Apartamente noi în complex rezidențial în București

Ce tipuri de apartamente îți pune la dispoziție complexul rezidențial Vivenda Residencias?

Îți dorești să îți cumperi un apartament într-un anasamblu rezidențial din București, situat la doar câteva minute de metrou? Dacă răspunsul este DA, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să te decizi asupra tipului de locuință de care ai nevoie: o garsonieră sau un apartament cu 2, 3 ori 4 camere, în funcție de stilul tău de viață și de spațiul care îți este necesar.
Descoperă în continuare ce tipuri de apartamente ai la dispoziție în Vivenda Residencias și cum alegi varianta care ți se potrivește.

Garsonierele din ansamblul Vivenda Residencias, București

Sunt perfecte atât pentru o persoană care locuiește singură, cât și pentru un cuplu, datorită suprafeței lor generoase, de 41.75 mp.

Din punct de vedere al structurii, garsonierele din ansamblul Vivenda Residencias, București sunt gândite astfel încât să îți ofere confort și o bună delimitare a spațiului: zona de zi are 26.75 mp, bucătăria măsoară 6.90 mp, iar baia ocupă 4.00 mp. În plus, pentru a te bucura de dimineți în care îți bei cafeaua în aer liber, ai la dispoziție și un balcon de 4.10 mp.

Garsonierele sunt locuințe ușor de întreținut, adaptate la nevoile persoanelor active, care vor să aibă totul la îndemână. De asemenea, sunt potrivite și ca investiție, întrucât în ultimii ani s-au aflat în topul preferințelor, atât pentru chiriași, cât și pentru cumpărători.

Citește și: Investiții de succes în 2023: merită să cumperi un apartament în blocurile noi din București?

Apartamentele cu două camere în blocurile noi Vivenda București

Chiar dacă nu împarți locuința cu cineva, un apartament cu două camere poate fi o alegere excelentă dacă vrei să îți delimitezi cât mai eficient livingul de zona în care dormi. Camera de zi e potrivită pentru a-ți primi invitații, dar și pentru a-ți amenaja un birou, în cazul în care lucrezi remote.

Dacă locuiești împreună cu persoana iubită, un apartament cu două camere bine compartimentat vă oferă un plus de intimitate și confort. În Vivenda Residencias, apartamentele cu două camere au suprafețe cuprinse între 49.60 mp și 58.70 mp, pentru a se adapta la preferințele și nevoile fiecărei persoane.

În prezent, cele mai multe dintre ele au fost deja achiziționate sau rezervate, însă dacă te interesează o astfel de variantă, avem soluția perfectă: poți lua legătura cu unul dintre consultanții noștri pentru a găsi o altă opțiune, cum ar fi un apartament cu două camere în noul nostru ansamblu rezidențial din București, Stellaris.

Citește și: De ce să alegi un ansamblu rezidențial nou în București

Apartamentele cu 3 camere din Vivenda Residencias, București

Pot fi o alegere potrivită pentru familiile cu unul sau doi copii, oferind spațiu și intimitate. Un apartament cu 3 camere îți oferă posibilitatea de a avea o cameră de zi, în care să lucrezi sau să petreci timpul cu prietenii, și două dormitoare.

Evident, modul în care alegi să utilizezi încăperile rămâne la latitudinea ta: de exemplu, o astfel de locuință este perfectă și pentru un cuplu care dorește să transforme o cameră în birou, celelalte două fiind alocate pentru odihnă, relaxare sau vizite.

Apartamentele cu 3 camere disponibile în complexul Vivenda București sunt de două tipuri. Primul dintre ele are 82.10 mp și e compus din zonă de zi, două dormitoare, două băi, bucătărie și balcon. Al doilea are o suprafață de 83.70 mp, oferindu-ți dormitoare și mai spațioase, precum și un vestibul generos, de 6.40 mp.

Citește și: 5 moduri prin care îți poți face apartamentul mai primitor. Apartamente cu 3 camere, București

Apartamentele cu 4 camere disponibile în complexul Vivenda

Dacă îți dorești confort desăvârșit, un apartament cu 4 camere se poate dovedi cea mai bună alegere. Membrii familiei tale vor aprecia cu siguranță o astfel de locuință, în care fiecare persoană se poate bucura de intimitate, liniște și spațiu.

Apartamentele cu patru camere din complexul Vivenda Residencias au suprafețe cuprinse între 106.50 mp și 115 mp. Sunt compuse din salon, trei dormitoare - dintre care unul matrimonial, bucătărie, două băi, vestibul și balcon. În funcție de tipul de locuință pentru care optezi, poți avea și un storage room, care să fie utilizat ca dressing sau loc de depozitare. De asemenea, unele apartamente beneficiază și de un balcon suplimentar. Află mai multe detalii despre structura fiecărui tip de apartament de 4 camere din ansamblul rezidențial Vivenda Residencias, București.

Bineînțeles, ai libertatea de a-ți personaliza apartamentul așa cum dorești, pentru a corespunde cât mai bine nevoilor tale și stilului tău de viață. De exemplu, poți alege să transformi unul dintre dormitoare în cameră de oaspeți, birou sau cameră de joacă pentru cei mici. Atunci când ai la dispoziție suficient spațiu, opțiunile de personalizare sunt întotdeauna mai numeroase și mai diverse.

Citește și: Cum îți dai seama dacă merită să achiziționezi un apartament cu 4 camere?

Dacă rezervi un apartament în blocul L din complexul Vivenda Residencias, echipa noastră completă, care include arhitecți, designeri de interior și ingineri, te va ajuta sa îl personalizezi până la cele mai mici detalii fără costuri.

Ai început deja să te gândești la cum ți-ai amenaja apartamentul și cum ar arăta fiecare cameră a acestuia? Transformă visul în realitate, programând o vizionare, în cadrul căreia vei avea ocazia să observi mai bine fiecare detaliu și să descoperi inclusiv zona în care se află Vivenda Residencias.

Vei vedea cât de rapid ajungi la metrou, la parcul IOR-Titan sau la mallul Park Lake și te vei convinge că întreg cartierul este de fapt o mare familie, din care merită să faci parte!

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole