Cum alegi un apartament pentru o viață activă

Cum alegi apartamentul potrivit pentru o viață activă - avantajele blocurilor noi din Drumul Taberei

Bucureștiul este un oraș plin de oportunități, perfect pentru persoanele care vor să se bucure de avantajele unei vieți moderne. Totuși, ca să poți beneficia de toate avantajele capitalei, este important să alegi cu grijă zona în care vei locui, astfel încât aceasta să îți ofere în același timp liniște, confort și acces la toate facilitățile de care ai nevoie. Descoperă în continuare cum găsești apartamentul potrivit pentru un stil de viață activ.

Alege o locație accesibilă din punct de vedere al transportului

Atunci când începi căutarea unei locuințe în București, este esențial să optezi pentru un cartier bine conectat cu restul orașului. Astfel, vei putea ajunge mai ușor la muncă, dar și în alte zone ale capitalei, mai ales dacă ești o persoană care obișnuiește să iasă des în oraș. Ia în calcul și faptul că nu vei folosi întotdeauna mașina proprie, în special la ore cu trafic intens, când ai nevoie de cât mai multă libertate de mișcare. Metroul este un avantaj major în acest sens, deci este bine ca zona aleasă să se afle în apropierea stațiilor de transport în comun. Dacă ai mașină, asigură-te că locuința ta oferă opțiuni de parcare adecvate. Parcările subterane sau spațiile de parcare aflate în apropierea blocului pot fi o facilitate valoroasă într-un oraș aglomerat ca Bucureștiul. 

Poți opta, de exemplu, pentru complexul rezidențial Stellaris Residencias. Blocurile noi din zona Drumul Taberei - Ghencea sunt situate aproape de stații de metrou, tramvai și autobuz, așa că îți oferă toată mobilitatea necesară. Pe lângă accesul rapid la transportul public, un apartament în Stellaris îți pune la dispoziție încă un avantaj important în capitală: poți achiziționa și propriul spațiu de parcare, pentru a nu-ți face griji niciodată pentru locul în care lași mașina.

Pentru că este important să fii la curent și cu proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere din zona în care vei locui, te vei bucura să afli că grupul Hercesa investește în construcția a peste 2,7 km de străzi în zona complexului Stellaris Residencias, iar primii 400 de metri au fost deja realizați.

Citește și: Infrastructura în dezvoltare: impactul investițiilor urbane asupra apartamentelor noi din sectorul 6

Interesează-te cu privire la facilitățile sportive pe care le ai în apropiere

Dacă ești o persoană activă și apreciezi un stil de viață sănătos și echilibrat, accesul la facilități sportive poate fi un factor esențial în alegerea locuinței perfecte. Asigură-te că în apropierea blocului găsești cel puțin o sală de fitness, dar și centre în care să poți practica alte activități pe care le-ai putea prefera. 

Iar pentru că un stil de viață activ înseamnă și posibilitatea de a te plimba în natură sau de a te menține în formă cu o sesiune zilnică de jogging, e bine să verifici dacă în cartierul în care vrei să te muți există și un parc.

Când locuiești în Stellaris Residencias, te afli la scurtă distanță de unul dintre cele mai mari parcuri din capitală - Parcul Drumul Taberei. În apropiere se află și Complexul Sportiv Steaua – Ghencea, unde există posibilități de antrenament pentru scrimă, gimnastică, tenis, înot, polo, rugby și fotbal. Totodată, poți ajunge ușor la bazinul Aqua Sport 311, unde se desfășoară inclusiv cursuri de înot pentru copii și adulți, precum și cursuri de Aqua Gym. În plus, complexul Stellaris Residencias include spații verzi și de recreere, locuri de joacă pentru copii și un teren exterior de baschet. Astfel, dacă îți dorești activități sănătoase și distractive pentru întreaga familiei, ai la îndemână toate soluțiile necesare pentru a le oferi și copiilor tăi un stil de viață activ.

Caută o zonă cu suficiente opțiuni pentru timpul liber

Un stil de viață activ înseamnă și posibilitatea de a te bucura de fiecare zi în stilul tău. Fie că vrei să mergi la film, să ieși la cafea sau să faci shopping, zona în care trăiești trebuie să fie suficient de ofertantă pentru a nu lăsa niciodată loc plictiselii. Dacă locuința ta este situată în apropierea unui mall, ai din start acces la magazine, cafenele, restaurante și săli de cinema. 

Apartamentele aflate în blocurile noi din Drumul Taberei îți oferă nenumărate opțiuni de petrecere a timpului liber. Locuind într-un complex rezidențial ca Stellaris Residencias ești la doar câteva minute distanță de mallurile AFI Cotroceni și Plaza, dar și de săli de teatru, restaurante, magazine și cafenele. 

Citește și: Un nou început într-un cartier cu istorie: de ce merită să te muți în blocurile noi din Drumul Taberei

Blocurile noi din Drumul Taberei - perfecte pentru un stil de viață activ

Așa cum s-a văzut cel mai bine în contextul ultimilor ani, este important ca locuința în care trăim să fie un spațiu suficient de confortabil, în care să ne simțim bine inclusiv atunci când nu putem ieși în oraș. În timpul perioadelor de izolare sau restricții, am învățat cu toții să apreciem și mai mult confortul și facilitățile de acasă. Din acest motiv, atunci când îți alegi viitorul apartament este bine să acorzi atenție și factorilor care contribuie la calitatea vieții în interiorul locuinței.

Optează pentru un apartament spațios și bine compartimentat, pe care să îl poți amenaja conform nevoilor tale. Imaginează-ți un living deschis, în care instalezi un televizor de mari dimensiuni, pentru a te bucura de un mini cinematograf doar pentru tine și familia ta. Nu-i așa că sună bine? Sau, dacă vrei să te menții în formă, gândește-te cum ai putea transforma o cameră în propriul spațiu dedicat sportului și relaxării - ai nevoie doar de un covoraș pentru yoga și pilates, câteva gantere sau aparate precum o bicicletă și o bandă de alergare. 

Apartamentele noi din Stellaris Residencias sunt perfecte pentru un stil de viață activ și confortabil. Au suprafețe de la 55,7 mp până la 122,35 mp, sunt prevăzute cu terase generoase și dispun de încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală și aer condiționat preinstalat în sufragerie.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre avantajele pe care le-ai avea locuind în Stellaris Residencias, te așteptăm oricând în showroom. Ia chiar acum legătura cu noi și programează o vizită, pentru a discuta despre un apartament nou în zona Drumul Taberei.

New call-to-action

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole