Garsoniere noi in Bucuresti - Vivenda Residencias

Apartament de la dezvoltator în București: cum îți alegi cartierul rezidențial în care vei locui

Ești pe cale să îți cumperi un apartament nou în București, direct de la dezvoltator, însă nu te poți decide asupra cartierului rezidențial pe care să-l alegi? În ziua de astăzi, la o simplă căutare pe internet vei găsi multe variante atractive din punct de vedere imobiliar, ceea ce ar putea să te dezorienteze.

Află în continuare de ce factori este bine să ții cont atunci când alegi ansamblul rezidențial în care urmează să locuiești.

Cât de sigură este zona în care se află ansamblul rezidențial

Atunci când te muți într-un apartament nou, este bine să te asiguri că zona în care vei locui vă oferă ție și familiei tale un grad ridicat de siguranță. Un cartier situat într-o zonă mărginașă, greu accesibilă, poate reprezenta un factor de risc și te poate face să te simți inconfortabil în momentul în care ieși din casă, mai ales la ore târzii.

Vivenda Residencias îți oferă siguranța unui cartier bine situat, în care nu îți va fi teamă să te plimbi sau să îți trimiți copiii la școală.

Citește și: La ce să fii atent când cumperi un apartament

Cât de aproape se află mijloacele de transport în comun

Chiar dacă obișnuiești să te deplasezi cu mașina, în București este bine să ai acces facil la transportul public.

Fie că este vorba de o perioadă aglomerată sau de o problemă cu automobilul, distanțele sunt foarte mari, iar pentru a traversa orașul este necesar uneori să apelezi la alternative precum metroul, tramvaiul sau troleibuzul.

Verifică dacă ansamblul rezidențial în care intenționezi să te muți se află în imediata vecinătate a unor stații de transport în comun. De exemplu, din Vivenda Residencias ai acces în doar câteva minute de mers pe jos la metrou, troleibuz și tramvai.

Citește și: Investiții imobiliare pe timp de criză - recomandate sau nu?

La ce facilități ai acces în zonă

Un cartier în care merită să locuiești îți pune la dispoziție toate facilitățile necesare unei vieți citadine active și confortabile.

Mai ales când locuiești în capitală, este firesc să ai acces la magazine și supermarketuri, malluri, grădinițe și școli. Nu uita că apartamentul reprezintă o investiție pe termen lung, așa că merită să iei în considerare aspectul facilităților din zonă.

Citește și: Cartierul clasic versus cartierul nou: ce au în plus complexurile rezidențiale

Cât de ușor ajungi în centrul orașului

Viața în București poate fi plină de farmec, atâta timp cât reușești să te bucuri de ceea ce are de oferit orașul.

De aceea, îți recomandăm să te muți într-un bloc nou dintr-un cartier aflat la o distanță rezonabilă de centru, astfel încât să poți ajunge oricând rapid la o ieșire cu prietenii, o piesă de teatru sau o expoziție.

Chiar dacă în momentul de față mobilitatea este limitată de împrejurări, pandemia nu va dura la nesfârșit, iar viața va reveni la ritmul său normal.

Care este distanța până la parcuri și zone verzi

Este important să ai oaza ta de verdeață, chiar și în mijlocul unui oraș aglomerat. Mutarea la periferie nu este o soluție, întrucât orașul se extinde rapid, iar traficul și aglomerația de la intrarea în București nu reprezintă premisele ideale pentru o viață relaxată în natură.

Prin urmare, caută un cartier aflat în vecinătatea unui parc, în care să poți ieși oricând dorești să faci sport sau să te plimbi. Ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias București se află la doar câteva minute de parcurile IOR - Titan și Morarilor.

Ce reputație are dezvoltatorul imobiliar de la care cumperi apartamentul

Înainte de a lua decizia de cumpărare, încearcă să afli mai multe detalii despre dezvoltatorul imobiliar. Iată câteva întrebări la care este bine să găsești răspuns:

➢ De cât timp este dezvoltatorul pe piața din România, ce experiență are și câte locuințe a realizat la nivel local sau global?

➢ Până acum a respectat termenele comunicate clienților, a predat apartamentele la timp?

➢ Există deja persoane care locuiesc în cartier? Ce au de spus despre dezvoltator?

Dezvoltatorul comunică deschis și clar, oferă date de contact și posibilitatea vizionării? Site-ul descrie toate aspectele de care ai nevoie pentru a lua o decizie?

Citește și: Ce avantaje ai când alegi cumpărarea apartamentului de la dezvoltator

Ține cont de criteriile de mai sus și cu siguranță vei reuși să te muți în curând în cartierul la care visezi. Noi te așteptăm oricând la o vizionare în ansamblul rezidențial Vivenda Residencias.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole