Apartamente blocuri noi - top zone din București

Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii

Incontestabil, calitatea vieții noastre depinde și de zona în care locuim și facilitățile pe care aceasta le oferă. Pentru o familie cu copii este cu atât mai important să alegi cu grijă zona în care cumperi un apartament.

Experiența traiului în București va fi pozitivă pentru o familie care optează pentru o zonă verde, cu conexiuni bune către centru, alegând unul dintre apartamentele în blocuri noi la metrou ale unui dezvoltator imobiliar de prestigiu.

Pe de altă parte, dacă alegi o zonă aglomerată, cu puține spații verzi și facilități de petrecere a timpului liber și din care ajungi cu greutate către centru sau serviciu, viața în București nu va fi cea mai plăcută.

Care sunt, însă, cele mai bune zone de locuit pentru o familie cu copii? Iată un top al preferințelor noastre, patru zone ale Bucureștiului în care considerăm că merită să locuiești, ca familie cu copii.

Citește și: Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

Zona Kiseleff - Aviatorilor

O zonă verde, situată în apropierea Parcului Herăstrău, în care oricine și-ar dori să locuiască! În zona Kiseleff – Aviatorilor ești, în plus, aproape de multe muzee și atracții turistice ale Capitalei, pe care le poți descoperi în tihnă alături de cei mici.

Pentru educația copiilor, vei avea cu siguranță de ales între unele dintre cele mai bune școli, grădinițe și licee din țară. Un apartament în Kiseleff – Aviatorilor depășește însă un buget mediu, mai ales dacă preferi un apartament într-un bloc nou.

Zona Tineretului - Timpuri Noi

O altă zonă perfectă pentru o familie cu copii. Ai aici două parcuri mari – Tineretului și Carol, precum și școli, grădinițe, spații comerciale și locuri de joacă. În plus, ești la doi pași de centrul orașului, cu toate atracțiile sale.

În această zonă s-au construit în ultima vreme numeroase blocuri noi situate aproape de metrou, așa că vei avea de unde alege.

Cartierul Titan

Cartierul Titan este cu siguranță pe lista preferințelor familiilor cu copii. Nu întâmplător ansamblul de blocuri noi Vivenda Rezidencias, a fost construit în imediata apropiere a Parcului Titan și cartierului cu același nume. Aici te poți bucura de toate avantajele unui apartament nou aproape de metrou, într-un complex rezidențial elegant, cu apartamente de top.

Cartierul Titan are una dintre cele mai mari suprafețe de spații verzi ale Capitalei. O zonă liniștită, cu blocuri mai distanțate decât în alte cartiere, cu facilități multiple pentru locuitorii săi.

În același timp, comunicarea cu zona centrală și celelalte zone ale Bucureștiului este foarte ușoară datorită celor două magistrale de metrou și a numeroaselor linii de tramvai și autobuz.

Deloc de neglijat, prețurile locuințelor din cartierul Titan sunt ceva mai accesibile decât în alte zone ala Bucureștiului. Putem spune că te bucuri aici de o zonă de top, pe care însă ți-o poți permite, chiar în condițiile în care cheltuielile unei familii cu copii nu sunt deloc mici.

Alege un complex rezidențial la metrou, în Titan, și te vei bucura, în plus, de cele mai bune condiții de locuit, într-o comunitate prietenoasă.

Citește și: Merită să cumperi un apartament nou în Titan?

Cartierul Drumul Taberei

Apreciat ca unul dintre cele mai liniștite cartiere ale Bucureștiului, Drumul Taberei este cu siguranță potrivit pentru o familie cu copii. Cu blocuri având în general un regim de înălțime mic și situate la o distanță rezonabilă unul de celălalt, Drumul Taberei este apreciat pentru spațiile sale verzi.

În plus, ești în proximitatea celui mai mare mall din România, AFI Palace Cotroceni. Pentru micuți ai la dispoziție numeroase școli și grădinițe, dar și licee mai târziu. Finalizarea magistralei 5 de metrou nu face decât să sporească atractivitatea zonei. La fel și prețurile rezonabile ale apartamentelor din Drumul Taberei.

****

Optând pentru un complex rezidențial de blocuri noi București, te vei bucura de multiple avantaje. Este însă important să alegi cu atenție zona în care acesta se află. Ca familie cu copii, îți vei dori cel mai probabil o zonă liniștită, cu spații verzi și multiple posibilități de petrecere a timpului liber și distracție.

Pe lângă locuri de joacă și spații verzi, e important ca apartamentul să aibă în zonă școli și grădinițe, dar și centre medicale sau sportive. Amplasarea în apropierea unui mall este un alt avantaj de luat în considerare. Viața este mai ușoară atunci când ai la îndemână tot ceea ce îți este necesar.

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București îți oferă toate avantajele vieții într-o zonă deosebită, elegantă, cu posibilități multiple de distracție.

Perfect pentru familiile pentru copii, acesta a fost amplasat într-o zonă bună a Capitalei, oferindu-ți toate facilitățile unui trai urban liniștit. Alege un apartament în complexul rezidențial Vivenda din București, nu doar pentru facilitățile zonei, ci și pentru standardele superioare de calitate pe care acesta ți le va oferi.

Finisaje de calitate înaltă, compartimentare bine gândită, obiecte sanitare de înaltă clasă, spații de depozitare și locuri de parcare, totul pentru ca tu să beneficiezi de confortul pe care îl meriți!

Citește și: Ce pași urmezi pentru a-ți cumpăra un apartament în Vivenda Residencias

Te așteptăm la o vizionare, pentru a te convinge că Vivenda Residencias e cea mai bună alegere pentru familia ta cu copii!

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole