Blocuri noi în Bucuresti - Auchan, Drumul Taberei. Dezvoltator Hercesa

Apartamente în blocuri noi în Bucuresti lângă Auchan, Drumul Taberei - Ghencea

Dacă ești în căutarea unui apartament în București, cel mai probabil ai pus în balanță dacă să achiziționezi un apartament în bloc nou sau o locuință într-un bloc vechi. Încă ești indecis? Citește mai jos beneficiile unui apartament în blocurile noi din București și de ce această alegere poate fi una inspirată, în detrimentul unui imobil vechi.

Top criterii pentru achiziția unui apartament într-un bloc nou în București

Este evident că locuința ideală este diferită de la o persoană la alta, dar sunt anumite caracteristici care sunt general valabile, indiferent de preferințele personale. Iată care sunt cele cinci criterii de care să ții cont pentru achiziția unui apartament nou în București:

  • Apartamentul să fie în apropierea unei stații de metrou sau a altor mijloace de transport în comun. Distanțele mari din București și traficul pot crea deseori probleme, iar proximitatea față de o stație de metrou poate face cu adevărat diferența.
    De exemplu, blocurile noi din complexul Stellaris Residencias dezvoltat de Hercesa sunt la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Parc Drumul Taberei.
  • Ce înseamnă pentru tine facilitate urbană? Pentru a te bucura de toate avantajele vieții în Capitală, alege un apartament într-un bloc nou din București aflat în apropierea parcurilor, supermarket-urilor, mall-urilor. Iar dacă ai copii sau îi plănuiești în viitorul apropiat, nu uita de proximitatea față de grădinițe și școli.
  • Comunitatea contează mai mult ca oricând. Deoarece vei petrece o bună perioadă din viață în noul tău apartament, cu siguranță vei dori să ai o minimă compatibilitate cu vecinii tăi - vârstă, valori, interese. Mai mult, spațiile comune și cât de verzi sunt, locurile de joacă sau locurile de parcare sunt alte caracteristici importante demne de luat în calcul.
  • Raport corect calitate-preț. Fiind o investiție importantă, este indicat să iei în considerare un apartament cu modalități de plată convenabile. Caută apartamente în blocuri noi din București, bine compartimentate, de o calitate superioară, astfel încât investiția ta fie protejată pe termen lung.
  • Încrederea în dezvoltatorul complexului rezidențial. Urmează să investești o sumă importantă de bani în noua ta locuință, așa că asigură-te înainte de următoarele:
    - Dezvoltatorul are vechime și un bun renume în piață
    - Îți sunt prezentate, cu transparență, toate detaliile de care ai nevoie: dotări, preț, modalitate de plată
    - Dezvoltatorul nu este cunoscut pentru întârzieri sau încălcarea angajamentelor

Citește și: Te muți în București? Ia în considerare apartamentele noi din Sectorul 6

Apartament în bloc nou versus locuință în bloc vechi

Ambele tipuri de apartamente au avantaje și dezavantaje, de aceea, înainte de a face alegerea finală, este bine să le analizezi în detaliu. Deși apartamentele din blocurile vechi au marele avantaj de fi situate mai central, au prețuri ceva mai mici și (poate) mobilier existent, marele lor dezavantaj este vechimea. În cele mai multe cazuri va fi nevoie să faci investiții suplimentare de timp și bani cu renovarea sau schimbarea mobilierului.

Deși nu au o poziție centrală și pot costa mai mult, apartamentele din blocurile noi beneficiază de spații generoase și mult mai bine compartimentate. Apartamentele noi nu necesită investiții suplimentare și sunt gândite pentru confortul întregii familii. Mai mult, blocurile noi sunt mai rezistente, fiind construite din materiale de calitate.

Avantajele blocurilor noi din București, zona Drumul Taberei - Ghencea

Dacă vrei să achiziționezi un apartament în bloc nou în București, pentru locuință sau de închiriat, un ansamblu rezidențial de blocuri noi în zona Drumul Taberei – Ghencea este o alegere avantajoasă pe termen lung.

  • Apartamentele din blocurile noi sunt investiții imobiliare sigure. Dacă alegi să dai apartamentul în chirie, este de preferat să alegi unul cu două sau trei camere, investiția putând fi recuperată într-un timp relativ scurt. Dacă alegi să locuiești într-un apartament dintr-un bloc nou din București, atunci poate ar trebui să te orientezi către trei sau patru camere, mai ales dacă ai sau urmează să îți întemeiezi o familie.
  • Adio, renovare! Alegând un apartament dintr-un bloc nou în București, nu va fi nevoie să faci investiții suplimentare cu renovarea. În plus, grija pentru riscul seismic este mult diminuată deoarece noile construcții respectă ultimele standarde din domeniu, fiind mult mai sigure decât blocurile vechi.
  • Blocurile noi aflate în complexuri rezidențiale sunt mult mai sigure. Accesul într-un ansamblu rezidențial se poate face pe bază de cartelă întrucât măsurile de securitate sunt mult sporite: unele complexe dispun chiar și de pază non-stop. Blocurile sunt luminate atât în interior, cât și în exterior, dispun de alarme de incendiu și camere de supraveghere.
  • Blocurile noi dispun de parcări proprii. Ansamblurile rezidențiale de blocuri noi din București dezvoltate de Hercesa, în Drumul Taberei – Stellaris Residencias și Titan – Vivenda Residencias, dispun de locuri de parcare pentru proprietari. Astfel vei fi scutit de aventura închirierii unui spațiu de la ADP.
  • Comunitatea creată ad-hoc într-un bloc nou. Fie că ai vecini apropiați ca vârstă și cu aceleași interese ca tine, spații de joacă la îndemână sau spații destinate sportului, blocurile noi aflate în complexuri rezidențiale îți oferă oportunitatea să faci parte dintr-o comunitate adevărată.
  • Blocurile noi oferă standarde superioare de calitate, cu arhitectură modernă și inovatoare. Apartamentele din blocurile noi dezvoltate de Hercesa în București dispun de încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală, aer condiționat preinstalat și personalizări cu sau fără extra costuri.

Citește și: Cauți o nouă locuință? Pune pe listă apartamentele noi din Drumul Taberei

Blocuri noi în București – zona Auchan, Drumul Taberei

Dacă vrei să te bucuri de toate avantajele oferite de blocurile noi din București, apartamentele din ansamblul rezidențial Stellaris de 2, 3 sau 4 camere, situate în zona Auchan, aproape de metrou Parc Drumul Taberei, sunt exact ceea ce cauți.

Printre avantajele apartamentelor din blocurile noi Stellaris Residencias, București, se numără:

  • Localizarea excelentă în București
  • Zone verzi și spații de relaxare
  • Standarde superioare de calitate
  • Confort și dotări de calitate, cu opțiuni de personalizare fără costuri suplimentare
  • Modalitate de plată accesibilă și servicii pre și post vânzare

Descoperă noul tău ACASĂ!

cta-stellaris-apartamente-drumul-taberei-bucuresti

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole