garsoniere si apartamente noi 2 camere bucuresti, vivenda residencias

Vino și tu în comunitatea Vivenda Residencias - alege din 88 de locuințe noi

Orice nou început reprezintă o șansă de a-ți schimba viața în bine, mai ales dacă ai lângă tine partenerul potrivit. De aceea, ne dorim să fim cei pe care te poți baza pentru a-ți construi viitorul, într-o locuință care să ți se potrivească din toate punctele de vedere: noul bloc din complexul Vivenda Residencias.

Află în continuare totul despre acesta, de la localizare și preț al apartamentelor, până la facilitățile suplimentare pe care ți le punem la dispoziție.

Unde este situat complexul rezidențial Vivenda Residencias

Știm că e esențial ca zona în care te muți să îți ofere confortul de care ai nevoie, motiv pentru care am proiectat cartierul Vivenda Residencias cu gândul la activitățile tale de zi cu zi. Situat în sectorul 2, pe strada Baia de Aramă, nr. 1, ansamblul rezidențial este la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului, reprezentând varianta perfectă pentru o viață urbană completă. Mallul Park Lake și parcul IOR-Titan sunt în imediata apropiere, iar lângă bloc se află stația de metrou Costin Georgian, precum și stații de troleibuz și tramvai, ideale pentru a ajunge ușor în orice zonă a orașului.

De asemenea, în zona complexului rezidențial nou din București Vivenda Residecias  se află și școlile gimnaziale nr 58, 4 și 16, hipermarket-ul Cora Pantelimon, supermarketurile Mega Image și Lidl, Piața Cernăuți, spitalul de urgență Ilfov, Arena Națională și Parcul Morarilor.

Pentru că siguranța ta și a celor dragi este pe primul loc, este bine să știi că Vivenda Residencias este un complex rezidențial nou cu circuit închis, acces controlat și restricționat. În interiorul complexului îți asigurăm o zonă de relaxare și un spațiu de joacă pentru copii, astfel încât să ai la îndemână toate facilitățile de care ai nevoie.

Citește și: Investește inteligent: un apartament nou în București pentru copilul tău

Ce fel de apartamente se află în blocul nou din complexul rezidențial Vivenda Residencias

Unitățile din noul bloc G1 sunt potrivite atât pentru persoanele care vor să se mute singure, cât și pentru familii, fiind un mix de garsoniere și apartamente cu două camere. Toate locuințele pot fi personalizate conform opțiunilor puse la dispoziție de dezvoltator, fără costuri suplimentare: vei putea alege vopseaua lavabilă, parchetul, ușile interioare și ceramica pentru baie.

Suprafețele utile totale măsoară între 41.10 m2 - 57.05 m2, iar prețurile încep de la 58.847 euro +TVA. Iată detaliile complete:

Tipuri de garsoniere noi din blocul Vivenda Residencias București:

  • Suprafața utilă totală - 41.10 m2// Preț - începând de la 58.847 euro+TVA

Garsonierele noi din sectorul 2, Vivenda Residencias, au o suprafața amplă în zona de zi, pe care o poți amenaja ușor, în așa fel încât spațiul de dormit să fie despărțit de living și să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite. Forma camerei este pătrată, pentru a-ți oferi posibilități multiple de amenajare. Bucătăria este spațioasă și e închisă, fiind prevăzută cu ventilație naturală. Zona holului poate acomoda cu ușurință un dressing.

Fie că te muți doar tu sau cumperi garsoniera împreună cu jumătatea ta, vei avea cu siguranță la dispoziție tot spațiul de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat în largul tău acasă.

HERCESA_dr_zi_r1_pp


Tipuri de apartamente noi cu 2 camere din complexul rezidențíal Vivenda Residencias București:

  • Tip 1.A - Suprafața utila totală - 48.05 m2// Preț - începând de la 68.880 euro +TVA.

Apartamentul cu 2 camere  este proiectat în ideea unui spațiu cât mai bine optimizat, așa că am pus accent pe o bună compartimentare. La intrarea în locuință beneficiezi de un spațiu de depozitare, apoi intri într-un living spațios, de formă pătrată, ce poate fi amenajat cu ușurință. Livingul este perfect și pentru a fi transformat în birou, dacă obișnuiești să lucrezi de acasă.

Bucătăria e spațioasă, închisă și prevăzută cu ventilație naturală, iar dormitorul dispune de un spațiu de depozitare special creat pentru integrarea unui dressing.

  • Tip 1.B - Suprafața utila  totală - 52.45 m2// Preț - începând de la 76.703 euro +TVA

O locuință perfect compartimentată, cu living spațios, ușor de amenajat. Spațiul din zona de zi este împărțit cu grijă, pentru a-ți oferi atât o zonă de luat masa, în apropierea bucătăriei, cât și destul loc de recreere. Ai, de asemenea, un spațiu special amenajat pentru amplasarea unei biblioteci sau a unei mici zone de lucru.

Bucătăria încăpătoare este închisă și prevăzută cu ventilație naturală, iar din punct de vedere al localizării vei observa că delimitează zona de zi de cea de noapte, asigurând un plus de confort. Dormitorul are un spațiu generos de depozitare, creat pentru integrarea unui dressing

  • Tip 1.C - Suprafața utila totală - 57.05 m2// Preț - începând de la 79.650 euro +TVA

Este un apartament cu 2 camere cu suprafață generoasă, compartimentat cu grijă, pentru a-ți oferi cât mai mult loc de mișcare. Holul de la intrare este prevăzut cu un spațiu de depozitare. Livingul e foarte spațios și are multiple suprafețe vitrate, iar forma camerei - pătrată - este perfectă pentru a o amenaja așa cum visezi. Camera de zi este de altfel foarte bine optimizată, îmbinând cele 2 zone de dining și living.

Bucătăria e foarte spațioasă, închisă și prevăzută cu ventilație naturală. Datorită formei și spațiului camerei, ai posibilitatea de a instala aici o masă de 4 persoane. Dormitororul îți pune la dispoziție spațiu suficient pentru a amenaja un dressing.

Citește și: Vivenda Residencias - toate detaliile pe care vrei să le știi despre construcție și finisaje

La ce facilități suplimentare ai acces în ansamblul rezidențial Vivenda Residencias

Bucureștiul este un oraș în care locurile de parcare sunt greu de găsit, iar dacă ești șofer știi deja a căuta un loc unde să lași mașina în apropierea locuinței poate fi o adevărată provocare. Poți evita acest neajuns, achiziționând un loc de parcare odată cu noul apartament. Ai de ales între două variante:

  • Parcare în subteran - 9500 euro +TVA
  • Parcare supraterană - 7500 euro +TVA

Pe lângă locul de parcare, poți achiziționa și o boxă, la un preț cuprins între 3300 euro-3500 euro, în funcție de suprafața acesteia.

Care este termenul de finalizare a blocului de apartamente  noi G1 și cum poți efectua plata

Blocul G1 din sectorul 2 are termen de finalizare mai 2022, însă te sfătuim să nu aștepți până în ultima clipă. Complexul rezidențial din sectorul 2, Vivenda Residencias, numără până în prezent 800 de apartamente, vândute în totalitate, cărora li se vor adăuga cele 88 de noi locuințe. 

Prețul rezervării este de 1500 de euro + TVA pentru garsonieră / 2000 euro + TVA pentru apartament. În momentul semnării antecontractului, vei achita 11% din preț, din care se scade suma plătită pentru rezervare. Ulterior, vei achita 4% din preț în rate lunare la dezvoltator, fără dobândă pe perioada construcției.

Restul rămas din suma totală - 85% - se va plăti în momentul predării. De asemenea, vei beneficia de serviciile post-vânzare care îți asigură garanția chiar și după procesul de cumpărare.

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole