apartament nou bucuresti

Ce extra beneficii ai când cumperi un apartament într-un ansamblu rezidențial din București

Cu toții ne dorim un cămin în care să ne simțim confortabil, beneficiind de facilitățile necesare unei vieți moderne. Pentru asta, este important să alegem cu grijă apartamentul în care locuim, mai ales că acesta reprezintă o investiție pe termen lung.

Oferta imobiliară din București cuprinde atât locuințe vechi, pe care le poți achiziționa de la proprietari, cât și apartamente noi, direct de la dezvoltator. Află de ce apartamentele din ansambluri rezidențiale nou construite pot fi opțiunea ideală.

Ansamblurile rezidențiale din București dispun de finisaje de calitate și opțiuni de personalizare

Un apartament situat într-un complex rezidențial îți poate oferi nu doar confort, ci și certitudinea unor lucrări de calitate, care rezistă în timp. Prin urmare, nu mai trebuie să investești sume consistente în finisaje și reparații, iar locuința poate arăta așa cum îți dorești, fără efort suplimentar din partea ta.

Dacă alegi un complex rezidențial nou din București, precum Stellaris Residencias, te bucuri de o serie de avantaje, cum ar fi sistemul modern de încălzire prin pardoseală, finisajele de înaltă calitate sau nivelul crescut de izolare fonică și termică. Totodată, ai posibilitatea de a-ți personaliza locuința, fără costuri extra: poți alege fără costuri dintre cele două variante de ceramică pentru baie, trei variate de uși de interior, trei modele de parchet și trei culori de vopsea lavabilă. 

Iar pentru ca viața ta să fie și mai confortabilă, în Stellaris Residencias îți punem la dispoziție și varianta personalizării contra cost, care presupune diverse facilități suplimentare: aer condiționat, prize, întrerupătoare și termostat în sistem Smart Home, spoturi LED, mobilier de baie și paravane de sticlă, obiecte sanitare, opțiune de duș cu rigolă și rulouri electrice. Totul pentru ca apartamentul tău să îți ofere confort de 5 stele.

Nu în ultimul rând, materialele de construcție și amenajările interioare ale apartamentelor pot fi superioare într-un complex rezidențial din București. Spre deosebire de blocurile vechi din cartierele clasice, ai garanția că vei locui într-o clădire rezistentă, care poate face față provocărilor. În Stellaris Residencias folosim materiale și tehnologii de ultimă generație, pentru ca blocurile să reziste în timp și să aibă un grad mare de izolare. De asemenea, punem accent pe buna compartimentare a apartamentelor, pentru că știm cât de mult înseamnă să te poți bucura cu adevărat de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Citește și Noutăți în materiale de construcții durabile

Un complex rezidențial nou din București înseamnă o calitate crescută a vieții

Viața într-un ansamblu rezidențial din București aduce și un alt extra beneficiu, pe care uneori uităm să îl luăm în seamă când cumpărăm un apartament: o zonă accesibilă și bine dezvoltată, în care totul este la îndemână. Bineînțeles, pentru a te bucura de un astfel de avantaj, trebuie să alegi un complex rezidențial aflat într-o zonă ofertantă. 

Locatarii complexului Stellaris Residencias au la dispoziție spații verzi cu zone de relaxare, locuri de joacă pentru copii și o zonă sportivă cu teren de baschet. În plus, ansamblul rezidențial se află la câteva minute de stația de metrou Parc Drumul Taberei și la scurtă distanță de mallurile AFI Cotroceni și Plaza. Parcul Drumul Taberei și Parcul Liniei sunt și ele în apropierea ansamblului. 

Citește și Idei de investiții imobiliare prin care poți face profit din achiziționarea unui apartament nou în București

Siguranța - un alt extra avantaj al ansamblurilor rezidențiale din București

Îți dorești o viață sigură pentru tine și familia ta? Dezvoltatorii imobiliari iau în calcul acest aspect, în special într-un oraș de dimensiunile Bucureștiului. Alegând un apartament nou, într-un complex rezidențial de încredere, știi că tu și cei dragi sunteți protejați zi de zi. 

Totuși, este important să verifici și zona în care se află ansamblul rezidențial, pentru că unele cartiere ale capitalei oferă mai multă siguranță. Din acest punct de vedere, este bine să știi că Stellaris Residencias beneficiază de acces controlat și restricționat. Totodată, zona în care e situat complexul este sigură, Drumul Taberei fiind un cartier perfect pentru întreaga familie.

Locurile de parcare - o provocare rezolvată de ansamblurile rezidențiale

Dacă ai mașină, când cumperi un apartament vechi, trebuie să te asiguri că proprietarul are și loc de parcare. Cu siguranță știi deja că în capitală poate fi o provocare să găsești un spațiu în care să lași automobilul. Existența unui loc de parcare nu presupune întotdeauna cele mai bune condiții, mai ales dacă este vorba despre o parcare exterioară, aflată în fața sau în spatele blocului. În acest caz, mașinile pot fi expuse intemperiilor sau riscurilor de tâlhărie.

În Stellaris Residencias, nu ai de ce să îți faci griji pentru spațiul în care îți vei lăsa mașina. Complexul dispune de locuri de parcare subterane, cu suprafețe între 11,5 mp - 16,85 mp. Prețul unui loc începe de la 11.500 euro + TVA.

Opțiunile de plată flexibile, pentru o achiziție mai simplă

Achiziționarea unui apartament poate fi o sursă de stres atunci când faci constant calcule și cauți soluții prin care să strângi banii necesari unui credit. Din fericire, dacă te orientezi către un complex rezidențial nou din București, este posibil ca opțiunile de plată să fie mult mai flexibile și, implicit, să simplifice procesul de achiziție.

De exemplu, în Stellaris Residencias poți achita avansul în rate, până la finalizarea apartamentului. La semnarea contractului de rezervare, plătești o sumă care se scade din avans, iar în momentul semnării antecontractului, ai două variante: achiți avansul de 15% integral, sau poți plăti 11% la semnare și restul de 4% eșalonat până la finalizarea construcției. Iar ca lucrurile să fie și mai simple, Hercesa îți poate pune la dispoziție consultanță gratuită, pentru a alege cea mai convenabilă opțiune de creditare.

Pe lângă toate avantajele de mai sus, pentru apartamentele din Stellaris Residencias beneficiezi de garanție și de servicii pre și post vânzare, experții noștri fiindu-ți alături pentru orice informație sau sesizare. 

Dacă îți dorești să te bucuri și tu de o viață modernă, sigură și confortabilă, într-un complex rezidențial nou din București, te invităm să programezi o vizită în showroomul nostru. Îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a putea lua o decizie inspirată.

 

stellaris-ln-art-mai-hdr-1

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole