să îți predăm apartamentul gata finisat conform dorințelor tale.

Dacă optezi pentru personalizarea complexă a locuinței, echipa noastră de experți îți stă la dispoziție, gata să te ajute să creezi spațiul de vis pentru tine și cei dragi. Ia chiar acum legătura cu noi și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

New call-to-action

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole