Apartament nou la dezvoltator - finisaje, personalizare

Achiziționezi un apartament nou de la dezvoltator? Cinci lucruri pe care să le verifici pentru a te asigura că ai confortul dorit

O achiziție imobiliară este un efort pe termen lung al întregii familii. Aceasta va implica un buget și, în multe cazuri, un credit imobiliar, pe care îl vei achita într-o perioadă îndelungată.

Atunci când te hotărăști asupra apartamentului, vei fi cu siguranță atent la o serie de aspecte juridice și administrative. Cu toții ne dorim ca totul să fie în regulă din acest punct de vedere.

Un alt aspect esențial este însă confortul pe care îl vom avea în noul apartament. Acesta este dat de finisajele apartamentului, dar și de zona în care este amplasat sau de luminozitate, compartimentare și suprafețe.

Uneori, ai și posibilități de personalizare într-un apartament nou la dezvoltator. Interesează-te de toate aceste facilități!

Odată ce ai cumpărat apartamentul va fi greu să modifici gresia, faianța sau obiectele sale sanitare. În ceea ce privește zona în care se află apartamentul... este cea în care vei locui în următorii ani, așa că fii atent și la confortul pe care aceasta ți-l oferă. Iată cinci lucruri pe care să le verifici pentru a te asigura că ai tot confortul dorit.

Cum este compartimentat apartamentul?

Unul dintre avantajele achiziției unui apartament nou este compartimentarea acestuia. Apartamentele noi sunt compartimentate în așa fel încât să corespundă necesităților familiei contemporane.

Unul dintre avantajele apartamentelor din blocurile noi Vivenda Residencias, de exemplu, este acela că au fost compartimentate în așa fel încât tu să ai la dispozițiile toate spațiile necesare.

Astfel, ai unde să amplasezi un dressing, o zonă de lucru, atât de necesară dacă lucrezi de acasă sau o bibliotecă. Livingul este împărțit cu grijă, având atât o zonă de luat masa, cât și un spațiu de recreere pentru familie. Bucătăria este spațioasă și dotată cu ventilație naturală.

Citește și: Apartament nedecomandat, decomandat sau semidecomandat - ce alegi?

Ce finisaje are apartamentul dorit?

Printre avantajele importante ale apartamentelor noi se numără finisajele acestora. Parchetul, vopseaua lavabilă, gresia și faianța sau ușile de interior – toate acestea aduc personalitate unei case.

În același timp, este esențial să fie de calitate, aceasta asigurându-le aspectul deosebit și rezistența în timp. Este cu atât mai bine dacă ai posibilitatea de personalizare a apartamentului nou la dezvoltator.

În ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias București poți alege, gratuit, între mai multe modele de ceramică pentru baie, uși de interior, parchet sau vopsea lavabilă. Contra cost, poți opta și pentru variante suplimentare de personalizare.

Dacă ai nevoie de idei în acest sens, specialiștii Hercesa îți stau la dispoziție pentru consiliere.

Citește și: Cât de mult contează eficiența energetică când cumperi un apartament nou?

Există posibilitatea personalizării apartamentului tău nou la dezvoltator?

Unul dintre avantajele unui complex rezidențial este posibilitatea de a-ți personaliza apartamentul. Cum va fi gresia și faianța, parchetul, cum vor arăta ușile interioare?

Fiecare dintre noi are propriile preferințe, așa că răspunsurile arată diferit. De ce să nu ai posibilitatea de a personaliza apartamentul tău nou de la dezvoltator?

Foarte important, întreabă și dacă personalizarea este inclusă în preț. Atunci când cumperi un apartament în complexul de blocuri noi Vivenda, personalizarea apartamentului este inclusă în preț.

Astfel, vei avea ocazia de a-ți personaliza locuința potrivit opțiunilor puse la dispoziție de dezvoltator. Alegi între 3 modele de parchet, 3 culori de vopsea lavabilă, 3 tipuri de uși interioare și 2 modele de ceramică pentru baie.

În ce zonă se află locuința aleasă

Da, zona în care alegem să locuim are legătură (și) cu confortul personal. E diferit atunci când locuiești într-o zonă accesibilă, unde ai piețe, școli, magazine, mall-uri și parcuri la mică distanță de tine.

Ai mai puține griji și te simți mai bine când ai totul la îndemână. Este motivul pentru care locația ansamblului rezidențial Vivenda din București a fost aleasă strategic.

Ai toate aceste facilități la îndemână: mijloace de transport în comun, parcuri (IOR, Arena Națională), centre comerciale mari (Mega Mall, Park Lake, Cora Pantelimon) piețe, școli și grădinițe sau spitale.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii

Alte aspecte de luat în calcul: nivelul de zgomot, luminozitatea și terasa

Un apartament luminos și ferit de zgomot va influența cu siguranța starea de bine și confortul proprietarilor. Fii atent și la aceste aspecte atunci când alegi.

Solicită să vezi mai multe apartamente – în blocurile noi există această posibilitate. O terasă în care să poți amenaja un colțișor al tău ar aduce, de asemenea, un plus de confort. În concluzie, alege cu grijă apartamentul tău nou.

Pe lângă aspectele juridice și administrative, ia în calcul și nivelul de confort pe care acesta ți-l va oferi. Un apartament cu finisaje moderne, de calitate, personalizate în funcție de preferințele tale și situat într-o zonă bună, are toate șansele să devină acel „acasă” pe care îl visezi de ceva vreme.

Citește și: Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole