Apartamente noi de vânzare în București, sector 6 – avantaje-6-stellaris-avantaje

Avantajele apartamentelor noi de vânzare din București, în sectorul 6

Apartamentele noi de vânzare din București sunt o alegere inspirată pentru cei care doresc un stil de viață modern, cu acces la toate facilitățile vieții urbane și un design atractiv.

Dacă intenționezi să achiziționezi un apartament în capitală, e bine să știi că sectorul 6, de exemplu, beneficiază de foarte multe avantaje, printre care proximitatea față de malluri și centre comerciale, acces la educație, clinici și spitale publice, transport urban, dar și parcuri sau spații verzi.

Citește mai departe și vezi care sunt avantajele apartamentelor noi de vânzare în sectorul 6 din București, precum și opțiunile disponibile de apartamente cu 4 camere în zona de vest a capitalei.

Avantajele apartamentelor noi de vânzare în București, sectorul 6

Drumul Taberei este unul dintre cele mai liniștite și verzi cartiere din sectorul 6 și, totodată, recomandarea noastră atunci când vine vorba de zone moderne din București. Supus unui vast proces de modernizare, cartierul este unul accesibil, întrucât magistrala 5 a metroului face legătura cu restul orașului.

Citește și: Apartamente în blocuri noi în Bucuresti lângă Auchan, Drumul Taberei – Ghencea

Iată care sunt principalele avantaje de care se bucură locuitorii din sectorul 6:

  • Acces la toate nivelurile de educație, datorită celor 27 de școli generale, două școli speciale, șase licee teoretice, cinci grupuri școlare, un colegiu și două cluburi pentru cei mici. Mai mult, tot în sectorul 6 ai parte și de acces la educație superioară, în imediata apropiere aflându-se Universitatea Politehnică, Academia Națională de Educație Fizică și Sport, precum și Institutul Teologic Penticostal.
  • Acces la clinici și spitale publice. Sectorul 6 facilitează accesul la trei spitale importante (Universitar, Giulești și Witting), trei policlinici, patru dispensare și o casă de bătrâni.
  • Acces ușor în toate zonele orașului cu ajutorul transportului urban, care acoperă întreaga suprafață a sectorului și cu ajutorul transportului subteran, asigurat de magistrala M5 (Eroilor 2 - Râul Doamnei/Valea Ialomiței).
  • Acces facil la peste 10 centre comerciale moderne: AFI Mall, Plaza România, Cora, Metro, Carrefour, BricoDepot, Praktiker, Expo Construct Militari, Dedeman, Auchan, Complexul Comercial Sir și piețe agroalimentare în cartierele Drumul Taberei (5), Militari (2) și Crângași (2).
  • Acces la spații verzi și parcuri mari precum Parcul Crângași, Parcul Drumul Taberei și Parcul Giulești. Mai mult, locuitorii sectorului 6 au în apropiere Grădina Botanică, o atracție importantă pentru bucureșteni și turiști, dar și locuri de joacă.
  • Acces la cinematografele Cinema City (IMAX) în AFI și Movieplex în Plaza. Mai mult, locuitorii sectorului 6 pot urmări piese de teatru la Teatrul Masca și Opera Comică pentru copii și pot vizita cele cinci biblioteci publice, filiale ale Bibliotecii Metropolitane București.

Pentru că timpul este prețios și nu vrei să îl pierzi în trafic, îți recomandăm ca noua ta locuință să se afle cât mai aproape de un mijloc de transport în comun. Apartamentele noi din sectorul 6, din complexul rezidențial Stellaris Residencias, îți oferă acest avataj major, pentru a putea aloca mai mult timp lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine - întâlnirile cu prietenii, job-ul sau hobby-urile.

Apartamentele noi de vânzare în ansamblul Stellaris București sunt dotate cu facilități moderne și finisaje de calitate, printre care și încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală, preinstalare aer condiționat în sufragerie și tâmplărie exterioară din PVC bicolor, făcându-le perfecte pentru cei care doresc un stil de viață confortabil.

Mai mult, apartamentele din ansamblul de blocuri noi din sectorul 6 – Drumul Taberei sunt construite la cele mai înalte standarde, garantând o durabilitate și o fiabilitate superioare.

Apartamentele sunt create pe o structură de tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale, având o grosime a pereților exteriori de 30 de centimetri. Finisajele pereților sunt realizate cu vopsea lavabilă, cu finisaj mat și culoare la alegere, iar în băi se regăsește placaj ceramic de primă calitate.

Află mai multe despre toate caracteristicile proiectului de apartamente noi Stellaris București.

Oferta de apartamente noi de vânzare în București - sectorul 6

Dacă dorești să te bucuri de tot confortul unui apartament nou în sector 6, în cartierul Drumul Taberei, complexul rezidențial Stellaris este alegerea potrivită cu siguranță. Apartamentele noi disponibile la vânzare în Stellaris Residencias București au o modalitate de plată accesibilă, prin eșalonarea avansului în perioada de construcție.

De asemenea, locuințele dispun de servicii pre și post-vânzare: poți alege, fără costuri extra, dintr-o gamă de ceramică, vopsea lavabilă, grupuri sanitare, parchet și uși de interior, iar dacă mai dorești anumite personalizări, acestea pot fi realizate cu ajutorul experților Stellaris, contra cost.

În ceea ce privește oferta de preț, în complexul Stellaris Residencias găsești apartamente de vânzare noi, cu 4 camere, astfel:

  • Apartament cu 4 camere de 107,85 mp, orientare sud-est, la etajul 2-11, cu living, bucătărie, trei dormitoare, două băi, hol, spațiu de depozitare și balcon, la 178.400 euro + TVA.
  • Apartament cu 4 camere de 122,35 mp, orientare sud-est, la parter, cu living, bucătărie, trei dormitoare, două băi, hol, spațiu de depozitare și terasă, la 191.900 euro + TVA.

Discută cu un consultant Hercesa despre personalizarea formei de plată.

Avantajele apartamentelor noi cu 4 camere în sectorul 6 – București, Drumul Taberei

Apartamentele cu 4 camere de vânzare în blocurile noi Stellaris, sectoul 6 – București, sunt o combinație perfectă între confort și spațiu, ceea ce le transformă într-o investiție bună pe termen lung, fiind o alegere populară, fie că ai deja o familie sau te gândești să pui bazele uneia.

Iată care sunt avantajele apartamentelor cu 4 camere din Stellaris București, sectorul 6 și de ce să iei în considerare o astfel de investiție:

  • Spațiu suficient: Apartamentele cu 4 camere oferă spațiu amplu pentru familii sau persoanele care au nevoie de un plus de confort. Camerele pot fi amenajate în funcție de nevoile tale, ca dormitoare, birouri sau spații de joacă pentru copii. În plus, dacă obișnuiești să primești rude sau prieteni în vizită, fiecare va avea spațiul propriu, fără a sacrifica intimitatea sau confortul tău.
  • Spațiu de depozitare generos: Apartamentele cu 4 camere oferă mult mai mult spațiu de depozitare, reducând astfel dezordinea și păstrând locuința organizată. Acest lucru este un atu foarte important pentru persoanele care au copii sau pentru pasionații de shopping.
  • Potențial de investiție ridicat: Apartamentele cu 4 camere sunt mai valoroase decât apartamentele cu mai puține camere sau garsonierele. Dacă plănuiești să investești în imobiliare, acest tip de apartament poate fi închiriat ca spațiu de birouri sau vândut ca atare.
  • Mai multă intimitate: Proprietarii unui apartament cu 4 camere se pot bucura de mai multă intimitate, lucru foarte important pentru familiile cu copii sau pentru cuplurile care apreciază spațiul personal

Citește și: Cauți apartamente cu 4 camere în sector 6 – Drumul Taberei? Iată ce elemente de construcție sunt importante în alegerea ta

Apartamentele cu 4 camere oferă un mix perfect între spațiu, confort și funcționalitate, fiind ideale pentru nevoi diferite. Astfel, te bucuri de locuri dedicate pentru relaxare, muncă, hobby-uri sau familie.

În plus, dacă alegi un apartament cu 4 camere în blocurile noi Stellaris București din Drumul Taberei, vei beneficia și de proximitatea față de toate facilitățile orașului și de transportul în comun, care transformă sectorul 6 din București într-o zonă ideală de locuit.

Află mai multe despre apartamentele noi de vânzare din Stellaris Residencias și programează o întâlnire în showroom!

 

b3

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole