avantaje apartamente noi in Titan - Vivenda Residencias

Merită să cumperi un apartament nou în Titan?

Munca de acasă a devenit noua normalitate în 2020, iar această tendință pare să se mențină și anul acesta, motiv pentru care locuința ta trebuie să fie adecvată noului context. Echilibrul dintre viața personală și cea profesională a avut de suferit în ultimele luni, pe fondul schimbărilor bruște ale stilului nostru de viață.

Prin urmare, este firesc să îți dorești un apartament mai spațios și confortabil, care să fie al tău și în care să îți organizezi mai bine atât camera în care lucrezi, cât și cea rezervată doar odihnei.

Dacă totuși vrei să eviți cea mai aglomerată zonă a Bucureștiului, dar în același timp să fii suficient de aproape de kilometrul zero al evenimentelor majore din capitală, un apartament în blocurile noi din Titan pot fi exact ceea ce ai nevoie.

Apartamentele de vânzare din zona Titan sunt situate foarte aproape de centrul orașului, având, totodată avantajele unei zone liniștite, cu verdeață, dar și cu toate facilitățile necesare traiului zilnic.

Spre exemplu, complexul rezidențial Vivenda Residencias are în apropiere:

● Centre comerciale importante, precum Mega Mall sau Park Lake, unde îți vei putea face cumpărăturile și găsi tot felul de oportunități de distracție;

● Parcuri: în împrejurimi se află și parcurile IOR (Titan) și Morarilor, potrivite pentru a face plimbări și a ieși cu copiii la joacă;

● Acces facil la mijloacele de transport în comun – stațiile de metrou, autobuz și tramvai sunt la doar câteva minute distanță;

● Acces la școli, grădinițe și spitale: în această zonă se regăsesc multiple unități de învățământ, precum și unități medicale.

Așadar, zona Titan pare ideală dacă vrei să ai acces rapid la multiplele facilități necesare unui stil de viață modern.

Citește și: Vino și tu în comunitatea Vivenda Residencias -alege din 88 de locuințe noi

Ce să iei în calcul când cauți un apartament de vânzare

Pe lângă zona în care este amplasat, la fel de important este să iei în calcul suprafața apartamentului în care vrei să te muți, precum și modul de compartimentare. Este indicat să ai la dispoziție, pe lângă camera de dormit, și un spațiu generos pentru amplasarea unei biblioteci sau a unei zone de lucru, dacă lucrezi de acasă.

Spre exemplu, pentru zona de living, este indicat să alegi un apartament cu ferestre mari, prin care lumina zilei poate pătrunde foarte ușor. În general, este important ca living-ul să se poată transforma foarte ușor într-o cameră de relaxare, în care să îți întâmpini prietenii care vor veni în vizită odată ce vom depăși obstacolele actuale.

Existența unui dressing este la fel de importantă pentru depozitarea tuturor lucrurilor personale așa cum îți dorești, precum și a unei bucătării încăpătoare, delimitată atent de restul locuinței, pentru un plus de confort inclusiv atunci când gătești mâncarea preferată.

Ansamblul de locuințe noi Vivenda Residencias include toate aceste avantaje atunci când vine vorba despre compartimentare. În plus, oferă spații verzi și locuri de joacă pentru copii, precum și locuri de parcare subterane și supraterane și boxe de depozitare.

Citește și: La ce să fii atent când cumperi un apartament

De ce să alegi un apartament nou în zona Titan, direct de la dezvoltator

Pandemia a adus cu sine numeroase incertitudini la nivel economic care ne-au determinat, totodată să luăm decizii mai înțelepte în ceea ce privește alegerea unei locuințe pentru noi și pentru cei dragi. Un lucru este cert, însă: indiferent de vremurile pe care le trăim, investițiile în imobiliare rămân cele mai sigure bunuri pe termen lung pentru că oferă un grad mai mare de predictibilitate.

Achiziția unui apartament direct de la dezvoltator îți oferă o mai mare libertate în personalizarea locuinței. Mai mult, avantajul cel mai mare atunci când te muți într-un complex rezidențial nou este că ai posibilitatea de a opta pentru tipul de apartament care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Toate locuințele pot fi personalizate în conformitate cu opțiunile puse la dispoziție de dezvoltatorul imobiliar, fără a fi necesare costuri suplimentare. Vei putea alege vopseaua lavabilă, parchetul, ușile interioare și ceramica pentru baie, după bunul plac.

În general, apartamentele achiziționate de la proprietari au finisajele deja alese de cei care au locuit anterior în imobilele respective, ceea ce înseamnă că va trebui să investești mai multe resurse financiare, dar și timp și energie pentru a le înlocui.

În cazul apartamentelor de vânzare din complexul Vivenda Residencias nu te vei mai lovi de aceste lucruri. În orice nou început din viața ta este bine să pornești la drum cu un partener de încredere. Hercesa este alături de tine într-unul din cele mai importante momente ale vieții tale și anume achiziția locuinței mult visate.

Programează o vizită chiar acum pentru a vedea apartamentele noastre din zona Titan.

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole