Vivenda Residencias - apartamente de vânzare București

Ce aspecte să iei în considerare la achiziția unui apartament direct de la dezvoltator

Plănuiești să te muți într-un apartament nou în curând și ești în căutarea celei mai potrivite opțiuni pentru nevoile tale? Îți sugerăm să alegi apartamente direct de la dezvoltator în București, dacă îți dorești un spațiu care să-ți ofere intimitate și un nivel ridicat de confort.

Iată câteva aspecte de care ar trebui să ții cont dacă vrei să achiziționezi apartamente de la un dezvoltator imobiliar din București.

Amplasarea ansamblului rezidențial

Este important să iei în considerare poziționarea locuinței, deoarece aceasta poate afecta prețul și valoarea de revânzare a proprietății. De asemenea, este ideal să alegi un cartier popular, bine cotat, care să-ți ofere siguranță și acces facil la magazine, grădinițe, școli, centre comerciale, parcuri și așa mai departe. În plus, verifică proximitatea apartamentului față de mijloacele de transport în comun.

Nu uita că vei avea de înfruntat traficul zilnic din capitală, iar dacă trebuie să te deplasezi frecvent spre birou, creșă sau sală, va fi mult mai avantajos să locuiești într-un apartament la metrou sau situat aproape de stațiile de autobuz.

Dimensiunea apartamentului

Dacă sunteți un cuplu sau o familie cu copii, este foarte posibil să vă doriți un apartament mai spațios, cu mai multe camere, pentru a vă acomoda pe toți. Veți căuta un apartament cu 1 sau 2 dormitoare, pentru a vă putea delimita spațiul personal, sau poate chiar cu 3, dacă aveți mai mulți copii sau lucrați de acasă și doriți să amenajați o încăpere specială doar pentru birouri.

De asemenea, ia în calcul suprafața utilă pe care o oferă apartamentul și compartimentarea acestuia, pentru a te asigura că nu irosești spații care ar putea fi valorificate. Spre exemplu, apartamentele de vânzare direct la dezvoltator din Vivenda Residencias sunt compartimentate inteligent, pentru a putea profita la maxim de fiecare metru pătrat.

Inclusiv poziționarea dulapurilor și a mobilierului a fost făcută în așa fel încât să ofere suficient spațiu de desfășurare pentru locatari.

Citește și: De ce să achiziționezi apartamente noi direct de la dezvoltator în București?

Prețul apartamentului

Cercetează piața și compară prețurile apartamentelor similare, situate în aceeași zonă de interes pentru tine, pentru a te asigura că obții un preț corect. Nu uita să iei în considerare și restul taxelor necesare pentru achiziționarea unui apartament, precum și eventualele renovări, reparații sau investiții suplimentare în amenajare și decor interior.

Citește și: Achiziționezi un apartament nou de la dezvoltator? Cinci lucruri pe care să le verifici pentru a te asigura că ai confortul dorit

Condițiile de locuire

Asigură-te că inspectezi cu atenție apartamentul înainte de a face o achiziție, pentru a evita probleme precum fisuri în pereți sau țevi sparte. Avantajul apartamentelor în blocuri noi, achiziționate direct de la dezvoltator este totuși că, de cele mai multe ori, apartamentele sunt livrate la cheie, în cele mai bune condiții de locuire și dotate modern, astfel încât acest tip de probleme sunt destul de rare.

În plus, dacă apelezi la dezvoltatori imobiliari care pun preț pe confortul și nevoile locatarilor, poți avea opțiunea de a-ți personaliza finisajele apartamentului, de la parchet la uși sau vopsea lavabilă. Astfel îți poți lăsa amprenta personală asupra locuinței încă din stadiul de execuție.

Citește și: Ce trebuie să știi când cumperi un apartament de la dezvoltator

Reputația dezvoltatorului imobiliar

Documentează-te despre dezvoltatorul imobiliar cu care alegi să colaborezi și istoricul lui pe piață, pentru a te asigura că beneficiază de o reputație solidă și a livrat proiecte de calitate în trecut. Acest lucru îți oferă garanția unei decizii corecte și te va scuti de numeroase neplăceri sau inconveniențe pe termen lung, pe care știm că nu îți dorești să le experimentezi.

Dezvoltatorul proiectului Vivenda Residencias este Hercesa Imobiliare, un nume de referință în domeniul imobiliar, cu peste 45 de ani de experiență și peste 200 de proiecte livrate la nivel internațional.

Modalitatea de plată

Ia în considerare modalitatea de plată oferită de dezvoltator și asigură-te că funcționează pentru bugetul tău.

  • Este necesar să achiți o sumă considerabilă în avans sau ai opțiuni de plată flexibile?
  • Poți achita avansul eșalonat pe durata construcției, direct la dezvoltator?
  • Ratele mai mari ale dobânzii pot crește costul total al apartamentului, așa că este important să compari ratele de la diferiți creditori și să alegi creditul ipotecar care ți se pare cel mai avantajos.
  • Asigură-te că iei în calcul toate taxele suplimentare implicate, inclusiv partea legală și de de documentație juridică.
  • Ia în considerare situația ta financiară actuală și cât de stabilă este în acest moment, dar și pe termen lung, pentru a te asigura că alegi un apartament potrivit bugetului tău și vei putea susține plățile pe viitor.

Citește și: Ce avantaje ai când alegi cumpărarea apartamentului de la dezvoltator

Ești în căutare de apartamente la dezvoltator București? Te invităm să descoperi Vivenda Residencias și să programezi o vizionare!

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole