Avantaje apartamente noi Drumul Taberei - Stellaris Residencias

Cauți o nouă locuință? Pune pe listă apartamentele noi din Drumul Taberei

Dacă îți cauți un apartament nou în București, cu siguranță ai făcut deja o analiză a sectoarelor și a cartierelor. În cazul în care ai pus pe listă și cartierul Drumul Taberei, atunci vei vrea să afli mai multe despre facilitățile vieții urbane, infrastructură, locațiile de interes care pot fi accesate ușor din acest cartier, dar și ce apartamente noi sunt disponibile.

Ce trebuie să știi despre cartierul Drumul Taberei

Drumul Taberei este situat în sectorul 6 al Bucureștiului, în partea de vest-sud-vest, învecinându-se la nord cu cartierul Militari, la vest cu cartierul Brâncuși, la est cu cartierul Panduri și la sud cu cartierul Ghencea.

În cartier locuiesc aproximativ 300.000 de persoane, fiind un cartier aerisit, în care predomină blocurile de patru etaje și o mulțime de spații verzi, cel mai mare dintre acestea fiind parcul Drumul Taberei. Ești interesat de oferta educațională?

În Drumul Taberei sunt 14 grădinițe de stat, 11 școli generale, două școli speciale și șase licee și colegii naționale: Eugen Lovinescu, Elena Cuza, Grigore Moisil, Gheorghe Asachi, PTTR - Gheorghe Airinei, Petru Maior, Antim Ivireanu.

Cele patru piețe agroalimentare deservesc întregul cartier. În plus, infrastructura rutieră a fost modernizată prin inaugurarea noii magistrale de metrou - acces rapid către centru și alte zone din București.

Citește și: De ce merită să achiziționezi apartamente noi în București? 

Avantajele de care te bucuri dacă locuiești în Drumul Taberei

Fiind în căutarea unor apartamente noi în Drumul Taberei, este important să știi care sunt avantajele unui apartament în acest cartier sau în apropiere:

  • Drumul Taberei este cel mai liniștit cartier din sectorul 6. Conform unei hărți acustice a Bucureștiului, în Drumul Taberei se înregistrează doar 53 de decibeli, în timp ce media pentru București este de 70.
  • Oportunități pentru timpul liber. Drumul Taberei dispune de multe terase, restaurante și locuri de joacă moderne și sigure. Și două mall-uri: AFI Palace Cotroceni și Plaza România.
  • Rețea de transport bine pus la punct. Cartierul beneficiază de linia rapidă de tramvai 41 (în proces de reabilitare) și alte linii care fac legătură cu restul orașului (tramvaie, troleibuze și autobuze), precum și linia de metrou M5.
  • Hipermarketuri: Auchan, Kaufland, Mega Image, Penny Market, Carrefour; centre de mobilă: Tamilia, Home&Design Mall; mall-urile Plaza România și AFI Palace Cotroceni.

Citește și: Apartamente noi în București - 5 trenduri care influențează alegerea unui apartament 

Unul dintre marile dezavantaje ale cartierului este lipsa blocurilor noi, majoritatea fiind construite între 1961-1974. Însă perspectiva se va schimba în curând.

Ansamblul de apartamente noi din Drumul Taberei Stellaris Residencias dezvoltat de Hercesa va avea 482 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, primele urmând a fi date în folosință în ultimul trimestru al anului 2024.

Amplasat pe un teren de peste 11.000 de metri pătrați, ansamblul de blocuri noi Stellaris Residencias dedică peste 30% din suprafață spațiilor verzi și de recreere, aducând un concept de quality living urban, cu spații verzi și de relaxare generoase și atent gândite, loc de joacă pentru copii, teren exterior de baschet, precum și parcări subterane integrate.

Având o localizare excelentă, cu infrastructură de transport, educație, sănătate și relaxare, Stellaris Residencias este un complex gândit pentru un stil de viață urban, dinamic și confortabil. Aflat la câteva minute de mers pe jos până la stația de metrou Parc Drumul Taberei, proiectul integrează arhitectura inovatoare, precum și standarde superioare pentru acces și securitate, sustenabilitate și dotări interioare.

Toate apartamentele vor avea terase generoase, încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală, aer condiționat preinstalat în sufragerie și tâmplărie exterioară din PVC.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii

Puncte de interes pentru tine în Drumul Taberei

Printre cele mai importante obiective din Drumul Taberei se numără Parcul Drumul Taberei, Biserica Sfânta Vineri și Complexul Sportiv Steaua. Parcul Drumul Taberei (fost Moghioroș) este cel mai mare spațiu verde din cartier și se întinde pe o suprafață de 30 de hectare. Parcul a fost renovat de curând cu locuri de joacă și un pod spectaculos peste un mic lac artificial. Biserica Sfânta Vineri se aseamănă cu Sfânta Sofia (Hagia Sofia) din Constantinopol și găzduiește, într-o raclă de lemn sculptat, o mantie care a înveșmântat moaștele Sf. Parascheva de la Iași, precum și alte moaște.

Complexul Sportiv Steaua este a doua bază sportivă ca suprafață, după Complexul Sportiv Național Lia Manoliu. Complexul cuprinde un teren principal de fotbal, un teren principal de rugby, dar și alte terenuri de antrenament, întinse pe câteva hectare.

Citește și: De ce merită să achiziționezi apartamente noi în București? 

Dacă vrei să te bucuri de liniște, confort și să ai acces la toate facilitățile orașului, apartamentele Stellaris de 2, 3 sau 4 camere, situate în apropierea metroului Parc Drumul Taberei, sunt exact ceea ce cauți. Printre avantajele apartamentelor din blocurile noi Stellaris din zona Drumul Taberei – Ghencea se numără:

  • Localizarea excelentă în București
  • Zone verzi și spații de relaxare
  • Standarde superioare de calitate
  • Confort și dotări de calitate, cu opțiuni de personalizare fără costuri suplimentare
  • Modalitate de plată accesibilă și servicii pre și post vânzare

Astfel, dacă ești în căutarea unor apartamente noi în București, Drumul Taberei, contactează-ne!

 

cta-stellaris-apartamente-drumul-taberei-bucuresti

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole