Apartamente 4 camere de vânzare, Mega Mall - Stadionul Național, București

Ce avantaje au blocurile de apartamente noi cu 4 camere din sectorul 2, din București?

Dacă ești în căutarea unei locuințe spațioase pentru tine și familia ta, un apartament cu 4 camere poate fi varianta ideală. Bineînțeles, într-un oraș ca Bucureștiul, oferta imobiliară este destul de variată și cuprinde apartamente în blocuri vechi sau noi, situate în diferite zone ale capitalei.

Prin urmare, poate fi destul de dificil să alegi varianta potrivită, mai ales dacă nu știi foarte bine ce cauți sau ce avantaje are fiecare tip de locuință. Descoperă în continuare de ce merită să alegi un apartament nou cu 4 camere, la metrou, în sectorul 2.

Poziționarea excelentă - un avantaj al apartamentelor noi cu 4 camere din apropierea Mega Mall

Zona în care locuiești este esențială, în special când vine vorba de un oraș de mari dimensiuni. Unele persoane sunt tentate să creadă că un apartament la periferie sau în afara capitalei reprezintă o soluție excelentă, pentru că oferă liniște și mai puțină poluare. Imaginează-ți însă cum vor fi drumurile zilnice către școală sau birou, întâlnirile cu prietenii sau ieșirile la un spectacol.

De ce ai vrea să pierzi în trafic ore întregi, pe care le poți folosi mult mai bine alături de cei dragi? O locuință aflată într-o zonă accesibilă, cum ar fi apartamentele noi cu 4 camere la metrou, din sectorul 2, îți oferă ocazia de a te bucura de viață așa cum dorești și de a beneficia de toate facilitățile necesare unei vieți moderne: cinematografe, magazine, săli de sport, parcuri, malluri, teatre, restaurante, școli și grădinițe.

Apartamentele din Vivenda Residencias se află într-un cartier plin de viață, din care poți ajunge ușor la parcurile IOR-Titan și Morarilor, la mallurile Mega Mall și Park Lake sau la Arena Națională. Complexul rezidențial este situat la doar câteva minute de mers pe jos de stațiile de metrou, tramvai și autobuz.

Blocuri noi în Vivenda București - calitatea construcției și a finisajelor

Familia ta merită să trăiască într-un apartament sigur, realizat după cele mai înalte standarde de calitate. Blocurile vechi nu îți oferă de obicei această certitudine, unele dintre ele fiind chiar încadrate în clasele 1 sau 2 de risc seismic. Evident, există și clădiri noi unde calitatea construcției lasă de dorit, însă un dezvoltator imobiliar de încredere se va asigura întotdeauna că lucrează cu grijă și că folosește materiale de calitate.

Un alt aspect important din acest punct de vedere este reprezentat de finisaje și de instalații. Când te muți în noul apartament, îți dorești ca procesul să fie cât mai simplu și să presupună cât mai puține cheltuieli. De ce să folosești bugetul familiei pentru reparații și să pierzi timp și energie căutând profesioniști care să te ajute, când te poți muta într-o locuință perfect finisată, unde singurul lucru pe care îl ai de făcut este să alegi mobila potrivită?

Oferta de apartamente de vânzare în blocurile noi Vivenda București este variată, astfel că poți alege o garsonieră spațioasă, un apartament de 2 camere bine compartimentat sau poți să alegi un apartament cu 3 sau cu 4 camere, dacă ai o familie mai mare.

Structura blocurilor este de tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale și fundația este de tip radier general, cu planșee realizate din dală groasă. Grosimea pereților exteriori este de 30 de centimetri, pentru a asigura stabilitatea necesară.

În Vivenda Residencias București, complexul de apartamente cu 4 camere din sectorul 2, utilizăm doar materiale de construcție la standarde superioare de calitate, asigurându-ne că locuințele îți oferă siguranță și durabilitate.

Fațada dispune de elemente de închidere din beton și bloc ceramic sau BCA, cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem format din izolație din polistiren si vată minerală, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă. Înainte de a-ți preda apartamentul, îl finisăm cu încălzire în pardoseală, geamuri eficiente termic, obiecte sanitare din porțelan și instalații electrice Schneider.

De asemenea, prin serviciile de post-vânzare îți oferim garanția calității apartamentului, inclusiv după ce ai achiziționat locuința.

Citește și: Ce tipuri de apartamente îți pune la dispoziție complexul rezidențial Vivenda Residencias?

Un spațiu perfect optimizat pentru familia ta

Apartamentul de vis este acela în care fiecare membru al familiei se bucură de confortul necesar, ceea ce poate fi problematic atunci când te muți într-o locuință veche sau proiectată fără atenție la detalii.

Dacă ai locuit vreodată într-un apartament nedecomandat sau ai simțit că nu ai suficient spațiu din cauza arhitecturii interioare neinspirate, știi deja despre ce e vorba. Iar arhitectura neinspirată nu este singura problemă - ți s-a întâmplat, de exemplu, ca din apartamentul tău să auzi tot ce se întâmplă în locuințele vecinilor? Dacă da, cel mai probabil îți dorești să scapi de acest inconvenient și să te bucuri de o viață cu adevărat liniștită.

Apartamentele din Vivenda Residencias îți oferă tot confortul și spațiul de care familia ta are nevoie. Compartimentările sunt realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie, astfel încât spațiile să fie perfect optimizate, lipsite de stâlpi, grinzi și alte elemente interioare ce îți pot limita posibilitățile de amenajare.

Pereții dintre apartamente sunt realizați din cărămidă, BCA sau beton armat și placați cu ghips carton, iar pereții interori au locuințelor au structură metalică și plăci de gipscarton, oferind un grad foarte ridicat de izolare acustică.

Pentru că vorbeam de un spațiu perfect optimizat, te vei bucura să afli că noua construcție din Vivenda Residencias, blocul L, va fi compusă exclusiv din apartamente cu 3 și 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 82 mp și 115 mp.

Ca să beneficiezi de un plus de confort și intimitate, clădirea va avea doar câte două apartamente pe etaj. În plus, pentru a te putea muta într-o locuință finisată conform nevoilor tale, ți-am pregătit o ofertă specială: dacă rezervi un apartament în blocul L, echipa noastră completă, formată din arhitecți, designeri de interior și ingineri, îți stă la dispoziție pentru a te ajuta sa îl personalizezi gratuit până la cele mai mici detalii.

Vei putea opta pentru:

  • Recompartimentarea gratuită a locuinței;
  • Proiectare și design interior gratuite, integrate cu arhitectură personalizată și instalații complete dedicate;
  • Preinstalare gratuită a aerului condiționat în living.

Citește și: Cum cumperi un apartament nou în București

De asemenea, nu trebuie să îți faci griji legate de buget și modalitățile de plată. Construcția urmează să fie finalizată în vara anului 2024, iar până atunci poți achita avansul de numai 15% eșalonat, în rate lunare. Diferența de 85% va fi achitată doar în momentul predării apartamentului, odată cu semnarea contractului final de vânzare - cumpărare.

Bineînțeles, dacă îți dorești să te muți mai repede într-unul dintre apartamentele noastre, poți opta pentru locuințele deja finalizate sau pentru cele care urmează să fie gata în 2023.

Te așteptăm oricând în showroom-ul nostru, pentru a discuta detaliile necesare și a găsi împreună locuința de vis pentru familia ta!

 

New call-to-action

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole