Apartamente 4 camere sector 6 - cum alegi un apartament nou

Cauți apartamente cu 4 camere în sector 6 – Drumul Taberei? Iată ce elemente de construcție sunt importante în alegerea ta

Atunci când te afli în căutarea apartamentului ideal, este important să ții cont de mai mulți factori care pot avea un impact asupra stilului tău de viață. Sfatul nostru este să verifici amplasarea blocului, facilitățile disponibile în zonă, poziția apartamentului, compartimentarea interioară și, în mod deosebit, materialele de construcție și calitatea finisajelor.

Dacă vrei să fii în apropierea tuturor facilităților urbane și să te bucuri de tot confortul unui apartament nou cu 4 camere din sectorul 6 (zona Ghencea – Drumul Taberei) din București, o opțiune avantajoasă pentru tine este complexul de blocuri noi Stellaris Residencias.

Blocurile noi Stellaris Residencias sunt amplasate la câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Parc Drumul Taberei și în apropierea AFI Palace Mall, Universitatea Politehnică, grădinițe, școli, licee și centre comerciale precum Auchan, Lidl, Kaufland, Profi, Dedeman.

Citește mai departe și vezi care sunt beneficiile unui apartament cu 4 camere în București, dar și care sunt elementele de construcție pe care să le ai în vedere înaintea unei achiziții.

Structura de rezistență

Atunci când te muți într-un bloc nou, este important să te informezi cu privire la structura de rezistență și la materialele din care este realizată. De exemplu, pentru blocurile cu mai multe etaje se recomandă stâlpi turnați monolit din beton armat.

În ceea ce privește pereții structurali, este recomandată o grosime de cel puțin 25 de centimetri, atunci când nu se ține cont de izolarea fonică și termică. În cazul pereților nestructurali, de compartimentare, grosimea maximă poate fi de 20 cm. Pentru un plus de siguranța, orientează-te către dezvoltatori de încredere și cu experiență, care folosesc materiale de construcție moderne și sigure.

De exemplu, noul complex rezidențial Stellaris Residencias este construit de Hercesa România, un dezvoltator care activează de peste 18 ani pe plan local și care are garanția a peste 1000 de apartamente livrare cu succes.

Apartamentele Stellaris Residencias sunt construite pe o structură de tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale, cu o fundație de tip radier general. Planșeele, stâlpii, diafragmele și grinzile sunt construite din beton armat, iar grosimea pereților exteriori este de 30 cm.

Citește și: Ce aspecte să iei în considerare la achiziția unui apartament direct de la dezvoltator

Eficiența energetică

Pentru confortul tău și al familiei tale, dar și pentru o eficiență energetică ridicată, trebuie să știi ce tip de materiale sunt folosite pentru izolarea fațadei, deoarece acestea pot face diferența atunci când vine vorba de cheltuieli. Un bloc bine izolat păstrează o temperatură constantă și nu este influențat atât de puternic de condițiile meteo, comparativ cu blocurile neizolate.

De exemplu, fațadele blocurilor noi oferite de Stellaris au încorporate elemente de închidere din beton și bloc ceramic, cu un sistem de izolare și finisare de tip termosistem. Acesta este format din izolație din polistiren și vată minerală, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă.

Dacă iubești mediul înconjurător, atunci vei dori să locuiești într-un complex care pune accentul pe sustenabilitate, iar Stellaris este proiectat în așa fel încât să respecte natura. Apartamentele de 4 camere au o înaltă eficiență energetică, oferită de adaptarea soluțiilor de construcție inovatoare și folosirea unor produse avansate.

Citește și: Ansamblu rezidențial în Drumul Taberei - apartamente noi direct la dezvoltator 

Tâmplăria interioară și exterioară

Atunci când alegi un apartament cu 4 camere pentru tine sau familia ta, încearcă să acorzi atenție și tâmplăriei. De exemplu, în apartamentele din blocurile noi Stellaris din Drumul Taberei, pervazul și tocurile pentru uși sunt realizate din materiale de primă calitate, iar finisajul feroneriei poate fi ales dintre gri mat sau auriu.

În ceea ce privește tâmplăria exterioară, ai mai multe avantaje: tâmplăria ferestrelor și a ușilor de balcon este realizată din PVC cu sticlă termoizolantă, iar proiectarea fațadelor permite atingerea unor valori de izolare acustică și termică excelente. În plus, ușa de intrare este de primă calitate, astfel încât să fii mereu în siguranță, iar finisajul feroneriei poate fi ales dintre gri inox sau alb.

Compartimentarea interioară

Noul tău apartament de 4 camere din București, sector 6, va necesita o compartimentare bună, care să îți permită să amenajezi și optimizezi spațiul, astfel încât să răspundă nevoilor tale. Fie că îți dorești să petreci timpul împreună cu familia ori lucrezi de acasă sau vrei să îți dezvolți pasiunile, este foarte important să ai camere suficient de mari și amenajate în așa fel încât să existe fluiditate. În egală măsură, elementele de construcție interioară nu trebuie lăsate pe plan secund. Acestea trebuie să fie durabile și de ultimă generație.

Compartimentările interioare ale complexului rezidențial Stellaris sunt realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie:

  • pereții despărțitori dintre apartamente sunt construiți din cărămidă și placați cu gips carton și vată bazaltică;
  • pereții despărțitori din cadrul apartamentelor sunt realizați pe structură metalică, fiind placați cu plăci de gips-carton și vată minerală bazaltică. 

Fiind utilizate sisteme de construcție de primă tehnologie, se obține un grad mai mare de planeitate în finisaje și o acustică foarte ridicată.

Citește și: Te muți în București? Ia în considerare apartamentele noi din Sectorul 6

Instalațiile electrice

Atunci când te muți într-un apartament nou, vei dori să locuiești acolo și să te bucuri de toate facilitățile lui încă din prima zi. Pentru acest lucru ai nevoie de o instalație electrică performantă. Instalațiile electrice se referă la: panoul electric, contorul electric, circuitele electrice, duzele de ramificație, prize, întrerupătoare, dar și materialele izolante, corpurile de iluminat sau materialele auxiliare, precum cablurile care transmit energia electrică. De exemplu, instalația din complexul Stellaris Residencias este realizată cu tub de protecție.

Finisajele

Dacă ești în căutarea unui apartament cu 4 camere, nu uita de finisaje. În funcție de încăpere, acestea pot cuprinde parchetul, faianța, gresia, obiectele sanitare sau corpurile de iluminat. Atunci când vrei să identifici finisaje calitative, iată care sunt criteriile de bază de care să ții cont: producătorul, specificațiile tehnice și factorul estetic.

De exemplu, în apartamentele de vânzare cu 4 camere din Stellaris Residencias – sector 6, București, beneficiezi de finisaje mate ale pereților din sufragerie, dormitoare și holuri, în culori la alegere. Mai mult, băile sunt finisate cu placaj ceramic de primă calitate.

Lifturile

Dacă alegi un apartament cu 4 camere în București, lifturile reprezintă un alt punct important de pus pe listă. Existența acestora îți va facilita deplasarea și transportul cumpărăturilor, mai ales dacă locuiești la un etaj superior.

Ansamblul rezidențial Stellaris beneficiază de ascensoare silențioase, cu cabluri de oțel protejat cu poliuretan, care ajută la reducerea vibrației. Ascensoarele beneficiază și de uși automate și cabină cu comandă de urcare și coborâre la subsol.

Citește și: Cauți o nouă locuință? Pune pe listă apartamentele noi din Drumul Taberei

Zonele comune

Pe lângă aspectul interior al apartamentului, materialele de construcție și finisajele, zonele comune sunt un alt aspect căruia trebuie să îi acorzi atenție. Materialele trebuie să fie rezistente, siguranța aflandu-se pe primul loc, iar curățenia la cel mai înalt nivel.

De exemplu, în complexul rezidențial Stellaris, zonele comune dispun de scări vopsite cu vopsea lavabilă și iluminat decorativ, cutii poștale și sistem de semnalizare decorativ. Apartamentele de 4 camere din sector 6, aflate în complexul rezidențial Stellaris, dispun de o arhitectură modernă și inovatoare.

Aducând un concept de quality living urban, cu spații de relaxare generoase și bine gândite, Stellaris beneficiază și de locuri de joacă, teren de baschet și parcări subterane. Mai mult, complexul va include peste 1.800 mp de spații comerciale, astfel încât totul să fie la îndemână. Dacă ești în căutare unui apartament cu 4 camere în București, sector 6, te invităm să descoperi Stellaris Residencias și să programezi o vizionare!

Complexul rezidențial Stellaris are în componență 12 apartamente cu 4 camere, cu prețuri de lansare începând cu 178.400€+TVA, suprafețe utile începând cu 107,85 mp și facilitează un stil de viață dinamic, urban și confortabil.

 

Descoperă noul tău ACASĂ!

cta-stellaris-apartamente-drumul-taberei-bucuresti

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole